.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    а ти просто не искаш да си решиш проблема. изкарваш го нерешим, само се оправдаваш.
    тва момче не е някаква гигантска сила или нещо по-силен, по-мощен и не знам си какъв от теб. имам предвид, че не е по-висш от теб, а е човек КАТО ТЕБ.
    разбира се, не е казано че успешно ще му повлияеш психически. някои хора не се поддават на психически атаки, но това не означава, че не можеш да спреш досадното му поведение.

имаш възможност да спреш тоя тормоз, но не искаш и само се оправдаваш или те е страх, а няма от какво. трябва да опиташ. действието е енергия, сила. стоенето на едно място - тъпчене и позволяване да ти се случва едно и също нещо поредица от следващи моменти.
    оплачи се на класната. помоли я да даде телефон да говориш лично с родителите му. знаеш фамилията му, нали? търсиш по телефона "г-н или г-жа Х" и си казваш проблема. ако не са пълните бабаити и идиоти, ще му се скарат. ако този продължи, можеш да настояваш пред класната за разговор с директор, че не можеш да живееш така и т.н.
    има си решения за този проблем. сама каза, че баща ти е кибритлия. на следващата родителска, ако му се чака де, може да насмете родителите на онова леке.
    има си варианти, на теб не ти се действа, дали от страх, дали от нещо друго.

и един въпрос, страничен от нравоученията дотук - само с теб ли се подиграва?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Защо те закача? Дали не те харесва?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Децата са жестоки,потрай още няколко години и ще свърши ;д

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    а ти просто не искаш да си решиш проблема. изкарваш го нерешим, само се оправдаваш.
    тва момче не е някаква гигантска сила или нещо по-силен, по-мощен и не знам си какъв от теб. имам предвид, че не е по-висш от теб, а е човек КАТО ТЕБ.
    разбира се, не е казано че успешно ще му повлияеш психически. някои хора не се поддават на психически атаки, но това не означава, че не можеш да спреш досадното му поведение.

имаш възможност да спреш тоя тормоз, но не искаш и само се оправдаваш или те е страх, а няма от какво. трябва да опиташ. действието е енергия, сила. стоенето на едно място - тъпчене и позволяване да ти се случва едно и също нещо поредица от следващи моменти.
    оплачи се на класната. помоли я да даде телефон да говориш лично с родителите му. знаеш фамилията му, нали? търсиш по телефона "г-н или г-жа Х" и си казваш проблема. ако не са пълните бабаити и идиоти, ще му се скарат. ако този продължи, можеш да настояваш пред класната за разговор с директор, че не можеш да живееш така и т.н.
    има си решения за този проблем. сама каза, че баща ти е кибритлия. на следващата родителска, ако му се чака де, може да насмете родителите на онова леке.
    има си варианти, на теб не ти се действа, дали от страх, дали от нещо друго.

и един въпрос, страничен от нравоученията дотук - само с теб ли се подиграва?
    По принцип предимно с мен се заяжда. Ако на мен ми писне и изляза от стаята и отида някъде започва да се заяжда с другото момиче което е в стаята

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Хвани си гадже.. действа безотказно (особено ако е боксьор, културист и т.н.) .. Имах същия проблем, не с 1 а 3-ма.. просто не знаех какво им правя.. с нищо не го предизвиквах у тях.. и дори когато не бяхме в училище, а се виждахме на улицата, пак ме дразнеха и нагрубяваха.. и това продължи дори, когато се махнах от основното училище (лятото, когато бях за 8-ми клас се дразнеха с мен, като се засичахме навън), но представи си откакто се върна приятеля ми от Гърция и те го видяха, минават с наклонена глава покрай мене...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Децата са жестоки,потрай още няколко години и ще свърши ;д
    Уау.Много помагаш.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Хвани си гадже.. действа безотказно (особено ако е боксьор, културист и т.н.) .. Имах същия проблем, не с 1 а 3-ма.. просто не знаех какво им правя.. с нищо не го предизвиквах у тях.. и дори когато не бяхме в училище, а се виждахме на улицата, пак ме дразнеха и нагрубяваха.. и това продължи дори, когато се махнах от основното училище (лятото, когато бях за 8-ми клас се дразнеха с мен, като се засичахме навън), но представи си откакто се върна приятеля ми от Гърция и те го видяха, минават с наклонена глава покрай мене...
    То пък така става да си хванеш гадже културист..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Не е култорист,но е спортист и има мускули .. та хората си мислят,че е много агресивен,макар че той не е
    В такъв случеи, ако бях на някое от тея 3-мата мястото и те харесвах щях да ида и да кажа на баща ти xxaa (ще кажа нещо от сорта) на \"господине харесвам дъщеря ви обаче тя мен не моля ви помолете я от мое име да излезем за да и се докажа\":Д хахаха

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Уау.Много помагаш.
    Полезна философия за живота - трай, та трай, търпи. Нали .. преклонената главичка.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си