- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми ме напсува WTF
Тъй като е лятна ваканция по цяла нощ съм на лаптопа (познато ви е ... ха ха), но вече баща ми се дразни от това и една сутрин към 6ч. си правих сандвичи и се скрахме защото той пак видя, че не спя. След това, докато влизаше в стаята си за да си доспи сложи край на кавгата с репликата "Да те е*а в г*за". Та въпроса ми е тва нормално ли е ... случвало ли ви се е и как сте реагирали. Аз лично мисля да съм нацупен няколко дни за да може той да се чувства виновен, колкото и гадно да е от моя страна.
Не мисля, че е нормално баща да има сексуални желания към детето си, особено ако е мъжко, вероято в Турция не би било проблем.
n00bs
Ти като псуваш някоя лелка имаш ли сексуални желания към майка й? Той просто го каза от яд ... не мисля, че има нещо по-особено!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Може и да е било без да усетиш,като обикаляш из къщата-едва ли просто ей така в 6 часа му е скимнало да скочи,да обиколи апартамента(защото няма как иначе да види,че си буден),и после да си легне пак.А и дори да не си го събудил,а просто да се е насочвал към тоалетната примерно,човекът е бил сънен,а ако е като мен,тогава може и целият свят да му е кривНе е нужно да се впрягаш...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Всеки рано сутрин,като не се е наспал е нервен.Независимо дали си го събудил ти или не,той е бил нервен.Ядосал ти се е,това е всичко..На мен лично не ми се е случвало нашите да ме напсуват,но бях свидетел как един приятел на баща ми много се ядоса на сина си и в продължение на 10 минути му редеше псувни в лицето..Та не си единствен,не се притеснявай![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Послушай го и спри да киснеш пред компютъра. Излизай навън, спортувай, лято е ! Иначе, когато човек е афектиран, понякога псува, нормално е. Но в случая човекът си е прав.
Голям праз. На такива гомна като нас няма как от време на време да не теглиш една псувня. Най-ор'гинално е майка ти да ти каже "ще ти еба майката".
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Эми нормално э, бил э ядосан. Майка ми нэ вэднъж ми э "эбала майката".![]()