.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 196 от общо 196
    Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Голяма гордост, че си няколко сантиметра над мен. Като си 1.83 това не ми пречи да ти съкратя живота само с един шамар, лапешор такъв. На 16 години още сперма нямаш а си тръгнал да ми се обясняваш. "Кирливите ми селски маратонки" бяха чисто нов, топ модел на Найк когато си ги купих. Прочети малко за Nike Air Kallisto и тогава говори. А за Тимбърленд съм чувал още преди да си се родил. И фактът, че мама и тати са си дали общо двете заплати за ти купят 1 чифт ботушки Тимбърленд, не те прави гъзар въобще...

Доста богат речник имаш като за бедно момче от панелка. "Брицата" ми е в отлично състояние и мацките й се кефят, само като я видят и отварят краката. Никога няма да разбереш какво е чувството, като те видят малките мръсотиики с БМВ-то да въртиш гуми, да им увисва ченето. Поредният рандом гай от жалкият тийн форум, който до дъното на душата си завижда, че няма пари за хляб, камоли за яко БМВ като моето. Ти бате цял живот девствен ще останеш, защото си нереализирана мижитурка, а путките се кефят на богатите пичове с коли. Такива като теб бачкат в най-добрият случай на автомивка и ми лъскат джантите за жълти стотинки...
    Няма ли да млъкнеш вече с тея панелки ве катил ...

Супер фен Аватара на RedArmy
    Кур и за найк и за теб бе странджанска измет селска
    найк е най-кафевата марка и я носят само хората без грам чувство за естетика, ама вие в ямбол тая дума не сте я и чули
    нещастник недоклатен бавноразвиващ се
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Кур и за найк и за теб бе странджанска измет селска
    найк е най-кафевата марка и я носят само хората без грам чувство за естетика, ама вие в ямбол тая дума не сте я и чули
    нещастник недоклатен бавноразвиващ се
    Бедняците, като теб, които не могат да си позволят Найк, носят морално остарели Адибаски, по възможност велурени. Само тъф ладс бате. Ше те еба във филмара смешен...

Серем ти на марковия найк за 5 лв бе нещастник грапав
    единствените маркови обувки които нося са лакост и само тая марка признавам, дали е кежуАл, а? нали точно ти беше тъф лад и ти се изреждаха агитките бе, m8 ахахаххахахахаха

Banned Голям фен
    Серем ти на марковия найк за 5 лв бе нещастник грапав
    единствените маркови обувки които нося са лакост и само тая марка признавам, дали е кежуАл, а? нали точно ти беше тъф лад и ти се изреждаха агитките бе, m8 ахахаххахахахаха
    Изпусна 2 цифрички отпред, точно 215лв бяха. И 20 чифта турски крокодили да купиш няма да ти се вдигне ужасно ниското ниво, кежО. То за жалките момченца от панелките си е чиста гордост да носят ментаци на Лакост и да се хвалят с тях по форумите. Аре мий краката и си лягай в мизерната панелка...

Мега фен

Марката ли те прави човек бе, селянин През 90% от времето си ходя с no name маратонки и пак съм хиляди пъти повече от теб. И ако си купя маркови, то е защото ми е харесал модела, а не това че са маркови. Защото не са ми излишни 200лв че да ги давам за маркови (ама наистина маркови, за разлика от твоите ментаци) дрехи и обувки. А ти селяко, допреди 3-4 години не беше и чул за маркови дрехи, по форумите научи за тях и оттогава си промени стила. Сега пак си ямболски селяндур, но с турски маратонки за 5 лв с надпис NYKE. Да, точно с такъв надпис
    А краката ще си ги измия, но какво ще правиш ти като банята и клозета ти са на 50 метра от къщата?
    Последно редактирано от RedArmy : 11-07-2012 на 22:32

Banned Голям фен
    Марката ли те прави човек бе, селянин През 90% от времето си ходя с no name маратонки и пак съм хиляди пъти повече от теб. И ако си купя маркови, то е защото ми е харесал модела, а не марката. Защото не са ми излишни 200лв че да ги давам за маркови (ама наистина маркови, за разлика от твоите ментаци) дрехи и обувки. А ти селяко, допреди 3-4 години не беше и чул за маркови дрехи, по форумите научи за тях и оттогава си промени стила. Сега си ямболски селяндур с турски маратонки за 5 лв с надпис NYKE. Да, точно с такъв надпис
    Е тебе като не те прави човек защо наблегна на фактът, че носиш Лакост бе кавал? Толко си кух, че сам си противоречиш. Много ясно, че ще ходиш с no name маратонки, понеже си жалък бедняк, живеещ в панелка и не можеш да си позволиш свестни маратонки. Цял ден си ходил сигурно по казаните за да си позволиш 1 чифт фалшиви Лакости и много ти порасна работата, плъх такъв. Ти 200лв. през живота си виждал ли си, ама честно? Защото това ми бяха джобните само за днеска. Мене цял Ямбол ме познава и всеки може да потвърди, че още от малък се нося в скъпи дрешки и обувки. Теб въобще някой знае ли те, че съществуваш на този свят, жалка отрепка такава. Но все пак - кийп дрийминг...

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Живея на доста места,но най-вече в къща и винаги бих живял в къща...друго си е с голям двор , комшиите да са далеч и т.н
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мене цял Ямбол ме познава
    Тва ми звучи като приказките на Пацата от Биг Брадър, който си легна с онова травестирало клюнесто същество и чак после осъзна, че "се изложил пред цяло Гълъбово".
    (той се изложи пред цяла България, за Гълъбово се загрижил)
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на sashko705
    Кефи ме обаче тоя как се дразни, защото знае, че всъщност сме адски прави..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Е тебе като не те прави човек защо наблегна на фактът, че носиш Лакост бе кавал? Толко си кух, че сам си противоречиш. Много ясно, че ще ходиш с no name маратонки, понеже си жалък бедняк, живеещ в панелка и не можеш да си позволиш свестни маратонки. Цял ден си ходил сигурно по казаните за да си позволиш 1 чифт фалшиви Лакости и много ти порасна работата, плъх такъв. Ти 200лв. през живота си виждал ли си, ама честно? Защото това ми бяха джобните само за днеска. Мене цял Ямбол ме познава и всеки може да потвърди, че още от малък се нося в скъпи дрешки и обувки. Теб въобще някой знае ли те, че съществуваш на този свят, жалка отрепка такава. Но все пак - кийп дрийминг...
    Казах че само тази марка нося, като изключим но нейм обувките, които са ми 90% от всички. Схващаш ли разликата милионерче? А найк дори да ми подарят ще ги продам и ще си купя или 5 чифта немаркови или лакост. И кой те познава теб бе, има ли поне 1 нормален човек, който да каже нещо хубаво за теб? Добре, че написах по-назад няколко лафа, за да ме копираш и да ме питаш кой ме знае, че съм жив. Да ти изкарвам ли сега точно цитата, в който те питах същото преди 10 страници? Ямбол, ямбол, казах ли ти че си с 10 години назад?

Между другото, очаквай позвъняване на вратата.

Всички да спрат да обръщат внимание на Ямбол, за да изчезне единствената радост в живота му и да се застреля

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мене цял Ямбол ме познава и всеки може да потвърди, че още от малък се нося в скъпи дрешки и обувки. Теб въобще някой знае ли те, че съществуваш на този свят, жалка отрепка такава. Но все пак - кийп дрийминг...
    Да да и мен в Стз всички ме познават и знаят, че от малка нося само маркови дрешки и в джоба си имам по 300 лв дневно!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Всички да спрат да обръщат внимание на Ямбол, за да изчезне единствената радост в живота му и да се застреля
    Чакай деее, не ми отнемай кефа, исках да го слушам малко за Студентски, да се хиля как е хванал сливенските курвентии от 9-ти блок и да се смея, като го видя след това няяяякъде из Студентски ..

Безинтересен е вече, дори на мен ми омръзна
    А там няма как да го видиш там защото той в София не е стъпвал никога

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ле-ле колко много хора с изкривена ценностна система имало тук... :/

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    специално насекомите имат една фаза имаго..то е ясно,че какавидата ще да даде пепруда,но за един кратък момент в онтогенезата (баси блъфа!!!) тя получва възможност ..
    като акзвам пазар-рейтинг,тези неща видяхме какво имаго са..
    издаваш медия-печатна или онлайн.. в първия случай отделяш фоляма част от парите за да си купуваш сам медията..показваш тираж от 300 000 броя..и си готов..вече си на пазара..какво му е да нарегестрират 20 човека 200 000 акаунти и да почнат "нажми линку"
    ъщото правят в така нар Туристичевка индустрия.строиш хотел..първите 3 години раздаваш заплати и плащаш данъци сяйаш е фрашкан с посетители..така генерираш потоци..дига се рейта в разни рейт инстанции..продаваш го на туристически консорциуми,които търсят нови пазари,които после разбират какъв въздух са купили,какво имаго са напазарили..(пазар и криза едно имаго..не са REAL.. само капитала е real.). но след като го е купил консорциум световен рейтинга се вдига още повече за самото туристическо място и след 3-4 г реалните туристи започват да идват..те идват зарад ракията,но ти това не е нуфдно да го акзваш..тук(ССС) също можем да видим този паралакс.. а идат зарад пясъците,слънцето,чистото море и тук влиза мао зе дун с неговия диктум ВСЕКИ ИМПЕРИАЛИСТ сам по себе си е КАРТОНЕН ЛЪВ
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Безинтересен е вече, дори на мен ми омръзна
    А там няма как да го видиш там защото той в София не е стъпвал никога
    На мен още ми е забавен ;д ..
    Мда, струва ми се, че даже не знае къде е Студентски, ама нали е много велик с бавареца ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си