- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм прекалено параноична или на него му е все тая за мен
Eми бях ви казала че в началото на връзката ни тя му беше писала и му се обясняваше и той ми беше казал без да го питам и го направих на проблем почнах да мрънкам. След това той ми беше казал, че я е махнал, но някакси с времето почнаха да си пишат и започна да ме лъже или да крие че общува с нея.
Е,мацка, ти си виновна,че си го направила на проблем. В крайна сметка, той ти е казал, а ти си се направила. Всяко момче иска да си спести бъдещи проблеми и даже бих казала,че е готово на всичко. Ти си си виновна. Не можеш да му казваш с кой да общува и с кой не. Не бъди толкова параноична. И все пак си поговорете. С говорене се решават проблемите, а не с налагане на мнението.
Говорели сме за това, но колкото и да говорим той едва ли ще спре да контактува с нея и аз едва ли ще приема да си говорят. Явно решението е да си мълча и да спра да повдигам въпроса за нея.
Виж как и сама си знаеш. Друг е въпроса че ако се абстрахираш от страховете си,не се държиш като инато магаре и сте по открити един към друг без да си забранявате разни неща може и повече да се получават нещата.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не само за това, че сте осем месеца заедно трябва да му имап доверие.Ами и за думите ти,че преди теб е имал не толкова сериозни връзки !!! Доколкото тази "екстра" .. дай му я по-добре, то си е твоя работа де, но така като гледам нови нща скоро не си му давала,освен обичайните ежедневни дрънкания за едно и също. Това малко или много ще го изненада, ще го разнообрази ! Доколкото бившата му,аз също щях да мрънкам,но човек трябва да си знае мярата.. ако толкова те дразни,просто не му мъмри за това.. излез от стаята,където е той.. не мисли остоянно за това и така.. ! Той е решил да поддържа контакт с нея и ти не можеш да му забраниш (поне аз така мисля) .. И както казаха по-горе.. и както има една мисъл "Ако е решил да изневерява-ходи го спри" : )
Ще го задушиш,ще почне да търси въздух някъде другаде !Все пак понякога ,всеки има нужда да говори и с други хора,като се замисля и аз бих изревнувала,но всичко си има граници.Човек е свободен да прави каквото иска,започне ли някой да му ограничава свободата,която му се полага ще търси вариант да се освободи от всичко.Ако го обичаш,поговорете сериозно двамата на четири очи,нека след този разговор всеки да си прави изводи.Не може 24/7 да му пилиш на главата,защото ти си несигурна.След като сте толкова време заедно,трябва да си имате поне малко доверие,иначе защо сте заедно?Връзките се градят точно на това.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами от това ,което прочетох разбрах ,че той може би е с теб само за да забрави предишната си любов. А под това "също иска да му дам едно нещо което искам да е след време" имаш предвид "секс" по-добре не го прави ако ти е за първи път. Първия път трябва да е с човек ,който знае ,че те обича а това хлапе ,с което си явно го е страх дори да ти го каже. 8 месеца са доста дълго време и ако за 8 месеца той не е разбрал още,че те обича по -добре го остави. Това ,че потдържа още връзка с бившата доказва ,че все още има нещо към нея(повярваи ми така е ,защото и аз съм го правила) ..... А и забравих .. не го задушавай толкова много. Досадно е постоянно да повтаряш на някого "обичам те ,обичам те " , а това чее той не ти отговаря със същото показва ,че може би го задушаваш с приказките си !
Последно редактирано от gabby1995 : 09-09-2012 на 10:56
На много малко хора им пука НАИСТИНА! Другите са просто любопитни!
-----------------------
Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !
gabby1995 Не знам не мисля, че е с мен за да я забрави, защото ако искаше можеше да ме остави заради нея, имаше възможност. Вече казах, че секс си му давам за друго говоря. Той ми казва, че ме обича просто не ми ли го каже по 20 пъти на ден, започвам да изпитвам някакво гадно чувство сякаш вече не ме обича или скоро ще ме остави и полудявам.
li0n темата ми е от скоро от края на август или началото на септември не знам защо ти пише, че е от март.
Намери си занимания и го остави момчето..Май преувеличаваш.
Те са бивши ,сега той е с теб!Мисля,че няма защо да ревнуваш и то от нея.