.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Въпрос към бъдещите седмокласници?

Здравейте на всички набор 99! Искам да ви попитам дали тази година ще ходите на уроци? Или по-скоро дали ще ходите на индивидуални или на уроци в група! Аз се колебая, но нашите искат да ходя индивидуално! Ако има такава тема моля да ме извините!
    Мерси предварително! )

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Аз ще ходя на уроци индивидуално.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Сега ще съм осми клас,но все пак мисля да ти дам съвет.Все пак съм минала през това.
    Най-добре е на частни уроци.Няма смисъл да ходиш на уроци в група,защото ще е същото като в училище..
    Когато отидеш индивидуално учителката/учителя ще обръща внимание само на теб.
    Ще види къде допускаш грешки и ще ти помогне..Аз в началото не се чувствах комфортно по време на частните уроци,но
    след няколко урока свикваш и се отпускаш.Даже ти става приятно и се чувстваш много по-добре,когато знаеш,
    че си добре подготвена.По принцип,ако си умно дете,ще можеш да си вземеш изпитите и без частни уроци.
    Но ако имаш претенции за хубаво училище - няма да минеш без тях.
    Намери си частен учител,не му мисли,стига родителите ти да имат финансова възможност
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

И аз най-вероятно ще ходя на индивидуални ! А druzilla ти от началото на годината ли започна или примерно от 2срок?

Голям фен Аватара на EternalDream
    Аз в 7 клас ходих на индивидуални. Наистина, нещата се разбират по-добре така. От началото на годината започнах, определено съм доволна.

anonymous895156
    Guest
    Нямам нужда от уроци, нещата ги запомням в час. А и да не беше така, мисля, че освен ако нямаш сериозни затруднения в училище, няма смисъл да се ходи на частни уроци в седми клас

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не съм седми клас, но ще си позволя да отговоря:

Според мен най - добре си е да ходиш на индивидуални уроци. По - лесно ще ти е, а и ще имаш достатъчно време, ако не разбереш нещо и да поискаш обяснение.

Голям фен Аватара на Elli *
    аз ходя ( и ще ходя ) и много ми помагат

И аз на индивидуални Майка ми ме посъветва , че така ще е по-добре и явно я права A вие колко пъти седмично ще ходите

Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    И аз на индивидуални Майка ми ме посъветва , че така ще е по-добре и явно я права A вие колко пъти седмично ще ходите
    ходя по един път седмично на математика и български, че иначе е много скъпо

Ем аз по мат ходя при роднини а по бг .. още не съм сигурна :Д Притеснява ме само ,че по математика е на края на софия ;д

Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Ем аз по мат ходя при роднини а по бг .. още не съм сигурна :Д Притеснява ме само ,че по математика е на края на софия ;д
    аз съм си в малък град и най- далечната точка е 30 мин път пеша

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Аз също не съм 7ми клас, но да се изкажа. Значи в 6ти клас ходих на курсове във Веди, а 7ми клас бях на индивидуални уроци. С две ръце заставам зад частните. Няма го разсейването, винаги ще ти се отговори на въпроса веднага, в общи линии индивидуалното внимание е много по-добре.

Повече от фен
    ^Зависи си от човека. И аз отдавна не съм 7 клас, но да си кажа. И в 6 клас, и в 7-ми ходех на школа.Кракът ми не е стъпвал на частен индивидуален урок. Като характер на мен ми допада наличието на състезателен елемент, затова си избрах и курс. Винаги можеш да се ориентираш къде си на фона на останалите като знания и умения, като бързина на решаване .Много стимулиращо е да има в групата ти и по-добър от теб, та неусетно да те дърпа напред собствената ти амбиция да го догониш и задминеш. Докато на частните уроци си сам, не се сравняваш с никого и единственият ти шанс да се ориентираш как си спрямо конкурентите си, е да отидеш на пробен изпит в някоя школа.

Със сигурност за подготовка за матурата по БЕЛ в 12 клас пак ще избера школа, както и за тази по математика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си