- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преговор..
Мислите ли да правите нещо,за да си преговорите преди началото на учебната година?Решаване на задачи,това-онова..?Аз май изобщо не помня какво сме учили..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Да, аз цяло лято се занимавам с математика, езици, а сега започнах да преговарям българската граматика. Просто като знам как ще ни подпукат и се мотивирам.
always late but worth the wait!
Nope,reviewing is for losers.
#smallfartssmellworse!
На нас септември ни е за преговори в училище.
През ваканцията не пипам учебници.
И спря да се върти за миг земята..
Не преговарям, просто не ме свърта..
Пък и аз не мога да се сетя к'во сме учили, а накрая се оказва, че си помня всичко..(Въпреки че последнато нещо ме съмнява точно за тази година..)
Come on skinny love just last the year...
математиката ми беше мъка последния месец с комбинаториката и така не я разбрах, така че тия дни ще я мъча.. по друго направо в даскало преговор, не ми беше сложен материалът за 10ти клас :3
Аз все от УТРЕ си казвам, че ще преговарям.Ама нещо не ми се получава.
По математика нямам нужда от преговор, там съм си гаранция ОК. На немски съм прочела лятото доста книги, неадаптирани, и това минава определено в графата направен преговор по езика. Същото е и по английски.Но по останалото - едно голямо нищо, засега. Да видим дали до 17-ти ще променя нещо. Може би утре.![]()
Да,ако не ме мързи с радост ще си преговоря.Всъщност съм си го намислила от няколко дена,но да се надяваме,че ще се стегна преди 17ти...
Аз всеки ден по-малко преговарям по-различен предмет от тетрадките ,в които съм писала..В една упражнителна пиша всичко наново и го запаметявам.Като цяло доста неща съм позабравила.Ще съм зайче на 17 ,така че трябва да се старая много..
Да, аз вчера преговарях окислително-редукционните процеси по химия, а сега сядам да пиша едно резюме по английски, че ми е от домашното за лятото. Аз също мислех, че преговарянето е излишно, но от миналата година разбрах, че всъщност ми е доста по-лесно с входните нива, ако си прегледам материала.![]()
Аз това лято съм доста мързелива.Дадоха ни девет книги,а аз прочетох само шест в началото на ваканцията после да не се занимавам и ги зарязах.Добре,че беше майка ми преди няколко дена да ми каже отново да прочета книгите,щото като отворих първата,разбрах,че нищо не помняСега съм си обещала като стана утре да прочета 2 книги и така всеки ден в продължение на четири дена трябва да съм готова.Да подчертая,не чета целите книги,а само това,което са ни казали за задължително(мързи ме да чета целите книги,а и защо да го правя,като ни трябват само 2-3 неща?).Ще ми остане още една книга за петия ден,т.е. петък и така за една седмица ще мина книгите.
Другия понеделник ще почна да преговарям от писаното в тетрадките миналата година и така ще съм готова за входните нива.Иначе смятам да реша по един-два входни теста за всеки предмет и това ще бъде...Така планирах преговора,че да свърша точно за 15-ти,така два дена ще си почина и така на 17-ти ще почна даскало...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Ваканцията не беше ли за почивка? Като тръгна на училище ще му мисля!![]()
Еми да , решавам задачи вече повече от месец , прочетох си книгите и ще продължавам да решавам![]()
Абе трябва да се преговаря, ама... теория едно, практика друго. Все оставям за утре. Пък по химия не ми се мисли, ужас някакъв ще е там.![]()