.
Затворена тема
Страница 69 от 119 ПървиПърви ... 195965666768697071727379 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 2972
    Защото повече сън=повече умора и кръгът се затваря.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    ДНЕС ЩЕ СЕ НАЯМ! ^___ половин пица я дъвча за около 40 мин, НО имам напредък <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мразя четвъртък. Единият ми лектор толкова ме дразни, че не знам дали може повече. И днес цял ден само около нас се върти, както не бях в особено добро състояние, само т'ва ми липсваше. Ооффф.
    Сега релакс. Ще ям нещо, ще слушам музика и ще се кефя на живота, уикенда започна за мен.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    чувствам се прекрасно

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Как се вдигаш в 5:50,бе :Д Аз си навивам три аларми през 10 мин и никога не чувам първата :Д
    Заспала. В момента умирам за топло кафе.
    Аз в 5:05 ставам ;д ама спя леко и не ми е трудно, само дето после спя и вървя

пт: зле съм.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    I want to see him!!!! ASAP!
    Имам нужда просто, многооо,мноооогоооо ми се иска да си го нагушкам като плюшено мечИ!
    Иначе днес цял ден зад волана,некви тъпагьоси ме засичака 100 пъти , отнеха ми предимството на място ,където бяха спрели проверяващи от ДАИ...и ги погнаха де...бахти и цирка. Тъпанари. А на извънградско един замалко да се натресе в мен,поради причината ,че караше на няма и метър от мен. Ей ще превъртя играта с тия пеераси...Тъп шопар.
    Чак изкара инструктора ми,който е с железни нерви и е спокоен като манастирски котарак,извън нерви...пф.
    Но аз искам да си видя мъжаааааа и да го смачкам от целувки, и прегръдки ,и няяння!
    maDamn

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Великолепно! Извинявам се на всеки, когото съм обидил или съм му казал да умре Жив съм!!! Толкова съм щастлив!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Творчески настроена. Сътворява ми се нещо. Искам вече да започваме с кампанията - нямам търпение да си изпробвам идеите.

Очертава се още една интересна вечер. А съм абсолютно болна и без глас.

Първият ми опит за мъфини с плодов пълнеж е във фурната.

И за първи път от много време насам съм оптимистично настроена за близкото бъдеще.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Малко уморено,но супер Яд ме е само за входното по български, че една точка не ми достигна ,ама кво да се прави, беше ни бясна,върна ни го -.- ок....Иначе пък математиката я оправих,само щях да полудея след като почнаха да ми искат помощта -.- и там вече блок....химията,ами и там се оправих...пф еднообразен бележник ще имам и тази година
    Лол утре е петък.И ако за някой тва е кеф и край на седмицата,за мен не особено.Имам да сглобя проекта си са Джони Деп пък и на сичкото отгоре два нулеви о.О няма такава глупост, ще яхна метлата ми се струва :Д Днеска много сладка снимчица с приятелката ми,радваме се на лайкове а моето чаровно съкровище ме кара да летя :3

Супер фен Аватара на Irti
    Много се чудих и накрая се отказах. Не се заслужава, че си е майката ********* и без това.

Поне тази вечер пак ще преспя с тази ми ти добра душа и ще има кой да зяпам на сутринта. Много се уморих днес.. направо още сега си лягам и се омотавам с нея. Пък и гръмнах 2-3 ракии и други нещица.

Ем съм доволен, ем съм скапан.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разочарована страшно много от хората.
    *въздиша*

Аууу.. влюбено мааааалко. (blush)
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Аз в 5:05 ставам ;д ама спя леко и не ми е трудно, само дето после спя и вървя

пт: зле съм.
    Възхищавам се на хора като теб, хаха :Д Способността ми да спя цял ден, по всяко време, дори и след като съм се наспала, е изумителна :Д

Ядосана, раздразнена, сдухана. В ужасно настроение съм. Имам чувството, че чашата ми е преляла от мноооого време и продължава да си прелива, а аз си търпя и мълча. Колко още? На косъм съм да избухна.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Колкото повече наближава Денят, толкова по-нервно и развълнувано ми е. Няколко човека вече ми казаха, че съм неадекватна през последните дни.
    Тези дни, които остават докато си дойде ми се струват като цяла вечност. Не съм го виждала от началото някъде на септември и въобще не предполагах, че ще трябва да чакам толкова дълго.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Потрошиха ми всичките нерви днес до обяд, сякаш всичките мъже около мене се бяха наканили да ме тормозят...добре, че следобедно пиинах 2-3 бири и се поуспокоих малко...даже и спах 1-2 часа...а, да...и ако момченцето не беше освен по-малко от мене и леко недорасло, щях да съм увлечена сериозно...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на cyclops
    Цял ден се чудя защо съм като парцал, а то съм имала температура..пффф откъде ли се взе. Но пък в залата ми минава всичко. Чувствам се на седмото небе и кипя от енергия. Искам да правя това цял живот, искам още и още.

Мега фен Аватара на Blab
    онзи ден си купих зимно палто. днес едва ли не се препотих.
    може ли поне времето да е нормално и наясно с настроенията си, като ние ясно не можем?
    утре е петък, чух нещо за училище в неделя, което неволно ще пропусна покрай ушите си.
    обичам и знам, че това е ценно. имам седмица да напиша втория си любовен цикъл, е така:Д винаги добре се получават, като има драма. аз съм драма сийкър, по дяволите. наистина е така. но ми харесва, де:Д театър да има:Д
    ще се направя красива!

ти да не си излязла със зимното :д

обнадеждена, че имах хубави лекции.
    вътреличностно ми е същият шит
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Blab
    не, разбира се. но искам. по-скоро.
    с голи крака съм твърде предизвикателна за феминистичното си настроение:Д

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Чудя се защо не се наспивам,а то е защото ни затрупват с неща,времето не ми стига..
    Студено ,болно и самотно ми е.Липсват ми много неща,но най-много топлината му,както и нещата ,които ме правеха щастлива.
    Мисля да лягам,че утре посмъртно няма да мога да се надигна към 5ч.

Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Blab
    радвам се, че използвате гифчета<3
    //не мога да спя напоследък. не си изразходвам енергията явно. трябва ми нова ниша.

anonymous708973
    Guest
    Въодушевена съм. Някои неща наистина са прекалено хубави... и са истина. Презентацията беше страхотна, а на вечерята се запознах с интересни хора. Средата наистина е обещаваща, а самият факт, че се появиха 600 човека изцяло на принципа маркетинг "от уста на уста", е впечатляващ.
    Ще започна работа възможно най-скоро, дано да се вадят достатъчно пари, за да си позволя да скоча в дълбокото. Даноданоданодано!

Утре най-накрая е петък. Сутринта имам малко задачки за вършене, в даскало - само езици, пълен айляк.
    Ох, доволно ми е.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Като например?

anonymous708973
    Guest
    Това към мен ли беше?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Добре, че е петък, няма да издържа още един ден да стана в 6. Просто не мога, съсипва ми цялото съществуване и съм по-мрънкаща дори от обикновено... А днес имам трудна бойна задача, която дано да завърши по хубав начин...
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си