- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли такива типове или аз съм заобграден от курви
Значи с компанията която се събираме извиках едно момче прилича на българин обаче баща му е грък знае български с черни очи с кистенява коса кожата му е като на божинов нито бяла нито черна ,малко говори не пуска майтапи а момичетата веднага го харесаха , като питах едната и тя ми вика само с държанието си и излъчването си ? уфт ????? уфт той почти няма мускули ...ходи брадясал.....уфт отказа да танцува на 3 момичета омг ????? а държанието прилича на някакъв решителен и самоуверен гад а те дори и веждите му са криви ......... и пари няма !
винаги съм смятал че момичета харесват повече майтапчиите с прически , поддържани с хубави вежди , избръснати ,сини очи , тези които им правят комплиметни .... а сега ???
Най-вероятно го приемат за мистериозният секси обект. Нормално да се въртят около него, в момента явно той представлява нещо екзотично за тях.
Все едно и двете става. Едно и също казвам, просто го иронизирам![]()
След време няма да е толкова интересен.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А защо да са курви?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
haha тва мъжка злоба ли тряше да е ?
сигурно излъчва нещо, с което ги привлича
курвиdafuq?
Може би просто е различен и това е някак си интересно и ги привлича. Защо да са курви? Зависи много от момичето. Аз примерно харесвам майтапчиите, но да не прекаляват нали всичко си има граници. И да ти кажа предпочитам веждите му да са криви отколкото да е някакъв фешън педерас с извинение. А парите от кога имат значение в любовта, привличането и т.н ?
Ми явно пича им е загадъчен и не се натрапва с лигаво поведение, като повечето лекенца, и не го раздава сваляч.
А това,че няма мускули ?! Ако не е слаб като бастун, дали има мускули или не няма значение(за мен поне).
Брадясал ходил - ми може пък да му отива и да му придава по-мъжки вид.
И да, каква е логиката, че са курви?![]()
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-29-2012 на 17:55
![]()
+ има хора, които не са много красиви, но имат особен чар, постни му снимка и ще ти кажем, дали ние бихме го харесали
И да знаете няма нищо гейско в това да си скубеш веждите,няма да ходиш като храст я.
Ми аз лично не бих имала нищо против приятеля ми да си скубе веждите.По-добре е от колкото да са му сляти..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Може би момчето с кИстенявата коса е по грамотно от някой решителЕН и самоуверЕН ГАД!
Ти си казваш УТФ ,този е ЗАобграден от толкова хубави момичета,а аз съм на сухо?!
И в един момент забелязваш ,че........ ВЕЖДИТЕ МУ НЕ СА КРИВИ ! УТФ???
Последно редактирано от SuNsEt : 08-29-2012 на 19:12
Заобиколен си не от гадни курви,а от себеподобни- пикльовци със свръхвисоко самочувствие,които се имат за нещо невиждано и нечувано,и не могат да си позволят нищо друго освен курви...Само дето ти явно си по-зле и от тях,защото и "курвите" не те искат...С тоя манталитет и разсъждения нищо чудно.Направи нещо,за да се развиваш и да бъдеш и ти интригуващ за жените и тогава ще се намери и на теб кой да завижда,споко.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Wowowow... Ами аз от форума тука дето съм чел, повечето момичета предпочитат с набола брада, сини очи окей, тези, които им правят комплименти.. wow отново.. Комплименти ако правиш с думи, които на момичето всеки друг и ги казва, ще те запомни ли, че си й направил комплимент? Виж, не съм разбирач в тия неща, ама пак повтарям от форума съм чел и се опитвам да запаметявам информацията... Много хора са ми помагали като съм питал... "майтапчиите с прически" хахаха... O_O с хубави вежди хахахахахаа..... Ай стиа
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd