.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Red face

НТБГ и всякакви други подобни икономически само,ако си на "ти" с математиката,защото ще влезеш,ама как ще излезеш не се знае...От личен опит го казвам, то не са финанси,икономики(макро и микро),счетоводства,менидж ът,право,статистики ,стенография.........и всякакви други.Но ако искаш по-натам да учиш,примерно в УНСС или друг икономически,тогава е добър вариант...
    Последно редактирано от pifiella : 09-29-2012 на 19:16
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    А и аз съм дете все още .. даже не знам накъде да се насоча , знам само , че искам да уча езици и да пътувам това е Искам да видя кой гимназии ще ми помогнат да направя това и да се реализирам !
    Всички кандидат-гимназисти, ориентирани или не какво искат, са си деца.Не си само ти. Това не е оправдание.
    Никоя гимназия НЕ е сигурен трамплин за реализация в нещо си. Наученият език във всяка от тях е бонус, общообразователната подготовка е необходимост, но реализацията не зависи само от тях. Избор на специалност във ВУЗ, лични качества и умения, връзки и познанства, късмет и още куп други ще определят бъдещето ти и реализацията ти. Но поне яснота за това кой език предпочиташ пред останалите не може да нямаш. Това не е някаква професионална ориентация, за която ти е рано, ами въпрос на предпочитания и рационално обмисляне на ситуацията, в което могат да ти помогнат и родителите. Имам предвид при избора на училище да се вземат под внимание неща като изучаван до момента език и продължаването с друг, изгледите за поемане на разходите за следване в съответната страна един ден, нагласа да го учиш, наличие на човек, който да ти помага и още сто подобни неща.

Така е наистина Ами значи ще си мисля ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си