.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен
    оо има и два пъти по-големи от него

Мега фен
    От Рони Колман 2003та - 2005та ? 2 пъти по-големи на акъл ли ? xaxa

Мега фен
    има по 2 метра високи 200 кг мускули

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    тва не е ли фалшив акаунт на ловеца ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    има по 2 метра високи 200 кг мускули
    дай да ги видим... Снимка дай..

Мега фен
    ми не се снимат по затворите
    аз съм , няква калпазанка ме баннала pyy

Banned Фен
    Всъщност да, виждал съм. Дори онзи ден, когато се прибирах от море видях един и на една бензиностанция.

Ама "смешник" еди какво си... много лаеш. Нали знаеш, който лае много пред компютъра, църка иначе. То цяла България знае за теб какъв си, изобщо за какво ти отговарям. Те затова хората не пишат в тази секция от форума. Заради такива като теб. Това беше последния отговор към теб, де... цър цър
    Последно редактирано от BloodRunsCold : 09-10-2012 на 11:23

Мега фен
    Смешноооо ,гледам сеир ... )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold Виж мнението
    Всъщност да, виждал съм. Дори онзи ден, когато се прибирах от море видях един и на една бензиностанция.

Ама "смешник" еди какво си... много лаеш. Нали знаеш, който лае много пред компютъра, църка иначе. То цяла България знае за теб какъв си, изобщо за какво ти отговарям. Те затова хората не пишат в тази секция от форума. Заради такива като теб. Това беше последния отговор към теб, де... цър цър
    не те знам къв си , що си ,но DownloadVirus помага и дава много добри съвети и помощ на питащите тук, но на тези, които наистина се интересуват ,а не само заради плочки и момичета
    А ти първо се докажи с нещо ,че до сега само глупости пишеш в тази тема
    особено за пишките

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold Виж мнението
    Относно големите мускули = малка пишка - какво по вярно от това? Ако за вас голяма пишка е 15 санта... брейй... браво бе!!! И няма никво предимство да си "животно".
    Споко! Не се карайте за дреболии. Сигурно (предполагам) във фитнеса има и много трениращи с къси пишки. В повечето случаи е до ген. Обаче има и други. Много пъти съм предупреждавал:"Не зобете много,щото ще ви стане малка пишката!". Ама кой да ме слуша? За това си съвсем прав.

Обаче аз пиша с друга идея. По въпроса може да се коментира и от друга гледна точка. Може да бъде обърнат наопаки. Според теб,ако някои момчета имат много къса пишка, не е ли по-добре да направят поне големи мускули? Представи си,че ти си на мястото на някой с много къс. Какво ще предпочиташ? Да имаш големи мускули? Или да нямаш никакви?

Мега фен
    операция за смяна на пола ще иска

Виждали сте по-големи от Колман, щото не сте виждали Колман

Banned Фен
    Зачетох се в статията, защото наистина ми стана интересно --->
    -"Общото на всички тия случки е… че се случват на жени или на слаби мъже. Никога на едри и мускулести. Никога." - Това е пълна глупост. Как може да твърдиш такова нещо. Най-вече това няма как да се случи при юристите, ако ще и 30 кила да е. Мисълта ми е, че авторът малко преувеличава!
    -"едрите мъже си влизат и с фотоапарати, и с вода и никой не им прави забележка." Това пък никога не съм го виждал да става.

Изчетох я цялата, но според мен авторът бърка страхопочитанието, както казах по-горе, с уважението. А между двете има огромна разлика.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    bloodrunscold ти явно не си от големите
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Фен
    Всъщност не съм и нямам намерение да ставам. Всичко гледам да е умерено, другото е учене.

Мега фен
    ако някой 150 кг мутра те блъсне и изръмжи нещо - ти ще отидеш ли да му се отваряш ?
    А ако някой 50 кг пишлеме те блъсне и започне да ти се прави - няма ли да му перниш един шамар?

Banned Фен
    Прав си!! Но исках да кажа, че не е уважение или респект, а страхопочитание. Някакъв първичен инстинкт. Докато респект и уважение не са плод на първичните ни инстинкти. Както и да е. Не съм искал да обидя никого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си