- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
А нали се сещаш,че ако бяхме под немско робство сега нямаше нито ти ,нито аз,нито който и да е да пише на български? Макар,че дори и да бяхме заменили турското с немското робство щяхме да мразим също толкова германците,колкото сега турците ,а даже може би оооооще повече. Така,че това кой е по- цивилизован може би нямаше да има голямо значение.
Интересно ако те са племе,то ние какво сме? Философски погледнато,те сигурно трябва да са много ,много горди,че са ни били господари толкова дълго време и да ни правят разни атентати в днешно време,но аз не съм чула нещо такова.
![]()
Е не брат, то хубаво е туркиня, ама тва не значи, че е неква грозна смръдлива и с крива глава как викаш ти.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Oy7ofCon7roL, да не би някоя туркиня да ти е разбила сърцето ?.. хахахахахха
Истината, е че турците са много напред от много европейски държави. Има една приказка "прост народ, слаба държава" точно тая приказка не важи за Турция. Икономиката им е в огромен подем в последните години, миналата година бях в Турция и направо се шашнах как прогресират. Имах чувството, че съм в Германия(ако изключим хората)
Също ги уважавам много като хора, защото те наистина са нация, те са народ и са единни, където и да отидат, а ние винаги сме били една паплач, може да съм българин, но винаги съм твърдял, че ние сме най-мръсното племе.
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-30-2012 на 21:12
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
А мен ми е интересно ква е тая туркиня, ма била християнка всъщност![]()
Все едно не го написа ти. До някъде съм съгласен, но не съм компетентен по този въпрос...![]()
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Защо повечето казват че сме " паплач", "най-мръсното племе" и какви ли още не глупости? Не мисля че има друг народ които да е толкова критичен и да се саморугаи постоянно. Мисля че има къде къде по-смотани хора и по-смотани държави от нашата. Направо нямам думи.
Аз лично никога не бих спала с турчин. Противни са ми. Мразя ги. Да не говорим, че трябва да сложат някакъв закон циганите да не могат да раждат повече от 1 дете, че пък вече от тях направо ми писна.![]()
ОМГ.. :X
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Защо сме такива ли?Заради кризата приятели мои.А защо има криза?Заради лакомите гъзове,наричащи себе си политици.Заради лакомото правителство.Всеки тегли кредити,всеки ходи по банки.Главите на повечето хора са се подпалили от мисълта:Как да изплатят кредитите си и от кого да вземат поредният заем,защото не им плащат на работата.Е кажете ми кой не би бил негативно настроен към всичко и всеки?Истината е,че не робството е виновно,а гадните мазни политици.А те са такива,защото това е в човешката ни природа и това никога няма да се промени.Такива сме си ние.Заложено ни е да искаме още и още и още,заложено ни е да имаме тази огромна жажда за власт(човек е ненаситен и отдаде ли му се възможност да стои по-горе,както те,то веднага се възползва от шанса си)иска още и още и още и за да го получи краде,лъже,мами.Не знам дали някога тази страна ще се промени.Но не мислете,че другите страни са по-малко алчни.Всеки желае да има огромна власт.Казвате,че другите страни са по-напреднали,но това същност не е никак добре,това е изключително зле.Защото колкото по-напреднала технология имаме,толкова по-опасно става.Всеки ще иска да се добере до тази технология.Ще станат войни кой аджиба да я има.Защото напредналата технология носи власт,дава ни власт,нещото което най-много желаем.Човечеството ще се самоунищожи,въпрос на време е.Дори вече континентите да бъдат почти изцяло заляти поради глобалното затопляне и някакви извънземни или някой да кажем ни спаси и каже,че трябва да се променим,да изхвърляме разделно боклуците,да не ползваме аерозоли,да променим изцяло начина си на живот,а ние му обещаем,че ще го направим.Еее предполагам се досещате какво ще стане.Пак ще започнем да правим същите грешки,защото просто така сме устроени.Трябва да стане нещо изключително или някакви извънземни да ни променят нещо в тоя мозък например,та да престанем да правим тези грешки.Но така като гледам такова нещо няма да се случи и ще затъваме все повече и повече.
Колкото до турците има МНОГО хубави туркини.Например не,че съм фен на турските сериали,но Неджля от Листопаде много красива,та тя е и модел даже.А ние се шегувахме и нарочно писахме тези дивотии,за да видим дали ще ви издразним.Аз лично се извинявам ако съм засегнал някой.Таааа така това е човекът и това ще бъде.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Има и красиви циганки.. и? Сяко стадо си има мършата и водачите, но
не мога нито да уважавам, нито да харесвам стадо, което е мачкало моето собствено
и тва не е нито псевдо патриотизъм, нито расизъм, а супер естествено усещане
Толко ги разбираш и ти нещата, че нема накъде повече... Треа ти и тука един така да те напсува като у Религията ма яко по български да те напсува, та да си седнеш на гъза.
Но искам да ти кажа нещо.Кое е твоето собствено?Всички сме били едно някога.Някога не еимало толкова много хора,а само една маааааааалка група,която се е размножила.Тоест всички сме едно семейство донякъде.Това значи ли,чене трябва да правим секс един с друг?Не разбира се,така е устроен животът на тази планета.Но за циганите не бих посмял.Ако е красива защо пък не?Бих правил СЕКС с нея МОЖЕ БИ,НО НЕ И ДА ИМАМ ДЕТЕ ОТ НЕЯ.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
семейство сме били.. ок, ясно е че всички сме си роднини, но прекалено далечни
за да се чувствам квато и да е родствена връзка с хора, които не познавам дори
и що да мога да правя секс с някой, а да не мога да се омъжа за него?
не казвам че си лягам с някой с идеята да го замъкна пред олтара,
но щом има достатъчно сериозна пречка да станем семейство някой ден,
явно има и пречка да имам връзка с този човек, съответно да правя секс с него.
Просто не става бе човек, то отвътре ти напира една погнуса към тва племе
Кръвосмешателството ти е проблема на теб.Иначе не разбирам какво пречи на секса с красив човек.Ако пък го обичаш истински защо да нямаш и деца от него.Циганка бяла с руса коса и сини очи ако не ти кажа,че е циганка никога няма да разбереш(и да говори перфектно българския)Важното е любовта.Ако ходя с американка която не обичам и имаме деца то това няма да е щастлив брак.Ако пък това с прераждането е вярно,то тогава хич няма да ми пука :Д шото ще имам много възможности с който си искам :Д турчин,арменец,азиатец и всякаква де :д :Д ;д
ми кво ми пречи на секса с такъв човек
тва че в момента в който разбера че е турчин/циганин
дори да съм изпитвала някво привличане към него
то изчезва ей така- БАМ
и го нЕма
Кой въобще живее в заблудата, че робството не продължава и до днес? Само дето сме станали роби на предразсъдъците си! Българите все така ще си тънем в тинята, докато смятаме, че сме нещо повече от останалите хора. Все ние сме най-красивите, най-вещите, най-знаещите и най-можещите.. всички останали са долни, тъпи, неспособни и МИРИШАТ. Баба ти, българката, като пасе патките цял ден на поляната сигурно мирише на GUCCI. Това да плюеш по другите, да гледаш СКАТ и да имаш плакат на В. Сидеров над леглото си не те прави патриот, прави те само глупак!
Но какво ли говоря.. Щастлива съм от факта, че хората около мен са ме научили да ценя човека по качествата му, а не по произхода, защото на нашите територии тази дума е твърде разтегливо понятие..
Приятелят ми е турчин и не съм забелязала нито семейството ми, нито приятелите ми да се срамуват от моя избор. Защото не виждам/т в него нищо по-различно от един млад, красив, интелигентен и способен човек! И от много отдавна имам своите лични убеждения, че турците живеят много по-добре от нас, защото все още имат ценности и морал (при нас тия неща отдаааавна липсват!).
Сега ме насметете хубаво, а аз ще вкарам 2-3 парченца баклава с шам фъстък, щото съм "османски поклонник".