.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 279 от общо 279
    Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Не останаха ли българи...имайте малко достойнство! Как не ви е гнус да ходите с някви скапани резаци?! Ние сме се чудили как да ги изгоним и все още се чудим, а вие се чудите кой обрязан хуй да си вкарате. Съжалявам за грубия език, просто ме е яд като гледам какви абсурдни теми има!
    Да, сигурна съм как точно ти си ги изгонила.

Разберете, тъпо е да пускате грозни, жалки, расистки коментари и да твърдите колко горди българи сте. Не можете и да си представите колко е смешно отстрани. Темата indeed e абсурдна.

По темата: не съм спала и не мисля, че някога ще спа с турчин.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен
    Град
    Пловдив
    В темата се иска мнение, аз си го изразявам. Извиних се за грубия език, просто това ми беше мнението. Винаги съм мразила турците и е глупаво да слагам всички под общ знаменател, знам, но за съжаление достатъчно турци съм срещала и съм познавала за да остана със дори още по-лошо впечатление от това, което съм имала. Към авторката, реално каквото и да напишем, не мисля, че ще и повлияе.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Резаци, резаци, ама ако те гепят някъде… Хм, не знам кой ще бъде резака тогава.

Искам да благодаря на хората, които си дадоха мнението по темата без да обиждат мен или някой от коментиращите.Ако някой се интересува бях интимна с това момче и съм много доволна! Както някои от вас казаха хигиената наистина е много добра.Човека е невероятен и не мисля,че е от значение това,че е турчин,но всеки има право на лично мнение нали ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си