- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан "Здраве" - при косопад
Здравейте.
Видяхте ли новите шампоани на Здраве? Бях си купила шампоана против пърхот подейства ми добре, а сега мисля да си купувам и този при косопад. Някой пробвал ли я е? Има ли резултати? А някакви странични ефекти?
Мисля че темата ще помогне не само на мен, но и на много други момичета с косопад.
Благодаря предварително![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Аз все още се чудя дали да си взема шампоана им против пърхот.
Иначе ще следя темата, че ги имам и двата проблема.
добре де,колко различни теми ще пуснеш ? не стига че има 100 теми за коса,направи нова,а сега правиш още.. защо не попита в темата за студеното къдрене - пак щяха да ти отговорят
Аз имам този против пърхот и ми харесва,но слагайте и маска или балсам,защото много изсушава.Поне на мен.
Аз си взех за мазна коса, против пърхот, на свършване ми е. Доволна съм, обаче трябва да слагаш по повече като се къпеш, че ник'ва пяна не излиза от това чудо![]()
Ако косопадът ти не е сезонен, то въобще не се занимавай с шампоани, маски и балсами. Те няма да оправят проблема, който очевидно е вътрешен.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."