Тогава що се занимаваш със скучния баскет, а не си по баровете да танцуваш на чичко паричковци ?
Първоначално написано от nqmaznacheniee Тогава що се занимаваш със скучния баскет, а не си по баровете да танцуваш на чичко паричковци ? Ми я си представи, че попадна на баща ми? .
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Баща ти още ли ходи по стриптийз клубове ?
Първоначално написано от nqmaznacheniee Баща ти още ли ходи по стриптийз клубове ? Той никога не е ходил.
Тогава кво ти пука
Първоначално написано от nqmaznacheniee Тогава кво ти пука Няма, няма. Аз ще ставам примерно дете и ще си уча уроците. ХАХА, No.
в тва хляб няма. хвани си някой милиардер и си оправи живота
Първоначално написано от elito0o0o0 Хм, ми на 2 минути съм от центъра, даже и толкова няма. Както е Спартак дясно от него стълбите надолу и като пресечеш Бяло море първата къща вдясно. Някой път като отивам към училище ще ти направя мизерия -.-
МОМЧЕ Penguin power!! Империята се разраства-.-
Първоначално написано от kosder Някой път като отивам към училище ще ти направя мизерия -.- Споко, досега който ми е правил мизерии не е останал ненаказан. МУХУХАХХАХААХХА
ще ми пуснеш ли?
Първоначално написано от elito0o0o0 Споко, досега който ми е правил мизерии не е останал ненаказан. МУХУХАХХАХААХХА
Първоначално написано от Eos ще ми пуснеш ли? Що за въпрос? То тва питане не иска.
Правила