- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
чух го като за добро утро ,прекрасен ми е. Искам си го при мен!!!
По-късно днес ще си го видя и нагушкам!!!
maDamn
Много ми е хубаво. Нямам търпение...само още 2 часа!
Бек ту риалити ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Кафето беше придружено от кофти разговор. Дано денят не тръгне все по тая линия..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Абе... нещо не е добре положението в работа. То не че някога е било добре де. Трябва да се търси нова, че усещам как ще има съкращения.
Иначе ми се ще да се чуя с двама трима човека, но като цяло ми е лежерно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Lanal Del Rey.
Искам да имам някакво освобождаващо поведение... да правя каквото искам, да разигравам когото поискам и после да си тръгна по напълно нов път, окъпан в светлината на изгрева! Лол!
Идват ми сцени от филми наум в главата.
Имам нужда да открия себе си и някак всичко да ми стане ясно. Няма начин да не изгори някой, дори това да съм аз. :> За съжаление никой план не може да се получи без някаква жертва. Това леко стъпване да не нараниш някого винаги играе лоша шега ... всички страдаме и ще страдаме вовеки.
Да, не знам какво ме е прихванало. След няколко часа сигурно няма да мисля така, но нвм.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ми като цяло съм по-добре от снощи да пукне тъпака който е измислил скапания аск и хората които задават такива въпроси |( но като цяло още не знам какво да правя и как да постъпя всичко което искам е да и се обадя и да ми каже здравей без тон ''кво искаш пак''
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Неделен махмурлук след силна събота вечер. Очертава се приятен и разнообразен ден, само да се задържи хубаво времето.
Welcome to the Jungle...
Офф, кво ми става пак.
някакви депресивни вълни ме налягат, почвам да си мисля, че не ме обича както преди, че още има чувства към бившия...
Днес ще пропусна тичането.
Вчера такава обиколка направихме, че още ме държи. По-яка мускулна треска не съм имала до сега. Краката ми направо горят. Хубаво ми е обаче. Не бях тичала от доста време, сега започвам постепенно да си припомням колко хубаво беше чувството. Боли за добро.![]()
Когато свикна с бягането на равно, ще си припомня и чувството да изкачвам стълби.
Липсват ми обаче съвместните ни тренировки с Него!!!
И спря да се върти за миг земята..
Болна съм. Пуши ми се, а яко ме боли гърлото и всяка дръпка ми дере зверски :Д Умирам вече от тъпотия и нямам търпение да изчезвам <3
Everything changes, but beauty remains ...
Преместих се най-сетне. Новия апартамент е страхотенпросторен, чист, светъл! Само и пералната да оправим, и ще съм тип топ.
Хубаво ми е иначе. Имам домашни (но тях харесвам), даскало върви с пълни сили. Толкова добре и без никакви по-затормозяващи задължения не съм била отдавна.![]()
Днес се откъснах от света за няколко часа.Просто това,че се върнах отново на курсове и самата идея ,че си рисувам и правя това ,което обичам ме прави щастлива.Но щом се прибрах,усещам как депресията отново ме налазва.Имам някаква топка в стомаха ,всякаш.Имам всякаш кофти предчувствие за нещо,гонят ме съмнения,чак не ме свърта.Наистина ще ме заболи,ако...
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Добре ми е. Сутринта започна кофти, но после се видяхме (най-сетне) и нещата се оправиха. Тенис на маса <3. Открихме и Таралежки!!!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Портокали, 3в1, задачи на Excel, 5 тона лекции ии планове за дискотека във вторник. Добре ми е..
Утре пак трябва да ставам в 6 и 20 за училище
Ще си получа входното по математика..
отвратително.............
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добре съм...на щастливо може да ме избие тая вечер...не знам как ме търпят такава...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ах....нервна съм -.- и едновременно спокойно,абе не знам кво ми е -.-
добре,че е милото,че иначе съвсем ще стана като вулкан -.- ония ден креснах в час и всичко живо млъкна,най-сетне -.-
Иначе снощи ми писа един...оф не знам какво определение да дам,обаче просто факта,че с въпроса си "защо го отбягвам" успя да ми вкисне окончателно настроението,чак и до днес! Отбягвам го по няколко причини,ама си има и защо.Няма да си тровя нервите ,как ли пък не -.-
След това, което направи... Начина, по който реагира, думите, които ми каза, отношението му към мен, старанието да ме успокои - нищо вече не е същото. Едва сега проумявам колко много съм го подценявала.
Изкарахме си страхотно иначе, само дето ми е крайно недостатъчно и пак чувствам липсата му.
Поне ще му чуя гласа преди сън.
оф ного съм притеснена за утре. в петък стана ебати скандала и дано до утре всички да се правят на забравили, 'щото ми писна вече -.-
http://ask.fm/iwwkaa