.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: СПЕШНО!!!!

Exclamation СПЕШНО!!!!

С приятеля ми правихме секс без кондом вчера и той го извади и свърши , но приятелките ми ме наплашиха с тази предеякулационна течност и сега се притеснявам защото цикълът ми последните месеци не е много редовен и незнам дали съм в овулация , юни месец ми дойде на 8 , август на 15 и се чудя дали може да е станал гаф. Според вас наложително ли е да пия Ескапел ???

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На теория наистина има вероятност да се забременее от тази течност, но на практика шанса е малък и според мен няма смисъл да го пиеш. Не е свършвал в теб.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ескапела вече се е превърнал в бонбони сезони всеки го пие за щяло и не-щяло ..
    Хора това е хормонална бомба , ама окей , тровете се така е като не знаете какво вършите

П.С: вероятно не си бременна
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Знам че хапчето не се пие туко така и че е хормонална бомба , но много ме наплашиха с тази предеякулационна течност и овулацията , въпреки че той не е свършвал в мен се притеснявам ;с

Ами като ти е нередовен цикъла и знаеш че Ескапел не се пие за щяло и нещяло защо правиш секс без кондом? Ми притеснявай си се сега.. ти си си виновна.
    П.С Най-вероятно не си бременна, шансът е малък, но си имай едно на ум и следващия път прави секс с предпазни средства.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не мисля, че е станало нещо, но ако си твърдо решена да пиеш Ескапел, дай му на момчето поне да свърши в теб, че да знаеш за какво го пиеш!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-30-2012 на 10:46

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не мисля, че е станало нещо, но ако си твърдо решена да пиеш Ескапел, дай му на момчето поне да свърши в теб, че да знаеш за какво го пиеш!
    Това !

Благодаря за отговорите поуспокоих се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си