.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Преговор..

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dagichka
    математиката ми беше мъка последния месец с комбинаториката и така не я разбрах, така че тия дни ще я мъча.. по друго направо в даскало преговор, не ми беше сложен материалът за 10ти клас :3

Повече от фен
    Аз все от УТРЕ си казвам, че ще преговарям. Ама нещо не ми се получава.

По математика нямам нужда от преговор, там съм си гаранция ОК. На немски съм прочела лятото доста книги, неадаптирани, и това минава определено в графата направен преговор по езика. Същото е и по английски.Но по останалото - едно голямо нищо, засега. Да видим дали до 17-ти ще променя нещо. Може би утре.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да,ако не ме мързи с радост ще си преговоря.Всъщност съм си го намислила от няколко дена,но да се надяваме,че ще се стегна преди 17ти...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    математиката ми беше мъка последния месец с комбинаториката и така не я разбрах, така че тия дни ще я мъча.. по друго направо в даскало преговор, не ми беше сложен материалът за 10ти клас :3
    Комбинаториката ще ти трябва само за входно, ако правите. Иначе повече хич не се засяга в материала, освен в 12 клас ако ще държиш матура по математика.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Комбинаториката ще ти трябва само за входно, ако правите. Иначе повече хич не се засяга в материала, освен в 12 клас ако ще държиш матура по математика.
    ще правим, не се и съмнявам в даскалицата, че и ни принуди да се запишем на ЗИП мат и сега ще имам по 3 часа математика.. ако не я направят задължителна матурата по мат, абсурд да я държа :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си