.
Затворена тема
Страница 8 от 119 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2972
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Писна ми!Все ми се провалят нещата!Не съм само аз виновна,поне това е малко успокояващо. Но аз ще съм тази, която ще пише до побъркване.То вече се и побърках,ама продължавам да пиша....

Ужас! Един ме кани на кино, а аз не искам да ходя с него на кино, нито на кафе, нито никъде.. Ама ми е супер неудобно да го режа вече... И тва, че се държа добре с него и се бъзикам, не означава, че искам повече от приятелство и то във Фейсбук..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пфф,капнах днес с носенето на тоя фаянс :Х Снощи за първа нощ се наспах и не се събудих целия мокър...хубаво е да е хладно времето утре трябва да търся подарък за РД-то на братовчедка ми,но си нямам никаква наидея какво да и взема...освен да и взема едно момче?Ама не разбирам от момчета къф да й избера
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ахаха т'ва с подаръка ме развесели ^

Сестрата ми се прави на много умна. Оо ебати философа, дето се извъди, много ми е забавно да я чета. Аз едно ѝ обяснявам, тя съвсем друго мърмори, какво ли се занимавам и аз. Тъпча тука чипс и бисквити, гледам Misfits и се чудя дали да лягам или да продължа да се занимавам с глупости.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ама тя наистина ми го повтаря тва,иска да й намеря гадже,ама просто не познавам подходящ за нея Трябвало да има кола да я вози,ако можело да живее сам,студент евентуално...имаше още нещо просто,мечтания подарък на всяко момиче за 17тия й рожден ден

Иначе..след малко си лягам,ама съм се заслушал в едни песнички ...леко депресиращи ама
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на shmatarok
    хах хич не е глупава тя, знае какво да иска

чипсът свърши. :/ май трябва да лягам.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ужасно съм уморена,но легна ли да спя,само се въртя..Поканиха ме на купон и много ми се ходи,ама там ще е един,по който много си падах,ама ме отряза и май ще ми е неловко,ако отида..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Дърта се чувствам, баси. Физически съм като старица грохнала, двата крака ме болят зверски и не си представям как ще се катеря на високи обувки в обозримото бъдеще.
    Иначе все едно имам кратер в сърцето. Толкова странно-чудесно-страхотно си изкарваме последните дни, че ми идва да си тегля куршума на място. Понеже и миналия път нещата бяха толкова странно-чудесно-страхотни, а накрая... целия, за мен специално. И защото съм лигла, пък! Защото след онова недоразумение за първи път някой ме накара да огледам света около себе си и да разбера, че видиш ли, навън и мъже се разхождат, че даже е и възможно да ми предизвикат някакъв интерес. Защото трудно се подхлъзвам, ама хлътна ли, привържа ли се, после няма оправяне.
    Толкова ме е страх. Нещата вървят прекалено хубаво, за да е истина. Мразя да ме е страх. Мразя да се чувствам безсилна. Мразя да съм прецакана.
    Затова ще спра да си вкарвам емоциите в действие, докато все още мога.
    И няма тоя път аз да съм тази, която ще си изгуби главата.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Рамото ми е като извадено. Чувствам се като парцал.
    Добре че днеска свършвам даскало в 13.00, та като се прибера ще има едно спане. Бах.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Тая нощ даже ми беше студено, към 4 ставах одеалце да си търся. ^^ Беше си супер готиното да се сгуша от долу, както обичам, ама тия проклети жеги дълго време ми пречеха.
    Изпих кафето, не съм се облякла още, ама и не бързам, прекалено подранявам все. Като знам, че ще съм си вкъщи чаааак след 11 часа ми се връща отново в леглото още сега :Д.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Glamour92
    Стомашни революции...Като се заселя в Шопско,сигурно вътрешен(в най-буквалния възможен смисъл) погром ще се разрази.

................

На моменти ми се иска да литна.Крилата си ги имам,ясния хоризонт също,ориентири ще се намерят,но...имам една връвчица,с прикрепено мини гюле за нея,което ме дърпа надолу.Не ми дава да забравя,че някога съм била питомна...Въпрос на дни е да прегризя връвта,явно обаче още не е време.

..............

А сега-в уъркшопа.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Егаси обърквацията... Денят ми замина...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо, по дяволите, легнах в 3 като знаех, че ще трябва да ставам преди 10?

Липсва ми.

Ще ми липсват.

Нямам търпение.

Нервно и притеснено ми е.

Надявам се на хубав ден с нея. Имам нужда от това.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Тази сутрин реших да си свърша работата по-рано, така или иначе той като тръгва за работа ме буди и се гушкаме <3 ... поне да изпера и да направя сандвичите, а не както винаги да чакам последния момент :Д Сега ми е заспало, мисля да си легна да поспя скоро, но първо ще се отбия през банята за едно хубаво душченце и после баам в леглотуу и след тва отново на работа, shittt пак съм от по-ранко, но нищоо тъкмо повечко пари ще взема този месец
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Оф, днес трябва да обикалям по доктори и от сега ми е досадно и неприятно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ой, душата. Мен ме чака същото. И наесен с песен пак- тамън трима специалисти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Днес ми се пада почивен ден и обмислям да си почина хубавичко Mоже на плажа да се метна с аверката. И като цяло прекрасен ден ме очаква yeeepppp

Мега фен Аватара на Зайче..
    ааааааав апарата ми утре пристига и ще имам нови снимкиииии ^^
    щастливичко ми е ^^
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Dagichka
    мамка муу, не можах да се наспя нормално от болките в ръката, а когато съм заспала пак съм стенела с глас :х реве ми се от болка, как по дяволите тая тъпа сестра ми би ваксината?? не мога да си мърдам ръката, плаша се вече, тва не е нормално..

иначе съм добре, радвам се, че вчера мина, толкова спомени от преди 2 години ме заляха, че.. още малко и септември, майка ми тръгва на работа, хоупфъли баща ми да не излезе в отпуска и най-накрая да съм си сама в нас по цял ден номном искам да се развихря в кухнята, да снимам, да пея.. пък и даскалото ми залипсва, поне ще се разсейвам с нещо, че иначе по цял ден само с мислите ми.. ужас.

Супер фен Аватара на cyclops
    Снощи беше супер! Много се радвам, че морската компания продължаваме да си излизаме и тук. Сега малко почиввчица, но по-късно трябва да направя голяяям пазар, че хладилникът продължава да е празен след морето. Ох, ох още около седмица и пак ще оставям стъпки в пясъка ))

О, Боже мой! Току-що осъзнах какво съм сънувала и колко реално изглеждаше! Шокирана съм! o.O
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Скоро станах, хапнах спагетки, заспало ми е още и мързеливо също... трябва и да сготвя нещо, пък хииччч не ми се прави, нооо няма как, добре, че е пържолка и кюфте :Д aaa след това отново ме чака бачкане в луна парка, поне днес не съм на мини виенското колело, местните деца в Кипър са ужасни и почвам да се дразня много на тях, а попринцип много обичам дечицата.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Малко кофти..
    Ще я удуша тази...

Голям фен
    Сууупер.Отдавна не се бях целувал така.Даже може да не поизляза днес , а да и се обадя.Ще го измисля.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ох.. рождения ми ден беше невероятен.
    И толкова хубав подарък получих..
    Освен това и човека който обичкам беше до мен.. беше просто невероятно.
    Направихме си толкова много снимки и иии си се нагушкахме <3333
    Надявам се и другите да са доволни колкото мен...
    И си се кефя на кичурите.. толкова ми е якичко на косата и се чувствам на място така.. невероятно ми е <33

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си