- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
Не съм чела мненията в темата. Преди имаше няколко такива теми, в които се разразяваха някакви спорове...
Била съм с обрязани момчета и мога да кажа, че на мен така ми харесва повече. Много по-красиво е някак.. радва ме.
Усещането не е по-различно.
Дали турците са добри любовници:не мисля, че може да се обобщава по този начин.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Интересно ми е ако вие отидете в някоя чужда страна и се отнасят с вас като с нищожества само,защото сте българи как ли ще се почувствате?
Определено България като минало е имала много велики моменти ,но това няма нищо общо с времето ни сега.Всичко,което сме в момента и начина ,по който ни приемат чужденците(не говоря за турците) е само заради нас самите.Проблема с ромите също ни засяга по един или друг начин,защото те живеят в нашата страна,а не ние в някаква измислена тяхна.
И друго интересно нещо,много хора казват,че не биха тръгнали с турчин/циганин,дори и с македонец ,но са готови да заживеят в друга държава само и само да се махнат от лошото състояние на нашата държава.Това какъв вид национализъм се води?Частичен? Надявам се да намирате разликата между националист и расист.
Големи?пффф.Да съм казал някога,че съм против връзката между 2 човека от различни националности-НЕ.Казах само,че съм против българин да има връзка с турчин.За другите раси не ми пука,освен тази на циганите де.Аз не исках да обиждам,но той почна,а обидите са ми омразно нещо.Justsmileback ни се хваща.Колкото повече ни обръща внимание ние толкова повече ще пишем,за да го дразним,понеееееееееее така е за adoreher i outofcontrol мисля,иначе аз наистина съм против а не пиша само за да го дразня.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Уау!
Голям скандал, дами и господа!
Исках само да кажа, че някои мнения в темата са толкова смешни, че чак ми е жал. Добре, че не познавам такива хора. То бива ограниченост, ама това е чак плашещо.
Не че защитавам турците /те и сами могат/, но наистина се излагате. Щом хора като вас са горди да се нарекат българи, аз ще се въздържа.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
пичовеееееееееееееееее,
моля ви се вижте в гугъл кво е раса бе
и предлагам вместо да се обиждате един друг
да обиждаме заедно циганите и турците /в кръга на шегата, приберете си камъните обратно в джобовете
въпреки чееееее
добре че е шегата да си кажем истината ;3
Оооооооооооо оооооооооооооооооооооо моля ти се не споменавай македонсците.Тва са гадни хора,по-гадни и от турците дори.Мислят,че всичко е тяхно,че историята на българия е тяхна и че нашите владетели са тяхни.Дори по новините чух,че са казали,че в България няма българи а македонци.Интересно те откъде са дошли?Тъпаци с тъпаците
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
^епик фейл
те са македонци колкото нас
и ние сме българи колкото тях
просто поради някакви си исторически обстоятелства
езиците ни са маааааалко, ама много маааааалко различни.
Имаме обрат ! Македонците са по-гадни ! Да не забравяме гърците, сърбите, румънците ! Защо да спираме до тук, ами тези прости жабари и френските маймуни ?
Tи си много компетентен по всички въпроси май? По-голем глупак оттебе не съм виждал. Кажи ми 1 нормален и добър довод, от който човек да си направи извода, че българин и турчин не трябва да имат връзка и ше си боядисам косата зелена...
П.П. За incadeptus става въпрос. Или там както му е ника.
П.П.2 Очаквах след моя коментар да ви дойде акъла и да се усетите и да спрете, понеже ми бяха свършили пуканките, ама вие сте толкова малоумни повечето, че още се обиждате. Отивам да изпукам още пуканки.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ааа за сръбския тихо ;d
точно българите и македонците са били ЕДНО
обаче за да си мерим пишките ние твърдим
че Мадедония е едва ли не провинция на България
а те обратното
МладенЧО, и азе искам
Eла, Цвети, па може и друго да ми вземеш...
Последно редактирано от ccdesigns : 08-30-2012 на 20:39
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
adoreher ,определено не стрелям на посоки.Чувстваш се пренебрегната,че не ти обръщам внимание ли душицо?
Ако не бяхме,но сме били.Факт .Това,че някои хора живеят в миналото не означава,че всеки трябва да го прави. Точно за това развитието ни не е стигнало до там,до където много хора искат да е сега. Когато човек живее в сега,а може би още по-добре и в бъдеще ,то той върви напред . Много българи не са преодолели това,което ни се е случило,но интересно как мразим турците толкова много,но не и германците. Няма да изпадам в подробности за Първата световна война ,когато България и Турция 'играят в един отбор' ,а още повече за Втората световна ,когато нашата мила държавица е била в списъка на държавите,които Германия е искала да заличи след войната. Защо с германците сме толкова либерални,а?Да не би българските жертви са по-маловажни от тези през Турското робство? Или пък Македония,която иска да си присвои части от българската история?Защо не мразите с такава злоба и тях?
А това,че не сме 'нооого по-напред' в момента си е лично наша грешка и това да обвиняваме миналото,което не е зависило и никога няма да зависи от нас е най-лошото нещо,което можем да направим.
"Кажи ми 1 нормален и добър довод, от който човек да си направи извода, че българин и турчин не трябва да имат връзка и ше си боядисам косата зелена..." Малко е гейско ? Хоп.. зелена коса.
не мога да страдам от липсата на нещо,
което никога не съм имала. сеш' се?
Германия е много по-напред от турция във всяко едно отношение, ще изтъкна само едно- много по-цивилизовани са,
въпреки че по време на война това понятийце рядко се среща.
Турцита се били и по манталитет още са племе, то просто им е в кръвта.
и не, не казвам че са виновни, но тва не променя нищо
Иии ама осрахте темата начи, хубаво си чуруликамхме с турския посланик
Ама аз продължавам да се чудя как може да ходиш с няква миризлива туркиня с крива глава![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...