- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В какво живеете в къща или в блок?
paf oще ли тропаш батковците
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
тропам?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не се занимавам с турци за разлика от теб, нито имам такива мокри сънища. Като се събудих си подкарах бавареца към Студентски на лов за пичета.
Не пич, утре ти ще пасеш кравите. Както всеки обикновен твой ден, аз ти казах - ще си карам БМВ-то. Съдба пич.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не знам защо всички му се дразните на тоя мизерен и ограничен селяк, живеещ в някакъв пробит апартамент? Предполагам, че е някакъв пъпчасал тъпак, дето е на 21 и все още живее с мама и тате, защото не може да се опрява сам без тяхна помощ... и помощта на вибратор...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
ам,много е секси
ти просто нищо не знаеш![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
О, из Балкана са най-дивите селяни. Ясно ми е що за стока си.
Дразнят се защото завиждат, точно като теб. Мечтай си да имаш пробит апартамент като моя 105 кв.м в центъра на града. Серем ти и на теб отгоре, поредният комплексар живеещ в панелка. Нито съм пъпчасал, нито живея с мама и тати. Да не би да имаше предвид себе си?
Нарочно го казваш това, за пред другите, иначе на живо би ми правила кавали цяла вечер, само и само да те повозя в "селската" ми кола. Що не си признаеш сега? Нашите имат пари, но в интерес на истината аз имам доста повече от тях двамата взети заедно. За младото не "може" ами си е направо истина.
Завиждаш, че тениската ми струва повече от жалката панелка в която живееш ли? 78 кила съм, на тлъст ли ти мязам? То и Митьо Пищова е тлъст, ама има пари, ебе ги яко и си живее живота. Освен това цяла България го харесва. Не ти хващам нещо логиката? В оригинал Dsquared били зле? За тебе върха на гъзарията е да носиш тениски на Дино сигурно и да се обуваш с Булдозер?![]()
78 кила skinny-fat на 170 ръст.
DO YOU EVEN LIFT бе?
Grumpy old madman
На 175 и кво от това? Нормално е хората, които водят охолен живот, да са малко пълни. Все пак аз мога да си позволя да ям луксозни храни, които ти дори не си сънувал. Цял ден ядеш от дюнерите, които правиш, и това въобще ти е най-луксозната храна която си ял през живота си...![]()
Миии не е точно така... Нито нося булдозер, нито дино, нито пък живея в мизерен апартамент, за разлика от теб, нито съм ограничен селски бек като теб, нито съм тлъст, нито имам пъпки... Но пък имам стил, какъвто ти нямаш и никога няма да имаш... Ти носиш кирливи селски маратонки, купени от пазара в Ямбол, а аз нося Тимбърленд (марка, за която предполагам никога не си чувал, защото не правят анцузи).И да, живея с мама и тате, защото съм на 16, но съм 1.83 и не съм няква чикия като тебе 1.75...
Последно редактирано от sashko705 : 11-07-2012 на 20:53
"Imagine all the people
Охолен живот...
http://www.youtube.com/watch?v=DW3iv-uPXWg
Grumpy old madman
Сичките сте селяндури, еЗачекнали се кой от кой в по-отрепаното село живурка. Друго си е сутрин като станеш да ти лъха на свеж планински въздух и гöвна.
Ямбол, сутрин като си разходжаш (казвам разхождаш, 'щото повече време сигурно ти отнема да я изкараш от гаража тая брица, отколкото да си замъкнеш тлъстия задник на 200 метра, колкото е размерът на 'града' ти по диагонал) возилото до кварталната бакалия да си купиш някоя и друга 'луксозна' кренвиршка, че мама е твърде заета да върши нискоквалифициран труд, учейки мангалчетата и останалата селска сган как да си избършат поне задниците след като се изсерат в придворната дупка, 'дето по вашите ширини наричате тоалетна.
Само дано неграмотните кранти, 'дето наричаш жени, ги обезпаразитяват у ваше село, че така като те чета ми мязаш на някой сифилис.
105 квадратни метра в Блок 20!
КАЗАХ!
Grumpy old madman
Голяма гордост, че си няколко сантиметра над мен. Като си 1.83 това не ми пречи да ти съкратя живота само с един шамар, лапешор такъв. На 16 години още сперма нямаш а си тръгнал да ми се обясняваш. "Кирливите ми селски маратонки" бяха чисто нов, топ модел на Найк когато си ги купих. Прочети малко за Nike Air Kallisto и тогава говори. А за Тимбърленд съм чувал още преди да си се родил. И фактът, че мама и тати са си дали общо двете заплати за ти купят 1 чифт ботушки Тимбърленд, не те прави гъзар въобще...
Доста богат речник имаш като за бедно момче от панелка. "Брицата" ми е в отлично състояние и мацките й се кефят, само като я видят и отварят краката. Никога няма да разбереш какво е чувството, като те видят малките мръсотиики с БМВ-то да въртиш гуми, да им увисва ченето. Поредният рандом гай от жалкият тийн форум, който до дъното на душата си завижда, че няма пари за хляб, камоли за яко БМВ като моето. Ти бате цял живот девствен ще останеш, защото си нереализирана мижитурка, а путките се кефят на богатите пичове с коли. Такива като теб бачкат в най-добрият случай на автомивка и ми лъскат джантите за жълти стотинки...![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-07-2012 на 21:53