Здравейте, приятели.

Става така, че с бившата ми приятелка се пробвахме да го направим, но проблема беше в мен. Всичко друго беше отлично и смея да твърдя, че беше перфектно, но като стигнахме до същинската част не ми беше надървен на 100%. Да, тогава наистина се притеснявах, после скъсахме и така не пробвахме 2-ри път. Със сегашната ми приятелка също се помъчихме да го направим, но проблема беше отново в мен. Отново не беше надървен на 100%, а притеснение от нея нямам, защото ходим достатъчно дълго време и си знае "кирливите ризи" както се казва.
Предстои ми пореден опит утре, някакви напътствия? Не ме е срам, че няма да се получи отново, защото сме адски близки с нея и няма да ми се разсърди или нещо подобно.
Помъчих се да го вкарам без презерватив и се сви като охлюв и повече не ми стана, ако този път пробвам с презерватив дали ще успея да го задържа корав и да успея да създам половият ни акт. Иначе преди това беше адски широка и влажна, 3 пръста ми влизаха и нарочно пробвах изкарвам и оставам разстояние около 5см. и директно ги вкарвам и си влизат без проблем, и члена ми ще влезе, ако е на 100% надървен, а дефакто не е и когато се опре до нея се сгъва....