.
Затворена тема
Страница 78 от 119 ПървиПърви ... 286874757677787980818288 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 2972
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Втф пак запалиха Витоша...
    Вероятно след измерванията на щетите от първия пожар, са изчислили, че все пак изгорялата площ не е достатъчна за ски пистата...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Господ ме обича.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ще ни съсипят планината, дееба.

Мега фен Аватара на Colouring
    Сутринта ходих на лекар - на антибиотици съм. Седя си вкъщи, скучая. Досега лежах, сега викам да се разведря малко. Тия дни като гледам ще ги прекарам вкъщи.
    Иначе си харесах едни обувки. И чанта също. Ех, само да имах финанси!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    И аз съм си вкъщи вече втори ден не съм на даскало. Нещо не ми върви пратката с учебниците ми не можа да дойде, тъпият обрив все така ме сърби, повече няма да си правя експерименти с недоказана козметика и да се превръщам в опитно зайче.

Супер фен Аватара на Irti
    Тъжен, много тъжен и изморен.

Не вярвам..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много ми се спи Ама реших да пера... и чак след час
    И имам да решавам задачи по математика и трябва да си прегледам всичките презентации по джавата Имам тест тая седмица и съм леко на тръни.
    А той пък има уникалните очи. И мега сладката срамежлива усмивчица. :3 И е толко умен, че до него се чувствам като някое бебе, което иска да направи нещо, а няма представа как да стане.
    Едит: прекрасният ми нещо май ме обсъжда с приятелчетата си. Не мога да си дам друго обяснение на нещата, които виждам в момента :Д Надявам се поне да е нещо положително, че иначе... :С хубавите му очи няма да го спасят.
    Последно редактирано от shmatarok : 10-09-2012 на 13:07

Хвана ме вируса и мене .. 2ри ден вкъщи..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Умирам за сън....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много искам да го видя, довечера,ако излизаме нанякъде с Хърватската група ще си излизаме , поне да си го поцункам и гушкам,въпреки ,че няма да е много,колкото ми се иска,ама нейсе.
    До събота съм пелен лаг.
    С таква нежелание ще я посрещна тая мацка,че няма накъде. Просто не ми се занимава с нея,нито с проекти ,нито с нищо.
    УТРЕ ми е изпита пред КАТ и съм нервна и супер уморена. Искам да го взимам и всичко да свършва!
    искам да прекарвам възможно повече време с него, а до събота, я го видя за малко, я не
    maDamn

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Болна. Невъзможно ми е да дишам през носа :Д Поспах малко, сега пия чай и чакам да се разбудя, че да седна и да донапиша глупостите, които имам. Поне става бързо.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ух, днес беше ебааааахти деня. Цял ден лекции, направо ми се еба майката. Както не бях ял цял ден, след 12ч. в главата ми беше само "искам да ям, дайте ми ядене, кога ще ни пуска тая, че да се прибирам да ям" . В крайна сметка издържах и си взех подписа безпроблемно ^_^. Хапнах малко, колкото да имам сили да сготвя вечерната гозба ;д Та сега чакам, че да се наям като хората . Скоро би трябвало да ми се обадят, та да знам ще ходя ли някъде или не...
    Като цяло в добро настроение съм ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Зайче..
    ох, втора седмица съм без програма, защото не знам къде ми е бележника.. супер...
    http://ask.fm/iwwkaa

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    УТРЕ ми е изпита пред КАТ и съм нервна и супер уморена.
    Пред ДАИ по-скоро.

Зайче, имам чувството, че пишеш тук, за да се хвалиш колко си голяма, но безотговорна.

Добре ми е, приятелка ми върза тенекия, та ще й се карам. Мисля да си пусна нещо за гледане и после да поуча по немски.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А пък аз имам чувството, че пишеш тук само за да се заяждаш с хората и да им обясняваш "т'ва и онова". Мис перфектната...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Разболявам се и аз. Леле, тая есен е много коварна.

Хаха, скорпионът в мен хапе. И все пак съм добро същество и си го знам. Никога не съм искала да правя каквото и да е лошо. В мен има жестокост, но просто не мога да я unleash-на докрай, за да дам на копелетата точно това, което заслужават. Което е жалка картинка, иначе знам точно къде да ударя и в кой момент и как да съсипя напълно някого. Въпросът е, че не искам!

Ролите се обръщат :>
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Тъпо.

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Пфф, така ме цепи главата, а трябва супер яко да уча по немски, че скоро сертификата трябва да си взема...на всичкото отгоре утре съм от 9 часа на БЧК и ще киснем там цели 6 часа...Дано мине бързо.

П.П: Плам, успех на изпита пред ДАИ утре. Моя е на 15. Чаках един месец да ми дадат дата, баси..
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    добре, че са останали малко свестни и съвестни хора в тая държава, които биха помогнали
    не че не съм си виновна де, тва портмоне го размятам като нищо
    хубавата новина е, че тези дни съм в много хубаво настроение, вече ми мина кризата и се радвам отново на живота ахахах
    но пък не искам да давам на П. напразни надежди и все още интерпретирам днешната целувка за чао
    надявам се М. да ме покани на рождения си ден, не знам и аз защо, след като скоро още му бях ядосана
    пък като знам , че и В. и оная дребната ще са там .. заеби, ще виим
    отново ми е спокойничко на душата, въпреки че ме чака доста работа сега
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Уморено,очите ми се затваряят :Д

Офф тежко ми е на корема, днеска изпуших цигара от много време и ми е гадно нещо сега. Иначе - добре. в последно време се запалвам към сферите на писането и тая нощ ще драсна малко, може би. Та да кача нещо в личното творчество.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Обичам тази дата!
    Обичам и историята на града.
    На 9 Октомври 1989 близо 70 000 души протестират със свещ в ръка (Свещта е символ на отричането от насилие – трябва да я държиш с една ръка и да предпазваш пламъка с друга. Ето защо човек не може да държи нищо друго – било то оръжие). Този протест води до падането на Берлинската стена.
    Харесва ми да вървя по същия път, по който са протестирали демонстрантите. Да знам, че от тази точка е почнала революцията.
    Още 20 минути и отивам на Lichfest-a.
    Дано тази година успея да си запазя свещичката поне един час. Миналата година така духаше, че угасна на десетата минута.

Ииии чакам да ми преведат заплатата, че трябва да платя наема. И да си купя чай.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Що за глупост е тая измислица "Свят и личност"...

Иначе ми се спи, наболява ме коляното, имам и едни нещица да попрепиша. Преживява се.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Зайче, имам чувството, че пишеш тук, за да се хвалиш колко си голяма, но безотговорна.
    хубаво е човек да има чувства, без значение какви
    ----

пт: намерих си програмата за утре - тва е добре.. даже учих мъъъъъъничко :з чувствам се добра и примерна ученичка
    Последно редактирано от Зайче.. : 10-09-2012 на 19:37
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на xoxi
    Утре е сряда. Ляляля. ДЕНЯТ наближава. Ляляля.
    В добро настроение съм. Почти.
    Ако не трябваше да прекарвам по 7 часа на ден с тези хора, щях да съм на върха на щастието.
    Чете ми се. При втора смяна нямам възможността да потъна в някоя книга за час-два-три. Не ми харесва това.
    Искам си моите часове за откъсване от реалността!!!
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си