- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
защо, защо, защо, защо
тъкмо приех мисълта, че няма да го бъде сега и... той се появи, казвайки ми това
как може..
Спи ми се, пък ми се гледа и филм. Ако се излегна да го гледам и ще съм заспала със сигурност още на 2рата минута. :Д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
омг, бахти шибания ден.
завивам се през глава и заспивам, изобщо не искам се занимавам с нищо и никого повече днес.
то бива бива...
Искам, искам, искам, искам! Дано!
Ама надали. Усещането за неуспех се прокрадва и ставам черногледа и негативно настроена. Би било прекалено хубаво, ако се случи, затова по-вероятно е да не се случи. Не е честно. Но поне знам, че при неуспех аз съм си виновна. Не, че е някаква утеха де.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Преди месец дори и не подозирах...ако някой ми беше казал,че ще срещна толкова прекрасен човек,щях да му се изсмея в лицето,но ето че е факт, него го има и аз съм като тресната и се питам...с какво съм заслужила този невероятен мъж ?!Прекрасен е.
Добре ми е,хубаво ми е...има го![]()
maDamn
Добре, до одеве бях за риба, тъкмо се изкъпах и след 1-час, излизам.
И още нещо, хора любопитно ми е някога, ще има ли форумна среща в БУРГАС?
Иии почва се голямото търсене, още ме е яд, че не питах квото ми трябваше :Д Иначе съм добре. Изморена, не мога да си стоя на краката, близо 12 часа не съм се прибрала и за минутка. Цял ден си мъкна скапаните учебници и обикалям като ненормална. Четвъртък свършва, най-сетне. Ох, обожавам петъците и "традициите", които си имаме.
Everything changes, but beauty remains ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
усещах, че днес няма да го бъде:Д еба си интуицията вадя напоследък...
нищо полезно не свърших
в училище някакви глупости
написах някакви опити за поезия, когато си тръгна
не успях да се видя с никого
и за капак ме ухапа куче
но се чувствам добре. влюбена съм и си мечтая.
Всички около мен се задомяват. Чувствам се... млада.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тия хора като се влюбят сдават тотално багажа... баси... най-добрата ми приятелка, сестра ми едва ли не... сега сякаш 2 думи не можем да си кажем... Само дано скоро се осъзнае... нетърпима е вече...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отегчена съм от всичко. Слушам Adel - Skyfall. Уникална е тази песен <3
Ужасно много ми се спи.
Всичко само е спад - възвишение, спад - възвишение.. спад - спад .. . . .. .. . .
Да. "Прекрасно е всичко".
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ядосана съм. Мога да изям някого с парцалите. Бясна съм.
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,
то нима ще знае всякой
де, кога веднъж
някого целувал някой
в цъфналата ръж?
Просто ми харесва. <3 : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
оф, аз май за 3 дни ще остана без интернет ;/
все пак надеждата умира последна и все още се надявам, че няма да стане така, но...
чао на целия форум от мен за три дни
ного ще ми липсвате
edit: а, и лека нощ.. ;d
http://ask.fm/iwwkaa
Утре ме чака важен изпит. Въпреки, че съм подготвена на 100% и всичко е в главата ми, пак имам чувството, че ще прецакам работата.
Важното е, че той утре си идва.
Ще мога да му споделя колко мотивирана и ентусиазирана съм.
Хубаво е човек да прави това, което му доставя истинско удоволствие. Най-хубаво е и когато му носи голяма полза!
И спря да се върти за миг земята..
Кофти ми е нещо. Спи ми се. Поне седмицата мина изключително бързо.
^^^
Бургас <3
Часът е 4 и 12, имам още да чертая поне до 6...пак шибания ВИАС...изморена съм, пребледняла съм, едва си стоя на краката...искам да идва събота/ неделя веднага....а, да, и утре ще ме нахранят, че правя глупости само и нямало смисъл от 4 години образование...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Петък е! Това от една страна ме кара да се чувствам добре, от друга леко се притеснявам за нея, дано да е почнала да оздравява. Тъпа сезонна настинка. Довечера ще си я видя.
Последно ранно ставане за седмицата! ^^ Да минава училище по-набързо! Имам цял запас със занимания за този уикенд, като всичките включват само моето желание за осъществяването си => по-трудно ще ми ги прецакат. :Д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Дали ще стане за днес работата да изчезна.. е под съмнение. Шитня и половина.
Отделно толкова ме боли глава.. отрових се вчера..буквално
![]()
Гушкаво ми е, готино ми е, петък е, утре правим 7 месеца и ще си го гушкам цял ден. <3
^^^
Бургас <3
ПЕТЪК Е!
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Вече се знае. Със сигурност заминавам. Боже, луда работа.. чак малко ме е страх от тази почивка.