Ох хора не знам какво да кажа... в паника съм. Значи, аз и приятелят ми спахме заедно вчера вс беше страхотно, докато не решихме да повторим игричките от снощи. Почнахме, беше доста бурно, и в един момент, когато той беше върху мен, се драпна много рязко и погледна към члена си, който за мой шок бееше без презерватив. Направо се побърках :Х. Изкарах презерватива от мен, не беше много навътре - 2-3 пръста. След това се спряхме за малко с продалжихме с друг. Страх ме е от това да не съм .......... , защото е възможно да е попаднала малко сперма от члена му (той не беше свършил, но все пак може да е пре-еякулирал). И ето че идва най-плашещата част по мои смекти трябваше да съм в овулация в Събота или Неделя при положение че не ми закъснее по график трябва а ми дойде на 9-10ти....(миналия месец ми закъсня с 2-3 дена, защото тогава ми беше първия път), но знам ли... не съм робот всичко може да се обърка .... Моля ви дайте съвет... Знам, че най-добре би било да взема Ескапел, но не искам... нито искам бебе..