- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Еми като не ще, аз няма да си кисна в нас цяла вечер заради него.
Старо, но златно.
Ето още нещо добро:
http://www.youtube.com/watch?v=2syZ4YpRkrE
Welcome to the Jungle...
Майка му деба.. като се качвах по стълбите за към нас и между етажите направо за една бройка да се спущя.. зави ми се свят.. почнах да се люлюм като пиян.. и направо изтръпнах.. седнах на стълбите, запалих една цигара.. поседях 15 мин и г/д ми мина..
Да видим:
- бившата му натиска да се връща
- трън съм в очите на тези, от които ми зависи бъдещето
- болна съм
А най-хубавото е, че дори не се впрягам, толко' ми е апатично вече, че не бих отразила и метеор да падне.
Поне имам цигари, сладко и кафе. Малките, непроменящи се с времето радости в живота! ^^
Добре. Разбъркаха ми се малко плановете, но поне си изкарах добре. Хареса ми, запознах се с нови хора, видях нови неща, даже и потенциалния университет си видях. Утре отивам до училище да видя какво се случва. И да се надяваме, че и нея ще я видя.
Хайде да се прибира вече и да идва утре , и няяяяяяяяяяяяяяяя![]()
maDamn
Ох, тия финанси! Имам събрани само към 30 лева, а имам нужда от толкова много неща, че не е истина. И не са капризи, просто са малки неща, от които се нуждая, но малки, малки, ама пак искат пари. Естествено, за глупости също искам мангизи, ама т'ва никога няма да стане.
Софиясофиясофияяя <3
I'm coming :d
Много ми е доволно, ама имам да оправям багаж :д
нещо такова.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
чудесен ден.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Амм...супер съм. Сега съм в леглото с лаптопа и мисля да лягам.![]()
Вече съм малко по-добре, остана само главоболието и малко болката в корема...
След като цял ден само повръщам е време малко да хапна, че съм на 3-4 лъжици бисквитена попара за целия ден :> Сега шш си я изям... има обаче проблем, до сега спах ии не ми се спи... :С
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ооо, петък, петък ! Обичам петък! Остава още малко за изтърпяване, може даже и да си спестя излишното и после съм freeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Как не обичам да ставам рано. Още по-малко когато той все още си спи сладко до мен. На косъм съм да тегля една на всичко и да остана да си го гушкам.
Ама няма.
Трябва да отида да видя днес на какво ще ме подложат.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нямам цигари. Бясна съм. Крива съм. Недоспала. Ще ходя на работа. Омръзна ми.
^^^
Бургас <3
Тръгвам към полицията. К'вото и да се опитат да ми направят.. трудно ще ме сломят. Отивам при еничарите.. чисти еничари.
Ченгелите пак са ни по петите.
Ченгелите пак ни търсят следите.
Ченгелите са отново в колите.
Ченгелите да го духат ние пак сме с торбите.
Мисълта за парите е отново в главата.
Мисълта за парите, мисълта за тревата.
Мисълта да излезем чисти от играта.
Мисълта да взривиме отново тълпата.
Все стандартни работи. Все едно и също. Никаква промяна. Просто "яко гот".
След малко отиваме до селото ми, да се уча как се сваля куфраж и се държи кюрек.Нищо че ме обвиниха че не знам какво представлява.
И тая работа с изследванията поради страннните сиптоми дето ги имах преди и след земетресението се свърши. Първо имах съмнения нещо по сърцето да не е за едното,защото съм предразположен още от раждането.Преди две седмици казаха че всичко е перфектно и ме изпратиха на Уши нос и гърло в окръжна болница че нали имам проблеми с очите и лекарката ми се усъмни в органа на равновесието ми че понякога били свързани.Вчера ходих с майка ми до окръжна болница и там ми казаха че всичко е перфектно и ми предписаха само някакви витами за нервните връзки.
На връщане пък стана ебаси странната случка.Ако познавах и грам мацката бих се усъмнил в някаква конспирация.Тръгваме си с автобус 305 към Централна Гара. Не знам дали са се качили с нас,но по едно време погледът ми спира на едно момиче и едно момче пред мен.Аз седнал те прави,обърнати към мен и си говорят за шофьори,пилоти,спиране и т.н.Момчето беше високо с дълга коса и брада, а на момичето ми направи по особено впечатление че е със светлосин лак на ноктите и кецове.На централна Гара тръгнахме да слизаме,но понеже и аз и тя пък и други хора се хванахме за парапета при стълбите и автобуса лашна, стабилно си се пдпряхме с нея.Като слезнахме нещо се завъртях и я изгубих от поглед само видях че момчето тръгна в неизвестна посока само.Както и да е.Не съм особен физиономист пък и няма смисъл да помня хора,който след това изобщо няма да видя може би никога през живота си.Отиваме на влака за градът ни.Влакът е Siemens Седнахме в ниското.По едно време гледам две момичета.Не ми направи отначалото впечатление.Седнаха във виското и едното беше точно срещу мен така че за да не ни се засекат погледите трябваше или да гледам в земята или в седалката или през прозореца.По гласа ми се стори някак позната.Беше на около два метра.Малко по далече от в рейса.Видях лака на ноктите и,защото пак си размяташе ръцете, а след това и кецовете.Говореха си за любов, как някой не се съобразявал че друг си имал гадже и че когато едни били тъжни искали и други да са така,как някой се правели на шефчета, как се променила и не угаждала на всички дето я правели на нищо пък те решили че се е надула,как започнала вече да бие шутове и т.н.Стигнахме до нашата гара, а те все още се возеха.Като тръгнах да ставам все едно скочи та реших че ще слизат на същата гара.Слезнахме и се обърнах няколко пъти да видя дали са слезнали,но не бяха.Реших че ще слезнат на Спирката на града,която е по към центъра.В крайна сметка иначе нямаше причина да стават, пък и след тази спирка има само още една гара, която е на съседният град и до там. Ебаси страната история ми се видя това обаче![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Отидох сутринта до унито и се оказа, че няма да имаме лекция, пфф само си загубих времето да се разкарвам до там... Гладна съм, но не мога да се спра на нищо, прекалено ми е раздразнено някакво и аз не знам защо![]()
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Money is the anthem
Of success
So before we go out
What's your address?
I'm your National Anthem
God, you're so handsome
Take me to the Hamptons
Bugatti Veyron
He loves to romance them
Reckless abandon
Holdin' me for ransom
Upper echelon
He says to "be cool" but
I don't know how yet
Wind in my hair
Hand on the back of my neck
I said, "Can we party later on?"
He said, "Yes, yes, yes"
щом деня започва с Лана и съм се наспала стабилно + какаото с мляко - няма как да е друго, освен добре.
отивам на йога :д
целуФки на всички!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добре ми е. Имах странен сън, но пък вече надежди нямам, така че не ми направи впечатление.
Замислих се дали още го обичам. Интересен беше отговора хаха .. Явно още бая време ще се самоубеждавам, че съм го забравила..
Ся да взема да се захвана с почистването и после със сайта .. Деба смотания сайт, цял ден ще си утрепа да го правя ..
не мога да ходя с тез обувккииии!!
не искам да имам математика, искам да спя. блях, ама след този ден имам 11 дни почивка хаха
спане, спане, спане.
Пф, нещо ми става, сънувам само глупости.
И той е такъв сръдльо.
И отивам на лекции след малко а не ми се ходи.
Поне вчера вечерта прекарах супер <3
Скапана съм. Такова тичане скоро не е било-не съм седнала цял ден, напред-назад само, и отново на високи обувки. Добре, че имам тренинг :Д Въпреки умората, съм доволна, че всичко мина адски добре.
Петък най-сетне и съм доволна и облекчена. Дано денят ми завърши толкова яко, колкото започна.
Everything changes, but beauty remains ...
Проклети, мизерни, гнусни, дебели, бавно зацепващи.. държавни служители! Когато се къпете сяра да тече върху вас! Кожодер да ви дере, както ме одрахте мен! Глупави полицайчета.. глупави закони! Наказвайте, ама никога не ще ги спазвам!
Слагам капата, дърпам клапата!!