- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Днес храних куче с баничка.
Като се замисля от мноого време не съм си изливала както трябва чувствата. :3
О! А онзи ден, докато си седях на една пейка и чаках едно приятелче, дойде един привидно възрасен (40+) господин и тъкмо да седне до мен и си подаде ръката, съобщи си името и каза: Искаш ли да те нарисувам?... :о При което леко се стъписах, чак се 'ядосах' на себе си, че съм толко' недоверчива понякога и предубедена, а принципно към такива непознати, които всеки би отсвирил с етикетче "психопат", съм доста доверчива и ми е готино да си говоря с тях, защото не е като да не ми се е случвало да се запознавам със странни хора по странни начини. (ох, после ще се допиша)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изнервена...ненавиждам да не ми вдигат телефона...при това втори човек за днес...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добре ми е.... Днеска в училището имахме ден на отворените врати- забавно беше. Разни родители, малки деца ти висат на главата по време на час. Даже на контролното по биология. Само дето ни се развали бойлера и трябваше да си топля вода и да си поливам, за да се изкъпя.
. Заради това и отложих рисуването за утре, щото няма да мога да се измия после, а аз много клепам.
Спечелих известна сума на покерче днеска, което повдигна настроението още повече. Утре съм на рожден ден, чуда се какво да купувам.
В училището се запознах с едно симпатично момиче, което се оказа, че ми знае името от една изложба. Много ми стана приятно. Абе добре ми е...
Въпреки че с рисуването се сещам и за нея и ми става гадно... ама ще я преживея.
П.С.
Честит празник, българи!
петъкпетъкпетъкпетък! <33333333333 направо не вярвах, че ще го доживея!
тази вечер сме заедно, както и цеееееелия утрешен ден. място не мога да си намеря.
супер ми е гушкаво, любвеобилно и гальовно.
Лялялял, петъкккк.
Имам колетче, което трябва да отида да прибера, ама май ще е утре, че сега ми се видя затворено.
И днес се наспах и като че ли взех да се пооправям, ама са ми толко подути лимфните възли, че не мога да говоря и цяла седмица съм само на жестове.![]()
Казаха ми, че в един магазин имало намаления днес и имам оферта да ходим да купим пиЙне. Смятам да се възползвам от промоцията![]()
И трЕбва да се перем, ама утре, щото за днес точно не ми се занимава два часа.
А, да, прекрасният ми пак се покри. Супер много почва да ме дразни и май ще му свия сърмите скоро.
Направо ми се разката майката емоционално и психически. Ебати иронията- на абсолютно непознати давам акъл, а роднина се оказа затънала до шия...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много съм нервен. Щъкам напред-назад пушейки. Тя приготвя вечеря (ама така е.. трета вечер ще спиш в нас.. ще готвиш и ти един път.. бал съм те) няма само аз да се пържа покрай фурната.
Загубих няколко човека като приятели.. като дълги приятели.. като дълго, дълго време.. но така е.. който ме преебе - лошо за него. Не ме е яд. Не ме е яд и че куцам и че крака ме боли страшно много.
Поне тази вечер ще хапнеп, ще пийнем и някой други работи ще направя, че днес не съм, а не издържам вече.
Ох.. да. Ще изпия 3-4 литра вино пък каквото ще да става.
Поне това ще направя от кеф, а не от мъка.
Трябва да се отпусна и лошото е, че знам как....
Ебати тъпите лелки. Ядосана съм, бясна съм.
Изкараха ме че се дрогирам, и че халюцинирам. Ебати.
Иначе съм доволна. Намерих си 3 страхотни книжки, ще се чете и чете и чете. Другата седмица имам само 3 дни даскало, другите 4 ще се чете и учи :Д
ох. скапано ми е.
Искам да доразруша каквото мога. Да стигна до самия предел, до самия край и от там да продължа напред.
Да се изправя пред теб и да видим от тук нататък какво ще правим.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пх,макар и да съм уморена,се чувствам добре ^^ Май и есето ми за любовта е добре прието от даскалката :Д като цяло-супер съм ^^ утре може и да ми се гледа на кафе :д
Идеалноо..от години не бях влизала тук...Много приятни спомени имам от този сайт и темите.
Почистих целия апартамент. Доволна съм. Исках още нещо да свърша, ама ме домързя. Сготвих си нещо бързо, изпих една бира и уж ми беше добре. За назидание, че не ми е било явно достатъчно кофти последните седмици, трябваше и това да стане. Но нищо, сега съм слаба, утре пак ще съм усмихната. Няма да ме видят слаба.
Някво ми е изморено...остаивх компанията да си допива. Утре съм пак в залата. Напоследък се счупвам, но следващата хореография ще е само мое дело, за което съм супер щастлива. Намислила съм уникални неща.
Пфу, объркана. Тъпа история, адски неловка ситуация и нямам никаква идея как точно да действам. Хем боли, хем сърби :\ Май прекалено много го мисля, а всъщност вероятно няма какво да се дъвче. Дразня се как търся смисъл и обяснение във всички действия на хората. Не трябва толкова навътре да приемам всичко. Гаааадно.
Последно редактирано от PullMeCloser : 10-05-2012 на 20:36
Everything changes, but beauty remains ...
Спасение.
От.
Студентски.
Град.
За.
Цели.
Два.
Дни.
ааааааааааааааааааааааааа ааааааййййййййййййййййййй ййййййййййййййййййййййййй й![]()
Честит празник на Стара Загора.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Днес видях едно страхотно момиче докато чаках автобуса...естествено обаче той дойде след 30 секунди след нея...а щеше да е адски тъпо ако прибягам до нея и приятелката й и и поискам телефона...ето за това мраза автобусите,на отиване го чаках половин час,а на връщане като имаше защо да закъснее...по добре ми е с кола,ама не знаех че чак толкова ще се разкарвам...и се разкарвах само защото на направлението ми за изследванията там една буква била малка а не голяма....баси и изискванията...трябваше да оставя и едни хартии на вторични ама естествено че точно когато аз отивам ще са затворени...ся багажника ми е пълен с вестници...вообще скапан ден какво обикновено,ни работата си свърших,ни изследванията си направих,обиколих целия град и не се и запознах с момичето.....
>>DjBelev<<
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Искам да си се гушам с него...
Ама сега и аз мисля да ям...само плюскаме в тоо форон!
Малко ми вдигнаха нервите към края на следобяда,ама пък поне се изясниха нещата.
Добре ми е,само то,мойто чИвечи ми липсва!
maDamn
Мисля че ако продължа така още някой и друг час, ще изпадна в депресия![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"