.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 196
    Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    утре ставай в 6 ще те извеждам на паша
    Утре като стана в 6 ше се возя на БМВ-то а ти ше пасеш кравите. Нека ми е зле.

Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    На лизинг. Обичам да лизкам студентски пиченца. И понеже имам пари и съм готин ми връзват лесно.
    И като се събуди кво стана? Дебелия турчин още ли те пронизваше анално без лубрикант?
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    paf oще ли тропаш батковците
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

тропам?
    WindScar <3333

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Утре като стана в 6 ше се возя на БМВ-то а ти ше пасеш кравите. Нека ми е зле.
    не пич утре ще пасеш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    И като се събуди кво стана? Дебелия турчин още ли те пронизваше анално без лубрикант?
    Не се занимавам с турци за разлика от теб, нито имам такива мокри сънища. Като се събудих си подкарах бавареца към Студентски на лов за пичета.

не пич утре ще пасеш
    Не пич, утре ти ще пасеш кравите. Както всеки обикновен твой ден, аз ти казах - ще си карам БМВ-то. Съдба пич.

Не се занимавам с турци за разлика от теб, нито имам такива мокри сънища. Като се събудих си подкарах бавареца към Студентски на лов за пичета.

забавен си, толкова си забавееен....
    чудно ми е как някой ти вързва като хем умствен капацитет ти липсва, хем не си и от най-привлекателните..
    WindScar <3333

Banned Голям фен

забавен си, толкова си забавееен....
    чудно ми е как някой ти вързва като хем умствен капацитет ти липсва, хем не си и от най-привлекателните..
    Имам пари, имам кола, красив съм и съм млад. Що да не ми връзват?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Не пич, утре ти ще пасеш кравите. Както всеки обикновен твой ден, аз ти казах - ще си карам БМВ-то. Съдба пич.
    не ти ще пасеш пишки аз ще си пея волно из балкана
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на sashko705
    Не знам защо всички му се дразните на тоя мизерен и ограничен селяк, живеещ в някакъв пробит апартамент? Предполагам, че е някакъв пъпчасал тъпак, дето е на 21 и все още живее с мама и тате, защото не може да се опрява сам без тяхна помощ... и помощта на вибратор...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на FunkyPie
    ам,много е секси
    ти просто нищо не знаеш
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

ам,много е секси
    ти просто нищо не знаеш
    Оооо сигурен съм..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

грозен си, вашите имат пари, ти караш селска кола.. за младото.. ми може.
    WindScar <3333

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    на това му се вика грубата истина.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    на това му се вика грубата истина.
    има нещо такова
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    мда,добем добре ще е да го знам

Ми нее... грозен, тлъст селски бек си с тениски нa dsquared2, (които и в оригинал са доста зле) закупени от илиенци...

"Imagine all the people

Banned Голям фен
    не ти ще пасеш пишки аз ще си пея волно из балкана
    О, из Балкана са най-дивите селяни. Ясно ми е що за стока си.

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Не знам защо всички му се дразните на тоя мизерен и ограничен селяк, живеещ в някакъв пробит апартамент? Предполагам, че е някакъв пъпчасал тъпак, дето е на 21 и все още живее с мама и тате, защото не може да се опрява сам без тяхна помощ... и помощта на вибратор...
    Дразнят се защото завиждат, точно като теб. Мечтай си да имаш пробит апартамент като моя 105 кв.м в центъра на града. Серем ти и на теб отгоре, поредният комплексар живеещ в панелка. Нито съм пъпчасал, нито живея с мама и тати. Да не би да имаше предвид себе си?

Нарочно го казваш това, за пред другите, иначе на живо би ми правила кавали цяла вечер, само и само да те повозя в "селската" ми кола. Що не си признаеш сега? Нашите имат пари, но в интерес на истината аз имам доста повече от тях двамата взети заедно. За младото не "може" ами си е направо истина.

Ми нее... грозен, тлъст селски бек си с тениски нa dsquared2, (които и в оригинал са доста зле) закупени от илиенци...
    Завиждаш, че тениската ми струва повече от жалката панелка в която живееш ли? 78 кила съм, на тлъст ли ти мязам? То и Митьо Пищова е тлъст, ама има пари, ебе ги яко и си живее живота. Освен това цяла България го харесва. Не ти хващам нещо логиката? В оригинал Dsquared били зле? За тебе върха на гъзарията е да носиш тениски на Дино сигурно и да се обуваш с Булдозер?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    78 кила skinny-fat на 170 ръст.

DO YOU EVEN LIFT бе?
    Grumpy old madman

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    78 кила skinny-fat на 170 ръст.

DO YOU EVEN LIFT бе?
    На 175 и кво от това? Нормално е хората, които водят охолен живот, да са малко пълни. Все пак аз мога да си позволя да ям луксозни храни, които ти дори не си сънувал. Цял ден ядеш от дюнерите, които правиш, и това въобще ти е най-луксозната храна която си ял през живота си...

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Ти си най-готиния човек който съм виждал !

Миии не е точно така... Нито нося булдозер, нито дино, нито пък живея в мизерен апартамент, за разлика от теб, нито съм ограничен селски бек като теб, нито съм тлъст, нито имам пъпки... Но пък имам стил, какъвто ти нямаш и никога няма да имаш... Ти носиш кирливи селски маратонки, купени от пазара в Ямбол, а аз нося Тимбърленд (марка, за която предполагам никога не си чувал, защото не правят анцузи).И да, живея с мама и тате, защото съм на 16, но съм 1.83 и не съм няква чикия като тебе 1.75...
    Последно редактирано от sashko705 : 11-07-2012 на 20:53

"Imagine all the people

Охолен живот...
    http://www.youtube.com/watch?v=DW3iv-uPXWg
    Grumpy old madman

Мега фен
    Сичките сте селяндури, е Зачекнали се кой от кой в по-отрепаното село живурка. Друго си е сутрин като станеш да ти лъха на свеж планински въздух и гöвна.

Ямбол, сутрин като си разходжаш (казвам разхождаш, 'щото повече време сигурно ти отнема да я изкараш от гаража тая брица, отколкото да си замъкнеш тлъстия задник на 200 метра, колкото е размерът на 'града' ти по диагонал) возилото до кварталната бакалия да си купиш някоя и друга 'луксозна' кренвиршка, че мама е твърде заета да върши нискоквалифициран труд, учейки мангалчетата и останалата селска сган как да си избършат поне задниците след като се изсерат в придворната дупка, 'дето по вашите ширини наричате тоалетна.
    Само дано неграмотните кранти, 'дето наричаш жени, ги обезпаразитяват у ваше село, че така като те чета ми мязаш на някой сифилис.

105 квадратни метра в Блок 20!
    КАЗАХ!
    Grumpy old madman

Banned Голям фен
    Миии не е точно така... Нито нося булдозер, нито дино, нито пък живея в мизерен апартамент, за разлика от теб, нито съм ограничен селски бек като теб, нито съм тлъст, нито имам пъпки... Но пък имам стил, какъвто ти нямаш и никога няма да имаш... Ти носиш кирливи селски маратонки, купени от пазара в Ямбол, а аз нося Тимбърленд (марка, за която предполагам никога не си чувал, защото не правят анцузи).И да, живея с мама и тате, защото съм на 16, но съм 1.83 и не съм няква чикия като тебе 1.75...
    Голяма гордост, че си няколко сантиметра над мен. Като си 1.83 това не ми пречи да ти съкратя живота само с един шамар, лапешор такъв. На 16 години още сперма нямаш а си тръгнал да ми се обясняваш. "Кирливите ми селски маратонки" бяха чисто нов, топ модел на Найк когато си ги купих. Прочети малко за Nike Air Kallisto и тогава говори. А за Тимбърленд съм чувал още преди да си се родил. И фактът, че мама и тати са си дали общо двете заплати за ти купят 1 чифт ботушки Тимбърленд, не те прави гъзар въобще...

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Сичките сте селяндури, е Зачекнали се кой от кой в по-отрепаното село живурка. Друго си е сутрин като станеш да ти лъха на свеж планински въздух и гöвна.

Ямбол, сутрин като си разходжаш (казвам разхождаш, 'щото повече време сигурно ти отнема да я изкараш от гаража тая брица, отколкото да си замъкнеш тлъстия задник на 200 метра, колкото е размерът на 'града' ти по диагонал) возилото до кварталната бакалия да си купиш някоя и друга 'луксозна' кренвиршка, че мама е твърде заета да върши нискоквалифициран труд, учейки мангалчетата и останалата селска сган как да си избършат поне задниците след като се изсерат в придворната дупка, 'дето по вашите ширини наричате тоалетна.
    Само дано неграмотните кранти, 'дето наричаш жени, ги обезпаразитяват у ваше село, че така като те чета ми мязаш на някой сифилис.
    Доста богат речник имаш като за бедно момче от панелка. "Брицата" ми е в отлично състояние и мацките й се кефят, само като я видят и отварят краката. Никога няма да разбереш какво е чувството, като те видят малките мръсотиики с БМВ-то да въртиш гуми, да им увисва ченето. Поредният рандом гай от жалкият тийн форум, който до дъното на душата си завижда, че няма пари за хляб, камоли за яко БМВ като моето. Ти бате цял живот девствен ще останеш, защото си нереализирана мижитурка, а путките се кефят на богатите пичове с коли. Такива като теб бачкат в най-добрият случай на автомивка и ми лъскат джантите за жълти стотинки...
    Последно редактирано от Afternoon : 11-07-2012 на 21:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си