- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Ох,добре че е Петък!Имам нужда от повече време с него,невероятничък ми е. Ох...а трябва да ставам за училище!
maDamn
Допивам си кафето и бягам на лекции. Ужас, цял ден.. направо ще изкукуригам.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да свършва и тоя покъртително тъп ден и да идва събота.
Малей, всички се оплакват от ранно ставане и даскало/лекции .. Аз пък ще мързелувам днеска. Поне лекции нямам, само там няк'ва консултация, ама то не е кой знае какво.
И да, доволничко ми е. Теглих майните на една досадница снощи. Хич не ми пука. Смятам да продължа в същия дух, нямам нужда от боклуци около себе си вече.
Три цигари време и едно кафе на терасата.. и ми изтракаха зъбите от студ. Настъпва зимата и това е положението.
Днес трябва да се разправям с идиоти.. с много идиоти.
Дано запазя хладнокръвие и някой не го отнесе.
^Сдържай си нервите.
Иначе подкрепям намби. Да минава тоя скапан ден и да идва уикенда. Ще се ходи на шопинг.. за книги :Д
мех
Аз правя кафенцето, той притича за закуски. Егати семейната идилия дето ни е налегнала тези дни.
За протокола - правя Ибаааси яките мъфини! (цитат от приятел)![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Искам картечница- да ги погна всичките идиоти наред! Ако може, патроните да са в неограничени количества!!!!!!!!!!!!!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сладък е всеки момент, по-сладък от шоколад..(sun)
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Петък е! Утре ще се наспя <3
Вече мога да яммммммммм, след 4 дена гладуване <3 Никога не съм се радвала толкова много на този факт. :3
Взех си някаква книжка за четене, която моооже и да е хубава, може и да е ебати скучното, ще видим.
Миииило ми е!
Но стига съм писала, че като почна да се замислям какво ми е и дали съм щастлива, става точно обратното и се садвам..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Къде е емотиконката за прозяване?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ По-скоро така:
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Колко десетки пъти по-яко е да си в университет... Сутрин лекции и после си свободен. Баси якия петък дето ще имам.
Мислех като се прибера просто да се наспя (защото не си доспивам още от понеделника), но по-добре да свърша нещо полезно![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А, да, и се чувствам прекрасно : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Охх...ще си го видя,пак...кеф! Мачкам,мачкам. Прекрасничето ми <3
Мина ми бързо училището и съм свободна,най-накрая. Пълен айляк!
Тези дни мисля и да сътворя невероятни умотворения, по далеч не толкова невероятно интересни теми...Защо ,питам аз, защо...защо ни дават такива уникално плоски теми за писане,всеки милимундер ще измисли нещо,което да е за една стабилна оценка.Но майната ѝ на оценката,моито писаници винаги са били на ниво,но искам нещо...нещо ,което да ме провокира да мисля, нещо което да ме жегне и да ми достави удоволствие. Не монотонни и скапани темички. Мога и сама да си измисля, но искам поле за изява. Искам да ми пари под опашчицата и да свърша всичко перфектно, а след това да изпитам онази наслада,че съм успяла и съм постигнала малката си целичка!
ТОЛКОВА ЛИ Е МНОГО?!
А и искам него...asap!
Нянян![]()
maDamn
Вече не чувствам нищо...само липса на цигари.
Интересно че днес се чувствам тъпо (както почти всеки един ден), ставам, без кафе не може, няколко цигари и се радвам че е Петък и не съм на работа, огледах се из стаята и ми стана лошо, до сега беше Survivor из стаята но след като мина през Transformers, спокойно сега седя и си чета из форума и се смея от сърце с темите и отговорите по тях
за после ще видим :P
Някакво празно ми е.. И това слънце.. пф.
Искам да е мрачно и студено и да вали!!!
По-вече от ужасно.
3 дена съм щастлива и 20 съм нещастна.Отделно ,че за пореден път му повярвах и накрая аз бях наранената ;(
Чувствам се ужасно. По-зле не съм се чувствала скоро. Изобщо не ми се заминава. Моля се за някакво чудо, но знам, че няма какво да стане, че да не тръгна. Колко се мразя не е истина. Най-голямата глупачка на света съм!!
оф как може да си виновен и пак да казваш на другия, че е такъв.. не мога да разбера - прости ли са или се правят?
и пак започнах да пуша по 1 кутия цигари на ден, браво на мен.. браво
http://ask.fm/iwwkaa
Много супер добрееее)
Радвам се , играя си любимата игра, гледам си любимия филм , мисля си за любимия човек и така. .. (happy)
Кво по хубаво от това? :P
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00