- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Днес е свежо, чувствам физически готиното време , ветреца, хладнината и ми е добре. НО вътре в мен, в главата ми е пълен хаос. В безизходица съм сякаш, тъмно, смътно,така се чуствам... Незнам какво ще стане.. уморих се и аз да се надявам че ще бъдем заедно. Уморих се да мисля за бъдещето, уплитайки се и връщайки се в миналото.. единственото което знам е че го обичам адски много... и все пак въпреки всичко тайничко с душата си, вярвам че ще бъдем заедно..рано или късно
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Йейй имам рожден ден!!! ^^
направих си червени кичури иии съм супер хепии вече..
след малко почвам приготовленията за партито ии ... се надявам да е супеер...
трябва да купя още малко алкохол, че май няма да стигне....
ох... и сега и той ще е там... ии другия той и :XX
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Чувствам се пренебрегната от "приятелите" ми...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Честит рожден ден, неповторимаПриятно изкарване довечера.
Той се опитва да провали настроението ми, но няма да се получи. Щастлива съм в много аспекти от живота си в момента, и няма да позволя на някакъв сульо и пульо, когото зарязах преди повече от 6 месеца, да унищожи напълно настроението ми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Странно ми е.. днес ще се видя с бившия ми приятел за да разбера размислил ли е да продължим, въпреки че аз го зарязах и сега много съжалявам... нервно ми е и очаквам най-лошото... :S
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
пълна неразбория. бивши, настоящи, бъдещи, чуФства, лайна, наеми, квартири, софии, ибимумайката!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Прещракала централно...с болки в гърба, дейййба!
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Объркана.
Изплашена.
Объркано-изплашено-ентусиазирана.
Мисля много за напред.. ама трябва.
Искам да съм много самостоятелна и много независима. Това ми е нещо като огромна цел. ..Която ми се вижда далечна, но не искам да съм песимист.
Искам да съм по-твърда, а не мекушава.
Искам да се занимавам сериозно с нещо, на което ще съм отдадена изцяло..
Ох наистина мисля за месеци напред, мисля за 100 неща..
Чудя се дали съм достатъчно добра за.. за много неща..
Но искам да стане нещо от мен. Пф.
И ми е тъжно.. не се чувствам зле от това, но ми е празно и без кой знае какво настроение.
НО пък мога да си заформя някакво приятелство с някакви хора..
ох.. ох..
Искам спокойствие.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тъповатичко. Нещо нямам особено настроение, малко ми е самотно някакво. Което пък е нелогично.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Доообре съм, прибрах се. Леко не ми се тръгваше, с кеф щях да си постоя още седмица-две, но пак ще отида. Много съм щастлива.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Грохнал съм. От 3:30 нощеска до преди 15 мин съм в движение.. пукнах от работа.. умирам от умора. А още 3-4 дни така? Ще заспя на волана.
Съжалявам, ама ще запаля една цигара! Съжалявам, ама ще изпия няколко десет бири! ЕБАЛ СЪМ МУ МАЙКАТА!
Майко мила, защо си ме родила..
Уфф писна мииииииииииииииииииииииии иииииииииии :@@@@ ... 1 спокоен ден нямам..Защо ?!Направо ми се иде да се затрия някъде..Мамка му какво съм направила,че трябва да търпя всичко това.?Нямам сили вече.Всеки ден под напрежение и то заради простаци,които не могат да се контролират.И всичките тези шансове за какво?!- За да може пак аз да съм зле,пак на мен да ми е кофти,пак аз да страдам :@ :@ @:@ Искам ми се да имам проблемите на връстниците ми,а не такива които са нормални за хора на по 30-40 ..:@ Искам някой,който ще ми каже и докаже,че от тук нататък всичко ще е окей ..
(
Мексикански момченца. Вече си имаме второ в групата. Познах още когато ме поздрави.
Те имат такова едно типично секси излъчване мрр. И новият е сексапил, но на мен слабост си ми е първият. Mрр. Мрр. Мрр.
Ох, как ми долипсва.. Днес не беше с нас. Ще взема да му издиря номера из тефтерите и да му се полигавя.
Чувствам се прекрасно. Утре е Нашият ден + всички са почивка и ще е лудница.
Нямам търпение да гушкам, гушкам, гушкам.
И спря да се върти за миг земята..
Баа, гадост. Човек да не направи нещо грешно, те ще продължат да му го повтарят.
Но пък иначе ново училище..Да разнообразим.![]()
Come on skinny love just last the year...
Кофти ми е. Чувствам, че нещо някъде оплесках. Не, всъщност съм сигурна, че не се държа, както трябва. И даже не е свързано с Него. Мислех, че ако с него всичко ми е наред, няма сила на Земята, която да ми обърка настроението, ама ето че имало. Трябва ли въобще да съществуват други хора, когато си имам Него и най-добрата ми приятелка? Въобще май няма друг, за когото да ми пука в момента, освен за тях двамата... Другите само ми развалят деня.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Ще ме уморят. Ръката ми е капнала. Като парцал е. Не мога да я движа.
Ъх, искам да си чета. Ама ох, спи ми се. Капнала съм.