- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Метни нещо на следващия
хохо взимам!
мятам домати със сиренЬе
взимам, даже сега смятам да отида да си направя
мятам маска за лице защото изобщо не ми дейстава
не благодаря
мятам прегръдка
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
взимам ги
мятам 5лв
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
взимам я
деля я на две и мятам на следващия
Соло не е сама - намерила си е приятел.
По темата: Мятам KCN (калиев цианид).
Вземам го!
Мятам пес!
Взимам го и мятам това което искаш най-много.
Бих го взела ама от друг човек трябва да е
Мятам си блузата![]()