.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Ами огледай се в обществото както у нас,така и по света и сам ще намериш отговор.

Бъдещето на обществото е ясно и винаги е било така-истината е на страната на силния,а слабия няма приятели.
    Естествено,че парите въртят света ,красотата е някъде там.
    А нормалните хора с повече мозък ще гледат себе си най-напред и ще гледат да са сред силните . По този начин те дават тласък на света като дават на хората нови иновации в технологиите , медицината и тн. ,но същите тези хора сформират общества на хора с връзки и аристокрация (в някои случаи).
    Освен тези общества има и други,в които хората са забогатели по заобиколен начин ,но въпреки това ние обикновените граждани се разхождаме сред сградите ИМ , ходим в хотелите и ресторантите ИМ и използваме техните услуги ,без да разбираме от къде идва всичко. В тези общества не е важна нито аристокрацията,нито доброто име,а само връзките и парите.
    Който има пари има връзки,а който няма пари ,а има връзки,то той не след дълго получава и пари.
    така започваш да мислиш вече това е добре но не формулира отговора си правилно

ще ти помогна

двама с връзки единия тъп но красив само краси офиса другия е умен и си знае работата

кой от двамата ще избере лошия богат чичко?
    ОДИН!!!

да, сър! ще мирувам
    Последно редактирано от lili_plum : 08-29-2012 на 19:11

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    explosion_ , аз казах ,че мнението ми е изградено на това,което виждам и се сблъсквам ,но не съм казала,че ти си богато и надуто копеле. Определено има богати хора,които не спекулират с парите си и се сливат с хората под техния социален статус точно,защото са честни и човечни,но не мисля,че те преобладават във високопоставените общества така да се каже. Наблюденията ми са ,че такъв тип хора имат много връзки,но избягват лъскавия начин на живот и определено не можеш да ги срещнеш в чалготеката отсреща.Те също са част от аристокрацията (говоря по-скоро за хората установили се в дадена професионална сфера и стъпили си на краката) и добрата част от обществото .Имам такива приятелски семейства ,те биха помогнали на човек в беда ,но няма смисъл да си представяме ,че навсякъде всички са така. За това на мен лично ми е много по-лесно да мисля това,което казах по-горе,защото ако чакам някой да ме бута към това,което искам да стана,значи няма да успея никъде.Пък и не мисля,че греша в изказа си ,защото това е суровата и гадната част от обществото и от живота въобще,а когато си свикнал да се сблъскваш и да се справяш с такива неща ,значи знаеш на къде да вървиш.

darkPaladin , зависи от целта на лошият богат чичко.
    Ако той си има 'хора за всичко' и му трябва просто асистент/секретар или нещо по-представително за пред някой друг ,би избрал красивият (или по-скоро красивата ,защото те и без това такива се бутат и си търсят лоши богати чичковци).
    Ако въпросният работодател има нужда от здрава ръка и доверен човек,който да помогне на бизнеса му да изплува,то той би избрал умния кандидат.

Голям фен Аватара на explosion_
    Нави ме

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Нави ме
    Иеее...започвам да вярвам в обичта ти към мен

Голям фен Аватара на explosion_
    Иеее...започвам да вярвам в обичта ти към мен
    Милата. :*

Повече от фен Аватара на antineutral
    Няма такова нещо като известни и неизвестни хора. Има хора, които се радват на определен тип внимание и такива, които не го получават. Ако под известни в едно училище например обикновено се разбират хората с по-добри социални контакти, по-активни, енергични и открити към останалите, или пък тези, които имат нещо свое уникално, трудно повторяемо - например са отличници по даден предмет и т.н., това са прекалено условни разделения, много пречупени през ситото на средата, в която виреят. Защото може и да си "известен" според някакви си критерии, но по какъв начин и за кого - критериите се размиват много бързо.

Известен - ха известноста в училище не е такава каквато си я прецтавяте . За някой който се правят на интересни и се мислят за известни известността е нещо мечта . А за други тя се постига най-вече через добър характер - много приятели , свой собствен стил , твърдо мнение . Не всички са известни с лигавщините си , а някой са известни с тоалетите си и добротата или даден талант . Аз например съм известна с пеенето танцуването и рисуването си , имам много награди в тези области и хората ме вждат често по телевизията весниците и рекламите по теевизията . А това с приятелите както каза Леда си е от самия характер , тези който говорят зад гърба ти , а иначе ти се правят на приятели ги знам много ама много добре .

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    explosion_ , аз казах ,че мнението ми е изградено на това,което виждам и се сблъсквам ,но не съм казала,че ти си богато и надуто копеле. Определено има богати хора,които не спекулират с парите си и се сливат с хората под техния социален статус точно,защото са честни и човечни,но не мисля,че те преобладават във високопоставените общества така да се каже. Наблюденията ми са ,че такъв тип хора имат много връзки,но избягват лъскавия начин на живот и определено не можеш да ги срещнеш в чалготеката отсреща.Те също са част от аристокрацията (говоря по-скоро за хората установили се в дадена професионална сфера и стъпили си на краката) и добрата част от обществото .Имам такива приятелски семейства ,те биха помогнали на човек в беда ,но няма смисъл да си представяме ,че навсякъде всички са така. За това на мен лично ми е много по-лесно да мисля това,което казах по-горе,защото ако чакам някой да ме бута към това,което искам да стана,значи няма да успея никъде.Пък и не мисля,че греша в изказа си ,защото това е суровата и гадната част от обществото и от живота въобще,а когато си свикнал да се сблъскваш и да се справяш с такива неща ,значи знаеш на къде да вървиш.

darkPaladin , зависи от целта на лошият богат чичко.
    Ако той си има 'хора за всичко' и му трябва просто асистент/секретар или нещо по-представително за пред някой друг ,би избрал красивият (или по-скоро красивата ,защото те и без това такива се бутат и си търсят лоши богати чичковци).
    Ако въпросният работодател има нужда от здрава ръка и доверен човек,който да помогне на бизнеса му да изплува,то той би избрал умния кандидат.
    то ако от всяка върба ставаше свирка щеше да си права и за тия професии акъл се иска
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Miki26 Виж мнението
    Известен - ха известноста в училище не е такава каквато си я прецтавяте . За някой който се правят на интересни и се мислят за известни известността е нещо мечта . А за други тя се постига най-вече через добър характер - много приятели , свой собствен стил , твърдо мнение . Не всички са известни с лигавщините си , а някой са известни с тоалетите си и добротата или даден талант . Аз например съм известна с пеенето танцуването и рисуването си , имам много награди в тези области и хората ме вждат често по телевизията весниците и рекламите по теевизията . А това с приятелите както каза Леда си е от самия характер , тези който говорят зад гърба ти , а иначе ти се правят на приятели ги знам много ама много добре .
    ^ да, наричат се лицемери. С лопата да ги ринеш.
    Много хубава тема.
    Искам и аз да добавя нещо. Забелязали ли сте как изкарването на лоши оценки и не ученето става като нещо нормално и дори тези които учат.. се определят за зубари? не навсякъде е така, но започна да става нещо много срещано. След време обаче тези които са учили стават нещо, а тези които за целели известност.. не стават за нищо. Не са учили и нищо. Естествено има и изключения.
    Съгласна съм и с по- горните мнения..

Ами уж много известните са само курви

Голям фен Аватара на JuStElly
    Първо ще кажа,че коментарите от вида на "известните нямат приятели","известните са само курви" и "те са известни с простотията си" са породени от завист и избиване на комплекси.Известен си,когато всички те познават,имаш много приятели,много познати,а и няма как да няма хора,които знаят кой си,но ти не знаеш дори,че съществуват. Аз нито съм злобна,нито съм надута,но имам доста приятели и явно по вашите определения съм "известна". Всичко се постига със характер. Старая се да съм мила със всички,ако го заслужават разбира се и така завързвам приятелства... Не се старая да съм "известна" или нещо подобно... просто обичам да общувам с хората и ми се отдава (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си