.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: за дупе...

Hybrid View

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^Ако под "стабилни упражнения" имаш в предвид такива, каквито са на клиповете, които пускаха по-нагоре, естествено, че ще се озориш с тях да направиш хубав задник.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^Ако под "стабилни упражнения" имаш в предвид такива, каквито са на клиповете, които пускаха по-нагоре, естествено, че ще се озориш с тях да направиш хубав задник.
    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЯМАМ ТОВА ПРЕДВИД. Ходеше на фитнес и там работеше с инструктор, допълнително си правеше някакви упражнения в къщи, но не знам точно какви.

FuCKkK13, аз също ти давам пример с приятелката ми, именно затова ти казах, че не съм съгласна с написаното от теб.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    тц, правеше си упражнения ей така у тях.. ходеше иначе на фитнес редовно,имаше изготвена програма + режим за хранене и не стана нищо ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си