.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    anonymous546178
    Guest

Мнение и препоръки относно програма

Значи от средата на септември започвам нова програма и искам мнение.

1ви ден- Гърди
    Лежанка- повторенията са 1-3-5-до отказ(което не е повече от 10) Първата серия е с 95-100% от макс. -после намалявам теглото
    Флайс-10-10-8
    Долна лежанка с дъмбели-10-8-8
    Горна лежанка с дъмбели-10-8-8
    Пулоувър 12-12-12

2ри ден Гръб
    Вертикален скрипец(широк хват)- 10-10-8
    Вертикален скрипец(много тесен хват)- 10-8-6
    Вертикален скрипец(зад врат)-10-10-8
    Хоризонтален скрипец-10-8-8-6
    Мечка-10-8-6
    Кардио-20 минути

3ти Ден-Почивка

4ти Ден Корем и рамо+ допълнителен ден за гърди
    3 суперсерии за корем
    Хеликоптер-10-8-6-4
    Милитари прес зад врат -10-8-8
    Уред за задно рамо -10-10-8
    Лежанка 3 серии до отказ с 80%-70%-65%
    Флайс-3 серии до отказ с еднаква тежест

5ти ден-Крака и Кардио
    20 минути кардио
    Разгъване от седнало положение 10-10-8
    Сгъване от легнало-10-10-8
    Полу клек 10-10-10
    Прасец-12-12-10

6ден-Ръце
    Лежанка тесен хват-10-10-8
    Избутване на гира зад врат от седнало положение-10-10-8
    Скрипец-8-10-12-14-16(с намаляваща тежест вървя)

Издърпване на лост -10-10-8
    Скотово сгъване с дъмбел-10-8-6
    Чукове с дъмбел-10-10-8

7Ден почивка

Примерно меню за един ден
    1во хранене
    Кофичка високомаслено кисело мляко+200грама плодове+150 грама овесени ядки
    Евентуално Филия хляб Вита+яйце и месо

2ро хранене
    Нещо сготвено с повечко ориз/картофи + стабилно количество месо
    Някакви ядки

Тренировка
    3то хранене(веднага след тренировка)
    2-3 яйца
    400мл мляко
    Семена от чиа
    Нещо сладко(мед евентуално)

4то хранене
    Месо+Нещо по мазно към него (евентуално сирене, кашкавал или салата с зехтин)
    Плодове

5то хранене-Айрян, кисело мляко, просто мляко(целта е като огладнея вечерта да не се тъпча)

Допълнителна информация: Имам контузия на коляното и за това избягвам мъртвата тяга и тежките клекове.
    За добавки обмислям нещо като Таурин+глутамин+Аргинин и евентуално след 1-2 месеца ще изкарам и един цикъл креатин

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ами дай някакви мерки, тренировъчен стаж и т.н.

Аз не бих тренирал по тая програма. Особено деня за гръб никакъв го няма с тия скрипци - препоръчвам ти да ги замениш с гребане с щанга или дъмбел и набирания с тежест. Отделно, че 6 дни в седмицата тренират само професионалисти. В крайна сметка ти знаеш кой режим е най-добър за теб, но на мен програмата ми се струва претоварена с излишни неща.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Целта каква е ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

anonymous546178
    Guest
    Стаж в залата около 4-5 години. От 3 години тренирам морски многобой, с тежки дисциплини академично гребане, издърпване на въже и плуване. Мерки : Тегло-91кг ръст-192, Гръдна обиколка 110, талия-90, Бицепс, врат, прасец-41см.
    Не мислех, че гърба може да е проблемния в програмата, защото сериите са с сравнително големи килограми. И не подценявай мечката.. на мен ми е любимо упражнение(пък и е вариация на гребането с щанга).Гърдите се повтарят два пъти защото са ми слаба мускулна група и искам най-накрая да променя това.

Целта е маса.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Според мен тренировките не са както трябва и храненето след тренировка не е добро.
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Ами добри упражнения си избрал,станала е добра програма. Но не съм сигурен дали навсякъде трябва да е такова подреждането. Да речем в 1 ден гърди правиш първо долната лежанка вместо горната,но може би искаш да имаш повече сила за долната част на гърдите. В 5 ден за крака клекът е трети поред след разгъването и сгъването. Може би го правиш така заради травмата в коляното.
    Но това са дребни неща и сигурно имаш причини да разместиш упражненията по тоя начин. Не знам обаче при гърди и гръб в два поредни дни дали ще имаш достатъчно сила за второто. Но като опиташ по тоя вариант ще се разбере дали е добър за теб. Иначе добре си избрал упражненията, ако не ти дойдат много 5 тренировки седмично и 2 тренировки за гърди. Имаш много добри мерки и обиколки, докарал си "златното сечение": врат=бицепс=прасец.
    Последно редактирано от redbul2 : 08-29-2012 на 19:48

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Е, тия спортове дето ги тренираш сигурно са ти изградили страшен гръб, така че това отпада. И все пак 6 дни са много, особено щом се занимаваш и с друго щом ще тренираш за маса, оставяй време на организма да се възстановява и да трупа.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous546178
    Guest
    Ам въпрос за яденето- При програма за маса вкарва ли се чийтинг ден? И ако да в почивен ден или в тренировъчен ?

Супер фен
    При програма за маса може всякакъв чийт, но в тренировъчния и следтренировтчния ден трябва да има достатъчно количество протеин в храната (изчислено по 1,5-2,2 грама протеин на всеки килограм собствено тегло и това е количеството за 1 денонощие) и достатъчно общи калории. Тези две неща-нормално количество протеин и нормално количество калории за деня са двете най-важни неща за всеки качващ маса.
    Оттам нататък какво ще се яде допълнително в периода за маса не е толкова фатално и важно.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    много ги мислиш, при мен всеки ден е чийт ден
    sapphire5

Мега фен
    Когато качваш по-контролирано чийта и вземаш от хубавите си въглехидрати каквото там ядеш.Дали ориз овес макарони и тн..Защото ако ядеш каквото по принцип ядеш + чийта и като се има предвид,че с предишното качваш с времето ще складираш мазнина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си