- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тормоз и подигравки в училище
а ти просто не искаш да си решиш проблема. изкарваш го нерешим, само се оправдаваш.
тва момче не е някаква гигантска сила или нещо по-силен, по-мощен и не знам си какъв от теб. имам предвид, че не е по-висш от теб, а е човек КАТО ТЕБ.
разбира се, не е казано че успешно ще му повлияеш психически. някои хора не се поддават на психически атаки, но това не означава, че не можеш да спреш досадното му поведение.
имаш възможност да спреш тоя тормоз, но не искаш и само се оправдаваш или те е страх, а няма от какво. трябва да опиташ. действието е енергия, сила. стоенето на едно място - тъпчене и позволяване да ти се случва едно и също нещо поредица от следващи моменти.
оплачи се на класната. помоли я да даде телефон да говориш лично с родителите му. знаеш фамилията му, нали? търсиш по телефона "г-н или г-жа Х" и си казваш проблема. ако не са пълните бабаити и идиоти, ще му се скарат. ако този продължи, можеш да настояваш пред класната за разговор с директор, че не можеш да живееш така и т.н.
има си решения за този проблем. сама каза, че баща ти е кибритлия. на следващата родителска, ако му се чака де, може да насмете родителите на онова леке.
има си варианти, на теб не ти се действа, дали от страх, дали от нещо друго.
и един въпрос, страничен от нравоученията дотук - само с теб ли се подиграва?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Децата са жестоки,потрай още няколко години и ще свърши ;д
Хвани си гадже.. действа безотказно (особено ако е боксьор, културист и т.н.) .. Имах същия проблем, не с 1 а 3-ма.. просто не знаех какво им правя.. с нищо не го предизвиквах у тях.. и дори когато не бяхме в училище, а се виждахме на улицата, пак ме дразнеха и нагрубяваха.. и това продължи дори, когато се махнах от основното училище (лятото, когато бях за 8-ми клас се дразнеха с мен, като се засичахме навън), но представи си откакто се върна приятеля ми от Гърция и те го видяха, минават с наклонена глава покрай мене...