- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Нова тема и имаме ^
Чувствам се добре... боли ме ухото, защото го разширявам, но ще го преживея ..Свършиха ми парите.. и отивам да играя баскетбол.. йей![]()
С тебе много взехме да се улучваме нещо.
Отдавна съм минала възрастта, в която бих й отвъртяла два шамара на тая малката скубла(въпреки, че и сега не бих отказала, но само доброто възпитание ме спира от подобна постъпка), но дори и да не бях, тва нищо не променя. Дори и тая да се откаже, утре ще се появи друга. Хубаво ми е момченцето, кво да го правя?
Няма смисъл да ревнувам, щото така или иначе той, ако си реши, ще си кръшне и навярно няма и да разбера, дала съм му пълната свобода и само мога да се надявам, че ще си опича акъла и няма да върши глупости.
Ама, дееба, мое ли толко да ме дразни тая парцалана?! 4 месеца не се сещала за него, че е жив даже, ама са, айде, като го видя, че е зает и веднага взе да напира. Баси повреденото детИ, баси чудото.
И в крайна сметка, да, мое си се нервя и да си изливам форумно душата, ма ми е през патката, дето я нямам, кви ги върши. Квото свърши - такова. Нарича се връзка, щото двама души са се събрали по някви си причини и са си партньори, а не единия да е бавачка на другия и да го държи на къс повод. Сиктир.
След няколко часа излизам с мойте да се поразсея от тия мрачните истории и мисля да се забавлявам. Много. Може и да обърна едно-две... Три? Спортно. За отскок. Днес поне ми е позволено.
Ох, ще започна с това, че тези два дни обиколих половин България.. пак.
По-малко уморен съм от вчера, НО за съжаление пак се разправях с тъпанарщини.
Нощеска някъв кюстендилец реши да си прави ташаци с мен. Ту кара зад моята кола на 2 метра, ту малко се дръпна, ту ме засича, ту ми пуска къси-дълги и ми свети в очите. Охо, рекох си тоя е сгрешил копелдака. След поредното куцо негово изпреварване взех, че го настигнах (не караше много бързо) изравних се с него и се приближих г/д добре до тоя изпадналяк, отворих си прозореца и като му скълкац страничното огледало с гайчния ключ .. направо му ебах майката. Два средняка от моя страна и едно хубаво викане и закани от сорта на това, че ако сляза от колата гъза ще му стане като на стара шуба ръкава.. направо така го стресирах, че отби някъде по пътя и ме остави на мира.
Деба кюстендилците деба. Половината ги познавам и няма нито един точен.
Отделно от това съм г/д добре. Кретам някъде, но съм се разкърцал, като стара врата.
А ми се пие кафе та ми се вие.
Деба кюстендилците. Един нормален няма.
^Хубаво си се развихрил, бе! Изразходвал таз енергия негде.
Мен ми е добре. Цепи ме глава, ама нищо ново под слънцето (или облаците тука). Решавам си задачките по математика. В следващите 2 години много такива часове с тях ще прекарвам, мда.
Аз не съм виновен. Щом не може да кара - няма да се пробва на пътя. Понеже е тарикат сега да си оправя огледалото. Не ми дреме.
Оф, егати деня. Толкова ужасно не съм се чувствала скоро. Някакво нервно ми е, даже причина няма.
Утре най-после ще се наспя. Писна ми всеки ден да ставам рано и нищо да не върша като света. Поне помагам на една приятелка, като съм добра и не отказвам сега ще си сърбам попарата.
Чувствам се ужасно.Целият ми ден премина в тревоги.Кученцето ми е болно и му правиха клизма.Преди това се изака най-демонстративно в най-голямото и популярно кафе в града,та чак ми идеше да потъна в земята от срам ...
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Сериозно, ако реша още някоя листовка главата ми ще гръмне. И на всичкото отгоре все са ми 50/50. Ха мине, ха не. Направо съм откачила тотално с този курс. Вървя си по улицата и се оглеждам за знаци и кой пресича неправилно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
and the doctor sayin he don't know
where we gonna go
i'm a ghost so i don;t think i quite know
where we gonna go
♥♥
не знам.
тъжно ми е. много.
мразя, когато лятото свърши и всички се разотиват..
http://ask.fm/iwwkaa
И по- добре съм била.
Ще бъда почти цял месец сама. Ама напълно сама. Всички си заминават. Повечето се изнесоха, други са на почивка. И аз съм сама. Не мога да си го представя. Не искам. Никога не съм оставала напълно сама.
Бала съм го и живота.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Баси лигавите истории, честно.
Като вземат да ми се обясняват така, все едно ми пука, не знам да се смея ли, да плача ли.
Много ми дреме дали ще ми говорят или не, след две седмици заминавам и освен пари по банковата сметка не искам никакъв друг начин да ми доказват, че съм част от звездното им семейство. Имам чувството, че с всеки изминал ден се постарават все повече и повече да ги намразя, да не би случайно да ми стане мъчно за тях като замина. Пука ми, че ми дреме. Единствените нерви, които хабя са все по тях.
Ама как пък обаче все става така, че винаги аз съм виновната. Що пък веднъж за разнообразие не се обърнат към дребното чучело и не го попитат каква е неговата роля в случая, щото май само аз разбирам, че тя не е по-светица от мен.
Да им се не види и дразнителите. После ще ходиш ми се обясняваш как трябва да си цениш семейството. Забравиха миналото лято кво беше.
Мисля да си изтегля нещо и да го гледам, защото нЕма смисъл си тровя нервите с глупости.
мхм <3333
от една страна ми олекна ужасно много на сърцето
той я обича, каза й го по много красив начин...колкото и да се правя, гадно ми е , че стана така, че аз трябва да го изживея, защото съм все още толкова наивна..продължавам и ще продължа да се убеждавам, че всичко ще е наред, аз ще съм наред и всичко ще си е както преди.. с разликата, че вече малко и вярвам в това
надявам се това наистина да е краят, защото това ме мъчеше ненужно много време
гадно ми е, да .. и знам, че ще ми е гадно още време, но съм сигурна, че ще се оправя..накрая всичко се оправя (отново несъзнателно се самоубеждавам)
осъзнавам, че той не е за мен-прекалено объркан е, прекалено сложен (подчертавам сложен)..
тъпото е наистина, че аз съм тази, която пое всичко... имам лошо предчувствие, в което се надявам да греша
по-добре и по-зле ми е
спомням си думите на радето и мни става хубаво, щото някой ден наистина ще стане така
добре съм или поне така си мисля
ще видим
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ужасно, неземно щастлива съм в един аспект от живота си. В най-важния.
Но съм тъжничка в толкова много други нещица от живота. Което е толкова не присъщо за мен. Рядко се разнежавам. Искам нежност, да. Любов. И някой да ми чете поезия.
Хората ме разочароват. Не мога да си намеря мястото. Не знам къде ми е мястото. Ох.
Чувствам се непохватна. Защото не мога да съм изискана и да се радвам на материални неща. Защото не се чувствам голяма. Омг мога да стоя цял ден на пейка и да се радвам на слънцето. Или в тревата на одеалце. Обожавам да съм сред природата. мф...
Но това толкова би ми пречело.. Ще се опитам да съм това, което не съм, но имам такава огромна нужда да изляза на чист въздух, дали самичка, дали с някой.. и просто да си изпразня главата. Защото в последно време за толкова много работи мисля.. Оф.. Плаче ми се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
още по-тъжно ми е. на няколко пъти едва не се разплаках, но се разминах само с насълзени очи. прегърнахме се за последно и не мога да повярвам, че утре като отида в магазина двама човека ще липсват. остава ми поне да се надявам, че другата година пак ще се видим, и не само с тях, защото не са единствените, които заминават, просто утре са.
не мога да повярвам колко бързо и неусетно мина това лято, нито колко хубаво беше, защото не знам дали помните, но в началото много се бях отчаяла, че нищо няма да е наред. е, всъщност беше незабравимо и може да се каже, че сълзите ми не са чак толкова за лошо, просто не исках това да си отива, но както всички знаем вечни неща няма, за това ще продължавам с усмивка и с надежда. и все пак всички много ще ми липсват, не че на някой му пука, де.(:
хубаво беШЕ, дано някой ден пак да Е.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Защо ли ми се струва, че накрая може и да им тегля майните и на Него, и на всички останали за по-лесно, и ще се върна при стария Него? Хем искам, хем не. Много ми е объркано. Себе си искам да разбера. И лошото е, че нищо не е станало. Всичко си е наред. Просто знам, че за да се получи нещо в момента, трябва да влагам усилия, а поне при Дъ Екс работата е опечена, а ме е хванал един мързеееел..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Щастливо ми е. Днес направих цели 20 обиколки с доста бързо тичане. Не знам колко е обиколката на това нещо и не мога да си сметна километража, ама няма значение. Беше силно изживяване. Поразходихме се с него, наснимахме се.Наснимах си и цветя. Вече нямам търпение за хубавия апарат. С този също не е зле, ама друго си е да не е баш сапунерка.
Имам нужда от повечко енергия. Въпреки тичането. Някак нямам сили за нищо. Не ми се учи, не ми се мисли, почива ми се много. Не ми се ходи за пръв път и на работа... Ако я карам все така, не знам как ще се представя втори курс.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
I'm a freak...
Какво ми има...по точно толкова ли съм зле че никой не вижда и другата ми страна...винаги съм се опитвал да бъда винаги усмихнах,да прикривам как се чувствам...но вече не мога...Нещо ми има ли,защо никой не вижда и друго ми аз,по точно какво по дяволите виждат...за пореден път чувам как момиче говори за мен като за...някакъв пълен тъпанар,нищожество...писна ми,защо мамка му...защо...писнало ми е,какво искат от мен...а аз тъпанара чакам нещо истински,искам любов...ква любов,кви пет лева...явно не заслужавам нищо...
>>DjBelev<<
; (
"We all just want to be loved. We want to have someone hold our hand during each painful moment and say that it's alright. We just want to lie in the bed and feel someone else lying next to us."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ахахаха.. такъв смях. Много се радвам, че я има! Винаги успява да ме развесели. <3 А и днес междудругото, човек, който не очаквах, ме накара да се усмихна.. Ама не трябва! :X xD
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Супер щастлива ^^
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията... ~~
Елате с Щрудела при батко ви Ирти.. може и нежен да е. :P
Хората тепърва ще те разочароват.![]()
Е.. преди малко се прибрах след цяла нощ. Ще ударя две кафета и мисля да полегна малко да почина, че много тежко вече. Утре, ако почивам ще запаля колата и ще ида нейде далеч да отпусна. Един язовир и една скара ми се върти в главата.
Може би ще започна връзка с някое момиче. Стига толкова пръцане наляво-надясно (всъщност от известно време не съм го правил.. може да има 2-3 седмици, а и не ми се прави) , а може би няма да започвам нищо. Само това ми трябва.. някоя да ми обтяга нервите и да я измаризя един път.![]()
Всъщност за момента най-радва да спя с някоя. Само спане. Ей така да има кой да е до мен в леглото и да я полупя с тежка лапа върху нея и да знае, че няма мърдане.![]()