.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Преговор..

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

Преговор..

Мислите ли да правите нещо,за да си преговорите преди началото на учебната година?Решаване на задачи,това-онова..?Аз май изобщо не помня какво сме учили..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на scrooper
    Да, аз цяло лято се занимавам с математика, езици, а сега започнах да преговарям българската граматика. Просто като знам как ще ни подпукат и се мотивирам.
    always late but worth the wait!

Banned Голям фен
    Nope,reviewing is for losers.

#smallfartssmellworse!

Мега фен Аватара на xoxi
    На нас септември ни е за преговори в училище.
    През ваканцията не пипам учебници.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Не преговарям, просто не ме свърта..
    Пък и аз не мога да се сетя к'во сме учили, а накрая се оказва, че си помня всичко..(Въпреки че последнато нещо ме съмнява точно за тази година..)
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    не съм преговаряла, но ТРЯБВА...

Мега фен Аватара на Dagichka
    математиката ми беше мъка последния месец с комбинаториката и така не я разбрах, така че тия дни ще я мъча.. по друго направо в даскало преговор, не ми беше сложен материалът за 10ти клас :3

Повече от фен
    Аз все от УТРЕ си казвам, че ще преговарям. Ама нещо не ми се получава.

По математика нямам нужда от преговор, там съм си гаранция ОК. На немски съм прочела лятото доста книги, неадаптирани, и това минава определено в графата направен преговор по езика. Същото е и по английски.Но по останалото - едно голямо нищо, засега. Да видим дали до 17-ти ще променя нещо. Може би утре.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да,ако не ме мързи с радост ще си преговоря.Всъщност съм си го намислила от няколко дена,но да се надяваме,че ще се стегна преди 17ти...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    математиката ми беше мъка последния месец с комбинаториката и така не я разбрах, така че тия дни ще я мъча.. по друго направо в даскало преговор, не ми беше сложен материалът за 10ти клас :3
    Комбинаториката ще ти трябва само за входно, ако правите. Иначе повече хич не се засяга в материала, освен в 12 клас ако ще държиш матура по математика.

Голям фен Аватара на pepa97
    Аз всеки ден по-малко преговарям по-различен предмет от тетрадките ,в които съм писала..В една упражнителна пиша всичко наново и го запаметявам.Като цяло доста неща съм позабравила.Ще съм зайче на 17 ,така че трябва да се старая много..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Аз всеки ден по-малко преговарям по-различен предмет от тетрадките ,в които съм писала..В една упражнителна пиша всичко наново и го запаметявам.Като цяло доста неща съм позабравила.Ще съм зайче на 17 ,така че трябва да се старая много..

Не се заяждам, но си преговори по БЕЛ. Не може на прага на 8 клас да не знаеш кога след "по" има тире за сравнителна степен на прилагателно име и кога "по" е предлог. Два поредни пъти една и съща грешка върху нещо, което се учи във 2-3 клас.

Супер фен Аватара на slicky
    Преговорът е за балъци- мързелувай си спокойно.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Да, аз вчера преговарях окислително-редукционните процеси по химия, а сега сядам да пиша едно резюме по английски, че ми е от домашното за лятото. Аз също мислех, че преговарянето е излишно, но от миналата година разбрах, че всъщност ми е доста по-лесно с входните нива, ако си прегледам материала.

Аз това лято съм доста мързелива.Дадоха ни девет книги,а аз прочетох само шест в началото на ваканцията после да не се занимавам и ги зарязах.Добре,че беше майка ми преди няколко дена да ми каже отново да прочета книгите,щото като отворих първата,разбрах,че нищо не помня Сега съм си обещала като стана утре да прочета 2 книги и така всеки ден в продължение на четири дена трябва да съм готова.Да подчертая,не чета целите книги,а само това,което са ни казали за задължително(мързи ме да чета целите книги,а и защо да го правя,като ни трябват само 2-3 неща?).Ще ми остане още една книга за петия ден,т.е. петък и така за една седмица ще мина книгите.

Другия понеделник ще почна да преговарям от писаното в тетрадките миналата година и така ще съм готова за входните нива.Иначе смятам да реша по един-два входни теста за всеки предмет и това ще бъде...Така планирах преговора,че да свърша точно за 15-ти,така два дена ще си почина и така на 17-ти ще почна даскало...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Ваканцията не беше ли за почивка? Като тръгна на училище ще му мисля!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Мисля да преговарям,но ще видим.

Не съм пипнала нищо и не смятам да го направя.

Еми да , решавам задачи вече повече от месец , прочетох си книгите и ще продължавам да решавам

Ще си поживея още малко.След 17 ще преговарям.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes

Talking

Абе трябва да се преговаря, ама... теория едно, практика друго. Все оставям за утре. Пък по химия не ми се мисли, ужас някакъв ще е там.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Комбинаториката ще ти трябва само за входно, ако правите. Иначе повече хич не се засяга в материала, освен в 12 клас ако ще държиш матура по математика.
    ще правим, не се и съмнявам в даскалицата, че и ни принуди да се запишем на ЗИП мат и сега ще имам по 3 часа математика.. ако не я направят задължителна матурата по мат, абсурд да я държа :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си