Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
Зелева диета
Прави се супа от зеле,която съдържа следните неща:
2 глави лук
1 зелка
1 връзка керевиз
2-3 домата
2 зелени чушки
1-2 кубчета бульон за вкус

Всичко се нарязва,залива се с вода (количеството е по желание дали искаш по-гъсто или по-рядко) и се вари около 15 минути,колкото да се запари всичко.Съветът ми е да я направиш на два пъти,като разделиш всички продукти на половина,защото диетата е едноседмична.

*Забележка:Навсякъде, където пише СУПА се има предвид зелевата супа от горепосочените продукти.От нея можеш да ядеш когато и колкото поискаш,но минимум 2 чинии на ден.
-Към зеленчуци НЕ спадат картофи,грах,царевица,боб и леща
-Към плодове НЕ спадат банани и грозде

1 ДЕН:Супа,плодове и чай(неподсладен)
2 ДЕН:Супа и зеленчуци + един варен картоф с малко масло за вечеря
3 ДЕН:Супа, плодове и зеленчуци
4 ДЕН:Супа, плодове, зеленчуци,2-3 банана и чаша прясно мляко на закуска(неподсладено)
5 ДЕН:Супа, 250-300гр. телешко и 5-6 домата. /Телешкото може да се замести с пилешко филе или пилешки гърди и трябва да е приготвено без мазнина)
6 ДЕН:Супа, 250-300гр. телешко (печена риба или пилешко) и зеленчуци.
7 ДЕН:Супа, зеленчуци и ориз.

Диетата гарантира от 3-7 кг. на седмица,взависимост от метаболизма.Прилага се за сърдечно болни във Франция,на които им се налага спешно да отслабват заради операция.Аз лично съм я изпробвала и свалих 5,5 кг. за една седмица.Ако желаеш да повториш,правиш пауза от 2 дни.Не е нужно да правиш никакви упражнения,но ако решиш,ще са ти само в плюс.
Мерси