- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви прически харесвате (мъжки) въпрос към дамите предимно.
Харесвам всякакви прически,ако не са целите в гел тип "мазен фешан" ... Зависи си от човека и от това каква му отива.
И аз като sunrisee6 си падам по мн късо подстригани с леко набола брада, ама не на всички им отива.
За сега полезно![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
![]()
Това е МАКСИМАЛНО допустимо дългата коса за момче,което харесвам. Всичко ДО тази прическа и ВКЛЮЧИТЕЛНО нея са супер,а след нея определено не ме кефи...
Не много къси. Отстрани да е по-късо отгоре по-дълго и да е рошаво такова![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Зависи как му отива на момчето![]()
къси (1,2 номер) се пак да е мъжка, кофти е момчетата да имат повече преси, гелчета, козметика от жените се пак ....
never never let you go you are the one i'm surching for....
Зависи от момчето...на някой им отиват и с по-дълга косичка,а на други не....
Аз лично харесвам с къса коса.....
Последно редактирано от pet1tety : 09-01-2012 на 09:03
Е,че то вариантите за мъжка прическа не са толкова много...или поне тези,граничещи с нормалнотоНямам особени претенции,но като цяло къса или най-вече гола глава,стига да седи добре.Дълга коса на мъж много-много не харесвам,но пак зависи дали е поддържана и как стои на човека.
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Колкото се може по-къса - първи, втори номер. Без никакви причесчици, бритончета, гейски, артистични разрошвания и тнт.
1 - 2 номер, подкрепям fizzyg , и аз харесвам такива, също и на таралежче.
Няма значение, да има някаква коса просто. Значение има това под косата![]()
^Трябва да ни запознаеш отй като се видим бързо ще си забрави гаджето Таа от каде си /към момичето с Дани/![]()