Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
ако трябва да избирам къща в по - краен квартал или кутия в центъра, винаги бих избрал 1-вото
Абсолютно съм съгласна.

Поста ми е дълъг, не е кой знае колко важен, на който не му се чете да прескача след първите редове ^^

Едната ми къща е на два етажа+ двор (тя е малко по-далеч), другата ползваме само горния(долния е на други хора+ отделен вход, но и двата етажа са супер просторни и може да живее нормално 4(или 5)-членно семейстно) + двор, лятна "кухня", 2 гаража и градини навсякъде(това ми прозвуча малко все едно живея в палат, ама не е така ). Достатъчно ми е всичко това. И не, не живея на село, живея почти на центъра на града(и не се радвам, че е там, защото е центъра, а защото ми е близо до училище.. -.-). Навремето нашите са искали да живеят в апартамент.. ами радвам се, че са избрали сегашната ни къща, защото я обожавам. Никога не бих избрала апартамент пред къщата..
Причини:
1. Никой не може да ти каже да си намалиш звука, защото "бебето" или "бабичката" спяла.
2. Никога няма да се събудиш от рева на бебе, ремонта на съседа отдолу/отгоре.
3. Можеш спокойно да тичаш из двора, да се печеш на слънце, да правиш барбекю, да имаш басейн (дори и надуваем върши работа ) и да каниш много хора на празненства, вместо да си заклещен в някой малък апартамент.
4. В моя случай (в лятната ми "кухня") можеш да го караш без климатик цяло лято, защото там е хладно(няма нужда от пари за енергия по климатици етц.).
5. Можеш да имаш всякакви домашни животни.. от риби - до коне дет' се вика Аз имах 2 кучета и едното беше доста голямо <3
6. В повечето случаи в къщите има място за градинки, където можеш да си посадиш красиви цветя(ако си запален оп градинарство) и да си имаш свои си дървета с праскови и други плодове и да си знаеш че са си твои (по-сладко е <3)
7. Всеки може да си има своя стая (че и понякога баня, ако имаш повечко пари :д)
8. Имаш голяма кухня, а не се мъчиш със 2-та кв.м. в апартамента.
9. Винаги можеш да си построиш още един етаж (ако не ти стига пространството )
10. Можеш да вкараш повече от една кола в двора/гаража си(ако е циментиран двора, мда).
11. Апартаментите не струват. Според мен там могат да живеят от 1 до 3-ма човека и то не за дълго, защото просто е некомфортно.

Вярно и къщите си имат неудобства(като това, че са големи и е кофти в чистенето и т.н.), но са доста по-добре, ако искаш да живееш със семейството си заедно. Апартамента е само и само за студентските години или ако си сам някъде на ново място.

Съжалявам тези които ми прочетоха поста (ако има такива ).