.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Любима звезда (*)

Темата е ясна, имате ли любима звезда и е хубаво да напишете най-вече защо я харесвате?

Сириус може би.
    Шегувам се.
    Джони Деп! Прекрасен актьор. Може да се превъплъти във всяка роля и избира такива, които поставят на изпитание актьорските му качества. Обичам го Джони!

Нинчето и Иън

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от black_pearl Виж мнението
    Сириус може би.
    Шегувам се.
    Джони Деп! Прекрасен актьор. Може да се превъплъти във всяка роля и избира такива, които поставят на изпитание актьорските му качества. Обичам го Джони!
    <33
    Come on skinny love just last the year...

Jang Geun Suk and Johny Depp <3

Прекрасни актьори са <333

Голям фен Аватара на slimbo
    Чарли Шийн -- невероятен актьор особено в комедии и екшън комедии , Еминем -- ми фенка съм му и е невероятен в ролята на Джими , Джони Деп -- ми той си е супер , Джет Ли -- ми той е супер е особено в екшъни , Джеки Чан -- добър актьор особено в екшън комедии

Lindsay Lohan - певица, страхотна актриса, модел и за жалост човек, който си пропилява живота, но си я обичам <3
    Katy Perry - страхотен човек, пее за истинските неща, макар и да има някой песни, които не са за коментиране ;х
    Johny Deep - още един уникален актьор !

Cool

Justin Bieber - Защото е постигнал и направил много (няма да изброявам) . Той е силна личност, кара хората да се променят към добро, прави дарения и се раздава , има изключително секси глас и песни . Той е пример за подражание . Учи хората да вярват и никога да не се отказват от мечтите си .
    Lana Del Rey - Песните и са някак тъжни, но тя пее цялата истина която звучи болезнена, но обичам този ритъм . Стила й е убийствен и цялата и визия . Гласа й е уникален и песните й . Тя е истинска и не се крие зад фалшива усмивка .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си