- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете :(((((
Тест е трябвало да направиш още миналият месец при оскъдната менструация. Направи си тест за бремнност час по скоро! Защото така както го описваш, е възможно и да караш цветна бременност недай си боже.
е в нета за цветна бременност,е описана като оскъдна под оскъдна не разбирам 3дена?! незнам всичко си беше както преди като ми идва болеше ме кръста,супер много корема,гърдите и ми дойде не беше някаква светла кръв а нормална както предишните пъти само че на 3тия ден спря..
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами не, но момичето в случая от това се страхува(както и още една камара девойки). Като им е това въпроса наистина да си вземат тест, за лично успокоение, а не да питат по форумите(просто от това полза няма, не сме медицинки лица)!
Просто не знам защо пускат подобни теми, като тука нито сме гинеколози, нито ясновидци...
Иди на гинеколог - само той може да ти каже със сигурност, дали има за какво да се притесняваш(нямам в предвид конкретно бременност) и какви са истинските причини за промяната в цикъла ти!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-27-2012 на 11:48