- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Има моменти, в които ме е страх да си кажа какво чувствам и мисля, защото или е страшно, или е тъжно.
"Във всяка секунда на този свят
има една дълга върволица от плачещи хора
и една по-малка от смеещи се.
Но там има и трета върволица,
която вече не плаче и вече не се смее.
Най-тъжната от трите."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Радвай се, че са моменти, а не периоди xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ice Age 4: Continental Drift FTW!!!
Доволно ми е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
г.г.)
усещам как колелото се завърта и пак съм на 12 и предстоят най-тежките ми години.
надявам се да греша, надявам се всичко да се нареди и да съм силна и спокойна. за щастива не зная. може би е само утопия. като Бог. като майка. знам ли...
Такамм. Кафето е чисто блаженство.
Ся и някой ако ми обясни за кво трябва само за едно упражнение да ходя би било добре.
Е, аз знам де, обаче все пак тъпо се получи - единия е болен, другия е смахнат, а третия строг. И всичко това в СЪБОТА. Тия не са нормални. Нито мога да изляза като света в петък, нито да се прибера.
Надушвам циркове в понеделник. Абсолютни сеири. Добре, каза ми, че му харесвам. Сега да не вземе да се надява на него, че става забавно. Ще видя в понеделник.
Сега ми е кееееф.
Най - сетне събота, та да видя и аз веднъж спане до 8.30. Поне два дена ще се отърва от проекта, който и без друго трябва да е готов до края на другата седмица. Ама като гледам как се влачат...
Днеска ще съм си с нея, както и утре. Щастливо ми е![]()
събудиха ме в 9, за да отида на проект по история
излъгах , че съм на български и ще ходя от следващата седмица, че просто 2 не виждам
по-рано не можа ли да си отвори устата оная..
пф
сега имам торта + кафе +цял свободен ден
ще уча нещо, ще чета, ще гледам филмчета
и вечерта се надявам да изляза с него, хм..
дано да се е прибрал по-рано и да се е наспал <3
Ще ходя на кафе и после на фитнес и се чудя направо с едно късо клинче дали ще ми е студено.Супер айляк ми е ...
Добро утросвежа съм като краставичка и съм много оптимистично настроена днес
![]()
Подготвям се за малко по-тежък физически труд днес.Докога ще го откараме не знам.От 21:00 съм на по бира, две, три,което към 00:00 ще премине към гостуване на рожден ден.Дано си прекарам поне готино.То се е видяла че поне на тоя етап ще се живее ден за ден...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Станах в 7, обаче преди малко реших, че още ми се спи. Въпреки, че си изпих кафето и дори закусих, готова съм да се върна в леглото. Първо ще почета малко от книжката си, тъкмо съм си сложила фотьойла под прозореца да ми е на светло - кеф!кеф!
И спря да се върти за миг земята..
Имам чувството че стоманени гюлета са завързани за миглите ми.
Спи ми се.
Поредната безсънна нощ,блях.
Всякаш такива мисли,никога не са ме тормозили.Е ,да ама не.Знам,че не е редно по този начин да разсъждавам ,дори да мисля,че ако стане нещо ще е нещо нередно,защото нещата не са същите,не седят по-старият начин.Ама,подяволите.
Наревах си се ,едно хубаво.Интересното е ,че по законите на Мърфи,сега не трябваше да имам нет,ама имам.
Тъжно ми е ,скапано,а някои хора дори не загряха какво стана...Както и да е.
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
аман от тъпи п*тки, честно..
и колко траа да съм зле да си забравя цигарите при най-добрата ми приятелка, която пък не пуши... офф :Д ного ме е яд..
http://ask.fm/iwwkaa
Лудницата започна по-рано от очакваното. Добре. Само да не започнат пак да ме търсят за всяко малко нещо. Не държа да съм крайна инстанция, просто искам да си вършат работата както трябва.
Той ме изненада с шоколад. : въздиш:
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Станах, изчистих,оправих,боклУкУ хвърлих, влизам да се къпя, да си се видя с лелчето и после с негооооо,дано де!
Дано не ми се скапят плановете. Искам да си го гушкам и да си говоря с него,за квото и да е. Просто е прекрасничък.нянян!
Ох.ОМНОМНОМ!
maDamn
Охх, сутринта се събудих със силни болки в главата и продължавам да ги имам. Дано да ми минат, щото довечера се очертава хубава вечер.
Да се еба в тъпата глава, защото се навих да ходя на пазар с жена, като знам какво е положението там.. и то пък след няколко часа работа.. и тежък махмурлук от вчера.. направо ми идваше да й строша тиквата.
Изкарах си дроба да обикалям. "Това не ми харесва.. това ми е малко.. това ми е широко.." Сто пъти се върнахме в един магазин и накрая нищо не си взе.
- Това харесва ли ти?
- Да, да супер е.. ( а си гледам момичетата в магазина.. )
Всъщност полезната работа е, че се запознах с една доста хубавичка девойка. Взех й номераТази с която бях ме изгледа злобно.. рекох й "К'во, бе? Ти си избираш дрехи, а аз момичета.."
Туй момиче е срамежливо обаче. Гледах някакви дънки, търках си брадата нещо намръщен и тази ме зяпа. Погледнах я и й намигнах.. тази почна да се смее леко и стана червена като мензис. Рекох си.. ясна е работата и я нападнах. Разбира се не можа да ми откаже.Смешното е, че е с около 50, ако не и 60 санта по-ниска от мен.
Сега пуша някакви цигари.. и всяка сутрин все едно съм ял тухли единички. Бахти канцерогенните шинти..
![]()
Последно редактирано от Irti : 10-06-2012 на 09:54
чакам си обяда, не ми се яде пилешко, а омлет с шибани гъби, ама нямало да стане -.-
пък баща ми какво ми се преориентира към запалката, но рекох и отсЕкох! НЕ! От него си ми е , на никой не я давам, точка по въпроса.
сигурно още спи, аз почти изчистих, ще се изкъпя , ще ям и ще почета по история
и после дано ми звънне, да се разберем нещо
ох, миличкият ми той <333333
Някой ако беше в сегашното ми положение,досега 100000 пъти да е откачил,ама аз нали съм супееер много заредена с търпение и търпя ли търпя,обаче усещам че вече е въпрос на време и аз да лудна..и да си кажа всичко очи в очи с конкретния човек,без изобщо да ми пука колко ще го нарани това,защото мен дълго ме нараняваха...
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Болна съм. Тъпча се с лекарства. Fuck that shit ;x
Ох, как исках да го видя. Всеки ден сме заедно и все пак не знам как ще издържа. Днеска ще е първия ден от толкова време дето изобщо няма да се видим :/ Ще полудея.
И все пак вчера бях толкова щастлива. Кара ме да се чувствам невероятно <3
Ще ми липсва, но утре .. ако не изляза .. на пък.. :Д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Дано не се разболявам. Дано.
Наспах се доволно днес, изчистих си стаята доста така прилично, появи ми се отново килима <3 (хората дето не си слагат в къщите килими не ги знам как живеят, аз и месец не мога), минах и през моя магазин. Напазарувах си, отново :д. Напоследък нямам празна седмица там :Д. Доволна съм за сега. (:
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
маса по-добре!
поканиха ме на театър довечера, имам доволна папка сериали, ще се отдам на разкрасителни процедури в следващите няколко часа, после разходка, книжка и така)
хубав следобед ви желая!)
^ооооооооооооо ^_______________________________^^
аз съм в странно настроение
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride