.
Затворена тема
Страница 71 от 119 ПървиПърви ... 216167686970717273747581 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 2972
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Работя с капути..

Ще откача след малко..

или както се казва: "Боже, дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия всичките !!..", не ти завиждам знам какво е

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Вече не чувствам нищо...
    +
    Цитирай Първоначално написано от strong. Виж мнението
    И това слънце.. пф.
    Искам да е мрачно и студено и да вали!!!
    хубав ник;

Мега фен
    Град
    <3
    Днес храних куче с баничка.
    Като се замисля от мноого време не съм си изливала както трябва чувствата. :3
    О! А онзи ден, докато си седях на една пейка и чаках едно приятелче, дойде един привидно възрасен (40+) господин и тъкмо да седне до мен и си подаде ръката, съобщи си името и каза: Искаш ли да те нарисувам?... :о При което леко се стъписах, чак се 'ядосах' на себе си, че съм толко' недоверчива понякога и предубедена, а принципно към такива непознати, които всеки би отсвирил с етикетче "психопат", съм доста доверчива и ми е готино да си говоря с тях, защото не е като да не ми се е случвало да се запознавам със странни хора по странни начини. (ох, после ще се допиша)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Изнервена...ненавиждам да не ми вдигат телефона...при това втори човек за днес...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Добре ми е.... Днеска в училището имахме ден на отворените врати- забавно беше. Разни родители, малки деца ти висат на главата по време на час. Даже на контролното по биология . Само дето ни се развали бойлера и трябваше да си топля вода и да си поливам, за да се изкъпя. . Заради това и отложих рисуването за утре, щото няма да мога да се измия после, а аз много клепам. Спечелих известна сума на покерче днеска, което повдигна настроението още повече. Утре съм на рожден ден, чуда се какво да купувам.
    В училището се запознах с едно симпатично момиче, което се оказа, че ми знае името от една изложба . Много ми стана приятно. Абе добре ми е...
    Въпреки че с рисуването се сещам и за нея и ми става гадно... ама ще я преживея.
    П.С.
    Честит празник, българи!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    петъкпетъкпетъкпетък! <33333333333 направо не вярвах, че ще го доживея!
    тази вечер сме заедно, както и цеееееелия утрешен ден. място не мога да си намеря.
    супер ми е гушкаво, любвеобилно и гальовно.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Лялялял, петъкккк.
    Имам колетче, което трябва да отида да прибера, ама май ще е утре, че сега ми се видя затворено.
    И днес се наспах и като че ли взех да се пооправям, ама са ми толко подути лимфните възли, че не мога да говоря и цяла седмица съм само на жестове.
    Казаха ми, че в един магазин имало намаления днес и имам оферта да ходим да купим пиЙне. Смятам да се възползвам от промоцията
    И трЕбва да се перем, ама утре, щото за днес точно не ми се занимава два часа.
    А, да, прекрасният ми пак се покри. Супер много почва да ме дразни и май ще му свия сърмите скоро.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Направо ми се разката майката емоционално и психически. Ебати иронията- на абсолютно непознати давам акъл, а роднина се оказа затънала до шия...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Irti
    Много съм нервен. Щъкам напред-назад пушейки. Тя приготвя вечеря (ама така е.. трета вечер ще спиш в нас.. ще готвиш и ти един път.. бал съм те) няма само аз да се пържа покрай фурната.

Загубих няколко човека като приятели.. като дълги приятели.. като дълго, дълго време.. но така е.. който ме преебе - лошо за него. Не ме е яд. Не ме е яд и че куцам и че крака ме боли страшно много.

Поне тази вечер ще хапнеп, ще пийнем и някой други работи ще направя, че днес не съм, а не издържам вече.

Ох.. да. Ще изпия 3-4 литра вино пък каквото ще да става.

Поне това ще направя от кеф, а не от мъка.

Трябва да се отпусна и лошото е, че знам как....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ебати тъпите лелки. Ядосана съм, бясна съм.
    Изкараха ме че се дрогирам, и че халюцинирам. Ебати.

Иначе съм доволна. Намерих си 3 страхотни книжки, ще се чете и чете и чете. Другата седмица имам само 3 дни даскало, другите 4 ще се чете и учи :Д
    ох. скапано ми е.

Искам да доразруша каквото мога. Да стигна до самия предел, до самия край и от там да продължа напред.
    Да се изправя пред теб и да видим от тук нататък какво ще правим.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Щъкам напред-назад пушейки.
    ЕЙ!

Добре ми е, доволно ми е... от 100 часа оправям багаж за 2 дни, защото не мога да реша какво да взема :д Нямам търпение да си го видя, добре, че най-добрият ми приятел се пожертва да пътуваме по ранни зори :д

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Пх,макар и да съм уморена,се чувствам добре ^^ Май и есето ми за любовта е добре прието от даскалката :Д като цяло-супер съм ^^ утре може и да ми се гледа на кафе :д

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ЕЙ!
    Пак ги почнах от известно време, Пантер.. докторите да го духат. Ще се мре на 25-30.. к'во да правя.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Идеалноо..от години не бях влизала тук...Много приятни спомени имам от този сайт и темите.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    same
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Почистих целия апартамент. Доволна съм. Исках още нещо да свърша, ама ме домързя. Сготвих си нещо бързо, изпих една бира и уж ми беше добре. За назидание, че не ми е било явно достатъчно кофти последните седмици, трябваше и това да стане. Но нищо, сега съм слаба, утре пак ще съм усмихната. Няма да ме видят слаба.

Супер фен Аватара на cyclops
    Някво ми е изморено...остаивх компанията да си допива. Утре съм пак в залата. Напоследък се счупвам, но следващата хореография ще е само мое дело, за което съм супер щастлива. Намислила съм уникални неща.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пфу, объркана. Тъпа история, адски неловка ситуация и нямам никаква идея как точно да действам. Хем боли, хем сърби :\ Май прекалено много го мисля, а всъщност вероятно няма какво да се дъвче. Дразня се как търся смисъл и обяснение във всички действия на хората. Не трябва толкова навътре да приемам всичко. Гаааадно.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 10-05-2012 на 20:36
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Спасение.
    От.
    Студентски.
    Град.
    За.
    Цели.
    Два.
    Дни.

ааааааааааааааааааааааааа ааааааййййййййййййййййййй ййййййййййййййййййййййййй й

Честит празник на Стара Загора.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Днес видях едно страхотно момиче докато чаках автобуса...естествено обаче той дойде след 30 секунди след нея...а щеше да е адски тъпо ако прибягам до нея и приятелката й и и поискам телефона...ето за това мраза автобусите,на отиване го чаках половин час,а на връщане като имаше защо да закъснее...по добре ми е с кола,ама не знаех че чак толкова ще се разкарвам...и се разкарвах само защото на направлението ми за изследванията там една буква била малка а не голяма....баси и изискванията...трябваше да оставя и едни хартии на вторични ама естествено че точно когато аз отивам ще са затворени...ся багажника ми е пълен с вестници...вообще скапан ден какво обикновено,ни работата си свърших,ни изследванията си направих,обиколих целия град и не се и запознах с момичето.....
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Три цигари време и едно кафе на терасата.. и ми изтракаха зъбите от студ. Настъпва зимата и това е положението.

Днес трябва да се разправям с идиоти.. с много идиоти.

Дано запазя хладнокръвие и някой не го отнесе.
    О да, щом сутринта си пуснах парното в колата.. смятай за к'во става дума

Сдухано ми е. Самотно ми е. И то много ;/
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Искам да си се гушам с него...
    Ама сега и аз мисля да ям...само плюскаме в тоо форон!

Малко ми вдигнаха нервите към края на следобяда,ама пък поне се изясниха нещата.
    Добре ми е,само то,мойто чИвечи ми липсва!
    maDamn

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Мисля че ако продължа така още някой и друг час, ще изпадна в депресия
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си