- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ! ВЗЕХ ГО ,МАМИЦАТА МУ,ВЗЕХ ГО!
Ухиу...толкова ми е спокойно вече. Мога да си се съсредоточа върху другата работа и училище.
Утре цял ден сме на Търново ,кеф,кеф!
Много ми е готинко така. Спокойно ми е,Камък ми падна от сърцето и най-важното
НАГУШКАХ СИ СЪЩЕСТВОТО СЛАДКООООООО!ОБИЧАМ ГО!
Сега ще се наспя и в 6и30 ще съм пушка.Добре ми е,благодаря за подкрепата.
maDamn
Такааа. Намбито тъкмо истеряса тотално, даже и форумно се разписа, аха да размаха назидателно показалец с репликата "Винаги съм права" и да тегли две-три благозвучни изреченийца, когато Той звънна. И бурята утихна толкова скоростно, колкото беше и започнала.
Най-най-най-миличкото същество на света, прекрасно и неземно. Пак се видяхме за кратко, че утре трябва и двамата да ставаме рано, обаче съм щастлива. Като са откраднати времето и целувките, е даже още по-сладко. Толкова ми е мило, че въпреки, че е болен и изморен от работа, запали колата и дойде до вкъщи просто така, да ме види, понеже не издържа вече, а не сме се виждали едва един ден... Да не говорим пък аз колко зла ставам, когато не е до мен. Той ми е генератора на добро настроение и когато го няма, нямам нито желание, нито енергия да върша, каквото и да било. Просто ми дава мотивация да върша нещата една идея по-добре и по-отдадено.
Нямам търпение да ни се отвори скоро отново мъъничък прозорец свободно време само за нас си. Без работа, без телефони, без приятели, само аз и той.
Вярно, нещата не тръгнаха добре в началото, направо си бяха трагични, но усещам, че най-сетне започваме да имаме нормална, пълноценна, БАЛАНСИРАНА връзка.
Не мога да кажа, че съм влюбена, още по-малко - че обичам, особено когато съм си правила устата вече, пък то се е оказвало после коктейл от хормони, въпросът е, че този път го усещам различно. И не искам да го обрисувам в думи, да използвам клишета или да го напасвам по определен калъп. То просто си е там и го има, усещам го, някой ден ще излезе на повърхността, в подходящото време. Дотогава няма смисъл да говоря и да го омърсявам.
Достатъчно ми е просто да знам, че докато преди ми е пукало в пъти повече за моите чувства, моите искания, мен, мен, мен и само мен и моето удоволствие, то сега нещата стоят по-различно.
И точно това "по-различното" ми късаше нервите от самото начало на връзката ни, караше ме да се чувствам объркана и заради това бяха всичките италиански скандали, които му спретвах за закуска, обяд и вечеря. Беше ми трудно да приема, че искам да се грижа и за някого другиго, освен за себе си, че съществува някой толкова различен, който ще дава, а няма само да взема. Но май вече съм го приела. И съм готова. Нещо като пролетна промяна, докато зимата чука на вратата. : )
^
Блаб е добре. обича и диша свободно.
Кълбо нерви съм. Имам чувството, че това е възможността, за която съм мечтала, но дали ще е така? Ще разбера след час и половина. Сякаш не смея даже да се надявам прекалено много.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Колко ми е нервно тези 5-6 дни.. откачам от нерви. Нещо не издържам.
Пък на този буса е с прецакано парно.. та ми тракат зъбите.. и като взема да се ядосам, да разкостя таблото и да го оправя това парно, че не се издържа вече.
Довечера така ще се размажа, че три дни ще съм в реанимация.
И наистина почвам да обмислям варианта за още една отпусчица.. не ми се седи тук. Уморен съм чисто физически, че и психически. Скапах се от работа тази година. Много мъки и неволи видях в много различни неща. Ръцете ме болят от работа, тялото ми пуслира. Изнемогвам.. тази сутрин повръщах от преумора, ама интересното е че на инат бутам още и още и още.. имам чувството, че мога да продължа вечно, но трябва да почина качествено.. много качествено. Като взема да дръпна един по-голям заем.. пък да си бия шута далеч.. далеч..
Заспивам вътрешно, а външно са ми нужни простичките 2-3 часа сън. Толкова тежест нося на гърба си, че ще клекна вече.. крайно време е.
Болна съм..
На работа съм...
Зле е. И ще е зле цяла седмица.
Ще си цитирам тоя пост до края![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ох, хубаво събуждане тази сутрин - един куп милички смс-и във входящата кутия. Толкова ми беше хубаво, че не усетих как минах из целия апартамент с прахосмукачката. Пийвам си мляко с какао, чувствам се дете... а после ще ходя до едно студио за татуировки. Нямам търпение да дойде тоя уикенд <3
Четвъртък е... (obviously) тъкмо се изкъпах и трябва да тръгвам за университета ,че имам 6 часа лекции висша математика до 15 часа и с нетърпение чакам тези 6 часа да свършат по бързо за да мога да си чуя С , в събота евентуално ще се видим и може би ще има sleepover което не се е случвало отдавна и ще се радвам да се случи ^^.
Да идва довечера. Имам предчувствие, че ще е мнооого яко.
Попаднах на страхотни колеги. Тези хора, особено едни мацки, не знам как ми смогват на настроенията.
И пак ги е грижа как съм. Някво невероятно е.
Иии да, радвам се, че той ме разбра. Не мога да имам връзка сега, силно се надявам и той наистина да иска просто приятелство, че нещо ме съмнява.. Все пак, няма да го мисля, да става каквото ще. По-спокойно ми е след като казах "Чао" на досадниците. Вече спя доста по-спокойно. И наистина почивам. Йей ^^ ..
И аз.
С големи/огромни очаквания съм.
Честно казано искам в събота да се събудя в същата тишина, в която се събудих днес, със същото спокойствие, със същата усмивка, безгрижието... Обаче имам три работи да свърша в събота, като е много вероятно първата да е рано сутрин. Най-важното е, че той ще си е тук!!! Другото каквото стане, без значение ми е.
Едва четвъртък е, а го чувствам като петък вече...
Тази нощ сънувах много красив и странен сън и за първи път ме събуди телефона. От два месеца ставам час-два по-рано от нужното. Сутринта ми започна много добре, надявам се и денят да е такъв.
И спря да се върти за миг земята..
Ох, да мине и днес :3
Имам изпитване след малко, стискайте палци да не се издъня, както се дъня напоследък![]()
Ох, много гаден сън сънувах![]()
Само да мине днес, после ще се наспя и утре е петък и ще си лежа цял ден. Нямам търпение..
И колко удобно, вчера сайтът не бачкаше цял ден, днес го отвориха за изпитването. Пф, баси.
едит: хубаво, че седя до умни хорат'ва изпитване щеше да е много зле иначе. не че сега няма шанс да е голЕма издънка...
Последно редактирано от shmatarok : 10-11-2012 на 11:20
Нямам време за нищо.То не е учене,писане ала и бала -.- Па и вчера , на всичкото отгоре,не знам откъде в 11 часа вечерта ме връхлетя и музата о.О до 12 съм рисувала,абе шантава работа -.- искам да си го видя :3
Легнах си в 6, станах в 8.
Блях, изморена съм, ама поне не съм на даскало4 дни почивка, йеееееййй.
Запил съм от рано с говедата! И така два дни! Време да се направим дармадан!
Сега като гръмна и една точка.. мале уникално разбиване ще пада! Сега е момента да изкочи някой за маризене!
Имам усещането че сякаш започвам постепенно да хващам нишката на нещата вече.Но пък дали не греша? И ако не греша кога най-накрая ще вземе да започне да се развързва че да се успокоя най-накрая и аз че все пак нещата не са тръгнали толкова на зле, колкото ми изглежда.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Изморен... 7 часа с идиоти не се изкарват лесно. В събота заминавам за Англия за 3 седмици. По това отношение се чувствам въодушевен. Иска ми се да си прекарам хубаво и се надявам много да не ми липсва сегашната обстановка (тъкмо се появи нова) .
Нощес сънувах, че ходя на гробища, а сега се връщам оттам...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Очаквам...и аз не знам какво точно, но мисля, че ще бъде хубав ден...само почивка...е, и трябва да се епилирам, дано си получа весела вечер (((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
засега ми е яко :3
въпреки че сигурно ще провеждам отвратителен разговор по-късно.
но някак си... слънцето пече, позитивно е всичко. евентуално мисля, че намерих среда, в която искам да се движа. нещо, с което искам да се занимавам и обичам. нещо, което ще развивам.
че и предложение за работа изникна, но имам да го обмисля внимателно, че е събота и неделя до 10 вечерта .. съботата така да си я прецаквам не е работа, i guess
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еротично бельо, а у. Музичка, айляче и едно братле, което ме е виждало 2 пъти и ми се обяснява в любов, та чак от чужбина... Забава!![]()
![]()
Искам да изтряскам един съфорумник.
![]()
Болна, и ме е яд, че не започнах с тези Колдеркси, Фервекси и тн от по-рано, щото в момента дъх не мога да си поема от кашлица. Дано до утре се подобри положението. Направих си стабилен следобеден сън, та сега съм малко по-добре.
Everything changes, but beauty remains ...
уморена съм. искам сън, съм, сън.
чувствам си нервите толкова опънати, a те ходят ли ходят по тях, сякаш нарочно за да ме дразнят. просто не понасям тая непредметна лигавщина, ограниченост и откровенна тъпота. искам да ги избия, искам да емигрирам в друга държава, не всъщност по-добре на друга планета. туко-виж нямало толкова тъпи същества. бедната Земя, направо ми е жал, като знам ква помия живее на нея.
2 диазепама, а все едно съм взела плацебо...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^...
цигарки и стъф.
не се чувствам разочарована. очакваше се, че ще ме зареже след всичките ми лайна.
но тоя път направо претръпнах. някак безразлично ми е и съвсем сероизно си мисля, че той губи от цялата работа :>
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride