- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Тъжно ми е ..
Не можах да й кажа, че държа на нея .. Дори до последния си дъх не знаеше колко много съм й благодарна за всичко, което направи за мен .. Дано поне сега да е на по-добро място ..
Толкова съм отчаян че ще се записвам на спийд дейтинг...групите почват от 20 години при момчетата,ама за няколко месеца тука няма да ми направят проблем сигурно като ще си плащамвъпреки това тва ми се струва адски унизително...чудя се дали съм все пак толкова отчаян,ама...
>>DjBelev<<
чувствам се странно.
чувствам, че хората искат от мен неща, които аз не искам да им давам. не че си ги пазя или нещо такова, ами просто не са ми интересни и не ги поставям във фокуса си изобщо. имам толкова неща за обмен, но аз ли не зная как да ги предлагам, търсене ли им липсва. този пазар ми е непонятен.
искам да отида в Истанбул. искам да спя в аквариум. искам дом. Коледа. какао. нови плетени ръкавици. веднъж аз да съм Питър, а друг да е майка. тъжно ми е. какъв е смисълът да участваш в нещо, което след време няма да съществува? преходността ме плаши. не, не ме плаши. просто... и аз не знам какво. обичта ми си отива. бавно, но изчезва. защото не я пазят. трудно ми е да започвам. винаги ми е било. но усещам, че сега е моментът за едно голямо ново начало. това е като да си препишеш уравнението, което решаваш, на нова страница. ако изпуснеш или сбъркаш нещо - край. трябва да си лягам. сънувам кошмари. надявам се всичко да бъде наред. може би за 1-ви път от доста време не търся драма. нуждая се от спокойствие, от тишина, хармонични вълни и много вода. до удавяне. до епифания.
Не е хубаво да превръщаш желанието за намиране на половинка във фикс идея. Даже 20 години нямаш - какво си се забил толкова? Излизай си живей живота и не го мисли.
Аз съм кълбо нерви. Дано всичко да е наред. Дано да попадна на готини хорица.
А как не ми се става от топлото легло...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Waiting for the end to come....
четвъртък е, някой да ме убие. ако не друго, то коремът ще ме довърши.
не ща бееее, не ща да ходя при оня изрод(((((
^ С тая песен се събудих тази сутрин. Нещо по-мъчителна ми се струва, изнервена съм без да откривам сериозна или поне смислена причина. Искам да минава и утре, съботите ми идват добре, имам нужда от една, определено.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нещо няма ток в мен. Трябва да хапна и да се стегна.. впрочем:
![]()
Мисля, че ми е весело, защото се наспах, но пък проблемите вкъщи нямат край и това ме тормози.
^^^
Бургас <3
Безумно доволно и щастливо ми е, awwwwwwwww!!!!!!!!!
Молитвите ми се сбъднаха.
Нененененене, не мога да повярвам, прекалено хубаво е, за да е истина.
Баси якия ден.
Смятам да го отпразнувам с шопинг!
Сънливо ми е, гладно ми е, нон-стоп. Мразя петъците, мразя всичката бумащина, която трябва да ми мине през ръцете за по-малко от 24 часа, последно изтезание преди почивните дни. Не се виждам как ще го свърша всичкото тва по принцЕп, пък сега като съм уморена - съвсем.
И довечера няма да си го видя... Уф. :\ Като ме гушне и целуне всичко ми минава от раз, адски мило и любящо същество е, снощи ме слуша, слуша, слуша, изтърпя ми всичките криви настроения и накрая просто ме гушна, и ми мина. ^^
Денят ми започна много зле, после беше прекрасно и изведнъж пак се съсипа..ох, като зиг-заг, а е още два часа.
Толкова шибано се държи, не че аз не бях виновна, ама чак пък толкова?!
Пф, дано да се отсърди по-скоро и да ходим на концерт довечера/.
джаз<3
офффф, ще се гръмна
кво се заблуждавам, че съм се отказала
идиоткасъм
ама по едно време наистина чувствах, че съм се отказала... и след това оф
скапан пубертет
Страхотно пффффф .. Мамка му как може да съм толкова прекрасен .. ;3
хипер якоо.. нямахме много домашноо и трябва да излезна с някой
Готви ми се. Напоследък непрестанно. Може би затова съм 300 кила. Айде споделете рецепта за бели патладжани, в противен случай ще ги напълня с каймичка и оризче. Яко ми е.