.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 279
    Кой въобще живее в заблудата, че робството не продължава и до днес? Само дето сме станали роби на предразсъдъците си! Българите все така ще си тънем в тинята, докато смятаме, че сме нещо повече от останалите хора. Все ние сме най-красивите, най-вещите, най-знаещите и най-можещите.. всички останали са долни, тъпи, неспособни и МИРИШАТ. Баба ти, българката, като пасе патките цял ден на поляната сигурно мирише на GUCCI. Това да плюеш по другите, да гледаш СКАТ и да имаш плакат на В. Сидеров над леглото си не те прави патриот, прави те само глупак!
    Но какво ли говоря.. Щастлива съм от факта, че хората около мен са ме научили да ценя човека по качествата му, а не по произхода, защото на нашите територии тази дума е твърде разтегливо понятие..
    Приятелят ми е турчин и не съм забелязала нито семейството ми, нито приятелите ми да се срамуват от моя избор. Защото не виждам/т в него нищо по-различно от един млад, красив, интелигентен и способен човек! И от много отдавна имам своите лични убеждения, че турците живеят много по-добре от нас, защото все още имат ценности и морал (при нас тия неща отдаааавна липсват!).
    Сега ме насметете хубаво, а аз ще вкарам 2-3 парченца баклава с шам фъстък, щото съм "османски поклонник".

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Толко ги разбираш и ти нещата, че нема накъде повече... Треа ти и тука един така да те напсува като у Религията ма яко по български да те напсува, та да си седнеш на гъза.
    Не мога да разбера какъв ти е проблема?И защо се мислиш за някой не знам по-умен ли та все ми коментираш мненията,все ми намираш кусури,все ми противоречиш.Не че ми пука де.Ако щеш отговаряй.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Не мога да разбера какъв ти е проблема?И защо се мислиш за някой не знам по-умен ли та все ми коментираш мненията,все ми намираш кусури,все ми противоречиш.Не че ми пука де.Ако щеш отговаряй.
    Аз ще ти отговоря миндил малък.... спри да пишеш, че си супер голям олигофрен! Малоумник пълен си.

Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Аз ще ти отговоря миндил малък.... спри да пишеш, че си супер голям олигофрен! Малоумник пълен си.
    потъваш,потъваш......

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Ех много расизъм в тази тема.
    Впрочем и в моя приятел няма нищо българско, може да ме линчувате сега. Дори не е от същата вяра.
    Както по-интелигентните споменаха, малоумно е да съдиш за някой по народността му. Но точно за това масово в чужбина с българите се държат като кучета.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

потъваш,потъваш......
    я трай ве, дебил малък

я трай ве, дебил малък
    Затъъъъъваш ли затъъъъъъъъваш.......

Затъъъъъваш ли затъъъъъъъъваш.......
    казах ти да мълчиш ве дрисльо !

ХОДЯ С ТУРКИНЯ! Ако някой има нещо против или нещо против нея, да дойде да ми го каже в лицето! МЪРШЛЯЦИ! ЯСЕН ЛИ СЪМ?

Мега фен
    Добре бе, всички се изказахте супер толерантни към другите етноси и религии и т.н. Що един не каза нещо за турците, кото мачкат българите в "българските" села и градове, където турците са мнозинство, където да си българин означава да си сочен с пръст и да не можеш да си намереиш работа.. И в "българските" училища българите биват малтретирани и обиждани всеки ден, защото са българи, това ли е турската толерантност спрямо нас или май те са толерантни само, когато са по-малко от нас ?
    Турците, както и циганите са мили и добри само, когато са малцинство, да има и такива, които не са такива, но кво ми пука при положение, че по-голямата част от тях ако имаха възможност биха те смачкали.
    А друг е въпроса, че турците, които живеят у нас нямат нищо общо с истинските турци. Тука тия наще турци и те не знаят какви са..
    Ако един българин и един бългаски тучин отидат в Турция, българина ще го уважат повече от турчна, забавно,а ?
    Тия наще турци, някои от тях даже не могат да се разберат на турски, когато отидат в Турция, смятайте колко са турци.
    И се получава така, че и ние ги мразим и турците в Турция ги мразят, което е едновренно смещно и трагично.

Що никой не каза за циганите, които лежат на народа на българите да им плащат лечението в болниците, тока, водата, дървата, помощите и даже им изхранваме децата. Всчко това идва от нашия джоб, ние отделяме за тях, а отсреща какво има, една омраза спрямо нас, или не можете да прозрете, че циганите ако можеха щяха да ни унищожат. Да, има и цигани,които не са такива, но какво ми пука на мен при положение, че 99% от тях за долна измет, която обезкървява и без туй уморената ни държава.

Казвате да уважаме чуждите религии, някой ще ми каже ли защо да уважавам релия, в която това да и гей или да изневериш на мъжа си означава да те убият с камъни на площада или в най-добрия случай да те обесят.
    Религия, в която жената има права, колкото домашен любимец и не е зачитана, като човек ?
    Някой ще ми каже ли как да уважавам религия, в която се трепят като кучета в името на някаква свещенна война срещу "неверниците" и как твърдят, че Аллах ще им помогне да победят, без те самите да осъзнават, че същия този Аллах ги е докарал да живеят по този начин, а именно в 18 век ?

п.п. супер съгласен съм с коментарите на adoreher като цяло
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    ХОДЯ С ТУРКИНЯ! Ако някой има нещо против или нещо против нея, да дойде да ми го каже в лицето! МЪРШЛЯЦИ! ЯСЕН ЛИ СЪМ?
    Пикая в лицето на теб и на мазната туркиня, която имаш за приятелка !
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Турците под ножа на салам и по пощата в измир.
    Nver walk alone Take Glock 17

Супер фен Аватара на cyclops
    Абе вие добре ли сте бе?? В 21 век как е възможно изобщо да се говори така? И да се споменават събития минали преди толкова години? Каква е тази омраза какво е това чудо? Всички сме хора. Точка ! И никой няма нещо в "кръвта си". Има умни и прости хора навсякъде. Добри и лоши също.

Мега фен Аватара на machoka
    Изказвайте се по-премерено в подобни теми, за да не се налага да заключваме всяка от тях. Държа да напомня, че насаждането на расова неприязън и дискриманиция е престъпление по смисъла на закона.

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Турците, както и циганите са мили и добри само, когато са малцинство
    .

Съди за човека,по това което е...това как се държи. Спазвам, едно малко правило..."Ако човек, се държи добре с теб, и ти се дръж добре с него"...Турци, българи,цигани,германци,ит лианци, марсианци,държи ли се добре с мен,няма значение.
    Куп коментари,повечето, от които напълно безсмислени...

Пикая в лицето на теб и на мазната туркиня, която имаш за приятелка !
    В лицето, пишльо.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А щото тука ако си гей те поздравяват и ти дават бонбонки,а? Дайте и евреите да мразим сега,понеже Хитлер ги е мислил за мръсна нация и са гонени навсякъде по света.Както има турци тирани ,така има и българи тирани,но някои не го виждат.Това е въпрос на власт и пари,а не на минало и смърт.Както казах,защо помните Османското робство ,а не помните Първата и Втората световна война? Щото по същата логика може да мразите и германците за това,което са ИСКАЛИ да направят с нас.Онези шваби са щели да ни избият като мръсна раса едно към едно с циганската ,за разлика от турците ,които са ни убивали всеки ден и са се държали с нас като с кучета в повечето случаи,но при едното е заради националността,а другото заради вярата.И все пак вярата ни е запазила жива,а не националността,защото ако Втората световна се беше развила по друг начин ,както казах по-горе ,нямаше да се наричате българи.
    И ние не сме толерантни като нация,не си кривете душичките.Българина живее със стари разбирания и за това как е бил велик народ едно време ,но не прави нищо ,за да стане велик народ и в бъдеще.Всеки се оплаква каква ни е държавата и бяга в чужбина,където се държат с него така,както ние се държим с циганите и турците.Забавно,нали? Само,че ние сме си виновни за това положение .
    Иначе обиждаме българките,че били курви,че били кифли и глупачки ,но туркините иначе миришели.Българина не е научен да уважава една жена ,а камо ли чуждите. Защо обиждате чистокръвните си сестрички ,че не стават за нищо и само се оплаквате ,че няма свестни момичета ,а? Иначе туркините били еди си какви...
    Последно редактирано от SuNsEt : 08-31-2012 на 09:52

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    А щото тука ако си гей те поздравяват и ти дават бонбонки,а?
    Ако не парадират със сексулната си ориентация никой няма да им направи нищо, смятам, че има достатъчно гейове в почти всички поприща така, че нямаш право да твърдиш, че биват дискриминирани, това, че има една група хора, която изпитва неприязън към тях не значи, че обществото като цяло ги дискриминира, както казах ако се държат нормално и не парадират мисля, че вртатите им са отворени навсякъде.

Дайте и евреите да мразим сега,понеже Хитлер ги е мислил за мръсна нация и са гонени навсякъде по света.Както има турци тирани ,така има и българи тирани,но някои не го виждат.Това е въпрос на власт и пари,а не на минало и смърт.Както казах,защо помните Османското робство ,а не помните Първата и Втората световна война? Щото по същата логика може да мразите и германците за това,което са ИСКАЛИ да направят с нас.Онези шваби са щели да ни избият като мръсна раса едно към едно с циганската ,за разлика от турците ,които са ни убивали всеки ден и са се държали с нас като с кучета в повечето случаи,но при едното е заради националността,а другото заради вярата.И все пак вярата ни е запазила жива,а не националността,защото ако Втората световна се беше развила по друг начин ,както казах по-горе ,нямаше да се наричате българи.

Защо да мразим нация, която никога не ни е мразела, глупаво е... пък и кво общо има Хитлер и омразата му към евреите с нас ? Смятам, че доста избяга от това, което аз визирах в предния си пост... какво щяло да стане ако това, какво щяло да стане ако онова,първата световна, втората световна... А какво щеше да стане ако не бяха руснаците, щяхме ли да да се наричаме българи ?
    И ако беше чела внимателно предния пост, както и поста от предната страница щеше да рзабреш, че нямам нищо против държавата Турция, аз мразя бългаските турци, написал съм и защо... а понеже някои от вас писаха и за религията съм писал и защо не им се кефя на тяхните Аллах булшитни и защо не уважавам тяхната религия.

И ние не сме толерантни като нация,не си кривете душичките.Българина живее със стари разбирания и за това как е бил велик народ едно време ,но не прави нищо ,за да стане велик народ и в бъдеще.Всеки се оплаква каква ни е държавата и бяга в чужбина,където се държат с него така,както ние се държим с циганите и турците.Забавно,нали? Само,че ние сме си виновни за това положение .
    Ако не бяхме толерантни спрямо другите щяхме ли да оставим турците и циганите да ни се качат на главата ? Щяхме ли да издържаме цял етност (циганиския) на наш гръб, както казах в предния си пост? Ако не бяхме толерантни щяхме ли да оставим турците да презвемат почти целите южни райони на България както и част от северна и по този начин да изгонят българите от там ? Ако не бяхме толерантни спрямо другите щяхме ли да имаме новини на турси език по националната телевизия ? Ако не бяхме толерантни щяхме ли да позволим да има етническа партия в народното събрание ?
    И това, че българина бяга в чужбина за по-добър живот не означава нищо, освен, че иска той и семейството му да имат по-добър и спокоен живот.
    И ако става на въпрос в чужбина се държат лошо с нас не за друго ами най-вече,защото ние и румънците напълнихме Европа с цигани, и защото циганите са ни създали кофти репотация... Дали някъде, където не са стъпвали български цигани се отнасят лошо с нас ? Българина е много работлив човек стига да му даваш достатъчно добри пари.
    Тук в България, българина изглежда мързелив, защото може би му е писнало да работи за жълти стотинки по 10 часа на ден.
    Ние сме виновни единствено за едно, че не сме единни като народ за да се изправим срещу тая върхушка, която ни управлява 20 години и ни затрива като държава.

Иначе обиждаме българките,че били курви,че били кифли и глупачки ,но туркините иначе миришели.Българина не е научен да уважава една жена ,а камо ли чуждите. Защо обиждате чистокръвните си сестрички ,че не стават за нищо и само се оплаквате ,че няма свестни момичета ,а? Иначе туркините били еди си какви...

Това, че има курви, кифли и тъпи парчета не означава нищо, далеч съм от мисълта, да сложа българките под такъв общ знаменател. И какво като са българки, на черното бяло ли да кажем ? Посочи ми кой и къде е казал като цяло за българките, че не стават за нищо ? И това, че българите не сме били уважавали жените е също голяма глупост, нз защо смяташ така, но не си права. А за туркините мога да кажа, че са светлнинни години зад българките и изобщо не може да има база за сравнение по този въпрос.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    По темата бих могла да кажа,че аз също не бих спала с турчин за нищо на света.Не защото съм расист или псевдопатриот,а просто защото не ми допада мисленето им и самата им религия(не обобщавам всички турци под общ знаменател,има и изключения,но като цяло са рядкост).Консервативността им и доста части от манталитета им са ми твърде далечни и дори и като общуване само като приятели,не ми попадат особено в интересите.Има няколко изключения,които съм срещала досега,но,както казах горе,като цяло са рядкост.Не всички,които не одобряват турците са расисти или се правят на големи патриоти.Както каза ДжъстСмайлБак в моя случай е точно ДО човека,НЕ до расата-не ми допадат като хора и разбирания,не толкова като националност...Но това си е мое мнение,не осъждам хората,които са избрали противното,всеки си има глава на раменете и може сам да си преценя и да понася последствията от избора си.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

казах ти да мълчиш ве дрисльо !
    ХА-ха-ХА и кой те слуша теб бе?Затъвай си с обидите затъвай

Точно така ама показвай гнева си,защото 64% от хората заболявали от рак,не са показвали гнева си,така че е мнооооооого полезно.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Бе Василе не се обяснявай на хора, който не заслужават е.
    Правило №1 на форона

ХА-ха-ХА и кой те слуша теб бе?Затъвай си с обидите затъвай

Точно така ама показвай гнева си,защото 64% от хората заболявали от рак,не са показвали гнева си,така че е мнооооооого полезно.
    Безполезен факт номер:38 192 в твоята главица...

Мега фен Аватара на tori
    Как да и викам така при положение, че е българка
    Не ме интерсува къде живееш, но явно хората, с които общуваш са някви утайки щом твърдиш, че няква турска пача е по-ума и по-красива от всички, които познаваш, това само по себе си говори колко си ограничен откъм комуникация с нормални български човечета..
    Ходи и души миризливия гъз пък зне ли се, може и някой ден някоя българка да те вземе
    Ти си тъп, сериозно. Откога името на дърватава, в която си роден, означава дали миришеш и дали си глупав? И като се замисля май ти си утайката тук.

Хахаха мислите за неща като че ли те са най-важни.А иначе не знам как изчисли кой факт е и дали е безполезен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си