- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
http://www.youtube.com/watch?v=git6D...ture=endscreen песничката е велика. (:
ей, благодаря ти , хах <3
Ооо, много съм щастлива. Време е за манджорене.
И имам чипс!
И всичко това без да се налага да се мъкна чак до хипермаркета.
Обичам интернет <3
Нищо не свърших пак днес, но вечерта е пред мен.
;( ...Чувствам се както всяка вечер...самотен...защо последно време имам такава нужда от любов...до сега не ми е правило такова впечатление без причина.Самотно ми е,отчаяно ми е...Вече даже и другите забелязват че нещо не съм добре,преди поне пред хората можех да се усмихна,да се направя на весел,но става все по-трудно..просто...ми в адски шибано...искам просто да прегърна друго човешко същество,искам нежност...много...![]()
>>DjBelev<<
Раздразнена и притеснена.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Странно ми е. Свърших си задачките за деня, заради което съм доволна, но ми е някак неспокойно. Искам да се опъна на дивана и да изгледам един филм на спокойствие без да се налага да се притеснявам за 100 неща. Бих си взела и с кеф вана, ама няма откъде да я изкопая. И масаж на главата/крачетата няма да откажа... Еднообразно ми е. Бих искала и да съм в София в момента, да си обикаляме из Студентски, облечени топличко, да го целувам по линията на челюстта и да си подскачам, забравила за купа ангажименти тук.
sia - breathe me
спокойствие и вдъхновение. и приятни разговори....
искам да изкажа много неща, ама ги държа в себе си. в дробовете си :<
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Искам малко природа бе, стига тоя прашен град!
Ще го накарам да си спретнем някаква малка екскурзийка през уикенда
Дано,дано<3
Кафе + вафла=win.
Успях да се наспя, нищо че съм спала около 5 часа само.
Напоследък съм доста организирана и успявам да приключа с доста неща за отрицателно време, което ме притеснява искрено; или съм по-добра, отколкото си мисля, или така здраво претупвам нещата... То в края на месеца ще си се разбере, де.
Днес цяяялата сутрин е мой и място не мога да си намеря от щастие. Само да не е кисел заради вчерашната караница. Кой ме би по главата да я засягам тая тема, да се е@а в главата проста... Неувереност, фЮми и драма - "Дързост и красота" ряпа да яде пред мен.
Мъртъв се чувствам.
Напрегнато. Чака ме дълъг ден и куп обикаляне по институции. Дано да си заслужава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ох, не мога да се наспя.. от това пътуване. Умрях от път и още не мога се върна към старото си аз.не е нормално да стана преди малко. Сега една бира ще вкарам малко да изплакна казана. После едно кафе, цигарки. И трябва да разбера кога ще се видя с нея, че ми се бъбри с тази стара, стара приятелка.
Бира в десет сутринта?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
i'm so fuckin' inspired.
благодарско, Т.!
какао и нес с мляко, филийка, варено яйце.. половин час на балона направих дъжд от сапунени мехури.
о, днес ще е добър ден! чувствам се вдъхновена и жива
Последно редактирано от jghgh : 10-23-2012 на 07:04
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Задължително рано сутрин някакъв алкохол.. поне една чашка да е. Това се случва когато стана в ранните часове. Сега малко се успах.
http://www.youtube.com/watch?v=aHjpOzsQ9YI
Пия второ кафе за тази сутрин.
Имам толкова ангажименти за днес, а аз още очите си не мога да отворя.
След неспокойната нощ, имах чувството, че е 4-5 сутринта, когато алармата ми звънна в 9:30.
Отново съм в период, в който Слави ме кефи и с кеф си го слушам по цял ден.
Ох-каво ми е.
И спря да се върти за миг земята..
Deja vu, deja vu, deja vu и най-ужасните болки в стомаха.
умирам.
В момента съм така:
Вися на работа и само се прозявам. След предната седмица, днес главата ми е като празна и изобщо не се сещам какво да подхвана. Всичко ми се вижда не особено спешно.
Тез лекции ме морят
Добре,но леко притеснено.В последно време ми е много напрегнато заради търсенето на работа.
Милото ми е на работа,но се надявам да се върне по-скоричко, за да мога да си го нагушкам кат' плюшен мечок.
Отделно ,ако приятелчицата ми се обади,може да извъртим една разходка с нея и тей.
Охх, имам да пиша мега -гига-тера-квази гадното есе...или не ,то не е гадно,дори е елементарно,но толкова да ме е налегнал мързел. Толкова искам да си направя кафенце, да си пуша цигарка и да си го напиша,а вместо това,трябва да кибича пред лаптопа, без нищо за плюскане,пиене и пуешене..е цигари имам,ама ще ям кавгата,ако умириша хола на лаЙна.
Блякс.
Поне ще го напиша,да ми се маха от главата и ше вляза да се изкъпя и да релаксна.Няхуу.
Ватева...
maDamn
Ох тия дни имам много свободно време, той пък е постоянно зает и това много ме ядосва. Няма причина да се дразня, даже се радвам, че така добре му се получават нещата, ама имам нужда от малко повече време с него. Дано да приключи по-скоро.
Ще си почина малко из нас..ох, хем ми се излежава, хем искам да свърша нещо. Не знам какво даже. Бахти.
Все тая, ще мине.
Гадно. Отвратителен ден. Цял ден ми идват разни глупости в главата, а завършека му беше черешката на тортата.
Плюс това нямам и никакво време да си почина и съм ужасно изтощена.
Everything changes, but beauty remains ...