.
Затворена тема
Страница 73 от 119 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2972
    ооо, тъпо... има цяла редица от приятели, които искат да излизаме насам натам, а пък аз искам само с него.. Тъп студентски живот, тъпи разстояния

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    оф... болна ;x това гърло ще ме умори..... -.-
    по- късно излизам иначе ще полудея

Супер фен Аватара на Jaune
    чувствам, че не ме разбира за пореден път какво й говоря.. не иска да приеме, че е сгрешила спрямо мен, според мен, и това е. не знам как ще бъда майка един ден, но знам, че изобщо не я чувствам близка вече.. отдавна. има някви рандъм моменти, в които я харесвам, в останалите ме натоварва, задушава, може би аз съм зле, причината е в мен, но тя не полага никво усилие ей така.. а може би в отношенията не трябва да има усилие, знам ли, ако се напъваш, значи не сте един за друг
    ама тя ми е майка, как може да не сме една за друга..

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Само спомени останаха от всичко..Липсва ми адски много лятото(МНОГО) Искам да е толичко,искам да съм на работа,искам да съм с тези хора,искам да се смеем отново,искам да сме си заедно,искам да преживеем яките моменти,а не да ходя на училище и да ме карат да уча тези неща, които грам не ме интересуват,да бъда с хора,които не харесвам. :х Искам ,ама само искам уф..

ЛИПСВАТ МИ ТОЛКОВА МНОГО !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Dagichka
    задушавам се в нас. макар последните седмици да сме нямали караници, самото им присъствие ме напряга и.. знам, че не е хубаво да говоря така и един ден ще съжалям, когато ги няма. но искам да съм свободна, да имам собствено пространство, да правя нещата както аз смятам за добре, да ходя по различни събития, да изучавам света и сама да си патя от грешките. а не да ме затварят в уж "сигурното" ни място и да си мислят, че така ще ме опазят..
    ходи ми се адски много на cookie monsta днеска, ама няма как да се измъкна през нощта, арр, едно такова лежерно ми е, навън грее слънце, а аз се въргалям по леглото цял ден и гледам филми, мм.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Днес ми е ползотворен ден,отидох за малко на работа,после обикалях по задачи.Сега се чудя какво да правя като Tumblr не работи.

Ми малко кофти .. Оня малоумник който обичам се шляе на майната си, пък аз седя и чакам да ми пише ;/ + тва че съм болна .. ии да направо супер, мега яко си прекарвам, сама вкъщи, по пижами, гледаща романтични филми, духаща си носа не защото е болна ами защото след всеки филм си повтарям ''Защо, по дяволите, и аз не съм така ?'' тъпча се с шоколад и се наливам с натурални сокченца и се чудя .. Щастлив ли е ? Уфф, излях си сока ..
    Да, имам невероятен ден ! ;(

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Добре си починах.
    И ми дойде нова идея. От доста време мислех за това, но сега последните седмици ми дойде в повече и имам страшната нужда да го изкарам от системата си. И измислих как. А когато приключа ще бъда съвършено нов човек. То ми писна. И ако чувствата изчезнат - малей, купон ще вдигна.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Леко съм гузна. Май не му стана много приятно, че отказах да отида с него. Е какво да направя, не бях си свършила задачката, а и днес определено не съм за пред хора. Ще му се реванширам довечера.

Много съм задобряла в кухнята. Както леля ми казваше - тайната е в подправките.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За капак и болна. Найс....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на antineutral
    В отлична форма, претръпнал...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Утре ще си го видя и нагушкам.......дано! Щото днес не успях и ми е тегавко!
    maDamn

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    fuck yooooooooooooooou.............. you bastards, fucks, cunts, sluts, whores, bitches, mofos, wankers, fags, twats, pricks, shitfaces, assholes !!!!! meh.. .just fuck off !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

ужасно почти съм сиг че си има друг и не знам какво да правя искам да съм с нея но след всичко дали ще е същото
    ‎\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
    \_o___\\_______//___o_/

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много тъпи хора има на тоя свят. Ама много. Чак ѝ се чудя как умее да го прави. Уж 20 годишна, пък акъл за пет пари няма. То всеки знае да учи наизуст уроците от даскало, ама като не можеш да се справиш с елементарни житейски ситуации, за к'ъв си? :Д Ама карай, не ми е проблемна, стига да не си налага философиите на мен... вчера заради нея изтървахме голяма възможност, ебати мрънкалото, дето е.
    Купих си принтер и сега му се радвам :Д вече няма да се разкарвам до университета в дъжда, за да принтирам глупости.
    И прекрасният ми ми писа. Измъкна се с много тъпо извинение, дано довечера да го видя, щото ако и днес се покрие, ще си търсим друг. Амаха, хич не обичам да ме моткат.
    Мисля да си направя макарони на фурна.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Blab
    ахахахаххахх<3

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Леееееееееееееееееек, мега сайдерско ми е. И очите ми пак са на понички ! Мисля че е крайно време да отида на очен лекар, страхувам се, че съм за очила. И си лягам, че утре пак съм цял ден на лекции. И тоя тъп тест по английски, офффффф !!!!!!! Недоволен съм нещо днес, а толкова много се смях през деня, цък цък ;/
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ахахахаххахх<3
    мен тоя вариант ме кефи много повече... сигурно почти година телефона ми звънеше така
    и като заврещят тия катеричоци, всичко живо падаше от смях
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Blab
    чилвам и на катеричоците<3

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ох,тотално ми се развали настроението. И то представи си за каква глупост,леле! Ама и аз съм си виновна,не трябваше да захващам темата,но чисто любопитство.. А и днес така доста некомфортно ми стана,че мене ме викат,а нея даже я карат да стои..

Имам 2 гигантски рога на лицето. А утре съм на рожден ден... Дано да се смалят тази вечер и да успея да ги прикрия.
    Иначе днес след цял ден нищо правене ми е едно такова мързеливо.
    Но Андромеда и ябълката ми ме очакват.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    blab-чето ме изненадва откъм музика :Д

иначе го видях, нагушках, нацелувах, снимката е 'сладка'
    в скайпа ми цъфна веднага
    във фейса родата много ще ме ебава и не мога да издържа засега :Д

и пак ми липсва , оф..1 час иииии.... :с
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Изморена и гушкаво настроена. Цял ден гледах графити феста в подлеза, тези момчета рисуват страхотно.<3
    Общо взето съм много щастливо човече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си