.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Lightbulb Баща ми ме напсува WTF

Тъй като е лятна ваканция по цяла нощ съм на лаптопа (познато ви е ... ха ха), но вече баща ми се дразни от това и една сутрин към 6ч. си правих сандвичи и се скрахме защото той пак видя, че не спя. След това, докато влизаше в стаята си за да си доспи сложи край на кавгата с репликата "Да те е*а в г*за". Та въпроса ми е тва нормално ли е ... случвало ли ви се е и как сте реагирали. Аз лично мисля да съм нацупен няколко дни за да може той да се чувства виновен, колкото и гадно да е от моя страна.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Не мисля, че е нормално баща да има сексуални желания към детето си, особено ако е мъжко, вероято в Турция не би било проблем.
    n00bs

Ти като псуваш някоя лелка имаш ли сексуални желания към майка й? Той просто го каза от яд ... не мисля, че има нещо по-особено!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от dude_BS Виж мнението
    Той просто го каза от яд
    И това е отговорът на въпросите ти. Било е рано сутринта, сънен и раздразнен е бил защото пак си го събудил по никое време с глупостите си (да, глупост е да играеш по цели нощи на компютъра). Не го взимай навътре и не прави от мухата слон.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако майка й е готина - да.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Било е рано сутринта, сънен и раздразнен е бил защото пак си го събудил ...
    Не съм го събуждал ...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Може и да е било без да усетиш,като обикаляш из къщата-едва ли просто ей така в 6 часа му е скимнало да скочи,да обиколи апартамента(защото няма как иначе да види,че си буден),и после да си легне пак.А и дори да не си го събудил,а просто да се е насочвал към тоалетната примерно,човекът е бил сънен,а ако е като мен,тогава може и целият свят да му е крив Не е нужно да се впрягаш...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Всеки рано сутрин,като не се е наспал е нервен.Независимо дали си го събудил ти или не,той е бил нервен.Ядосал ти се е,това е всичко..На мен лично не ми се е случвало нашите да ме напсуват,но бях свидетел как един приятел на баща ми много се ядоса на сина си и в продължение на 10 минути му редеше псувни в лицето..Та не си единствен,не се притеснявай
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на fizzyg
    И това е отговорът на въпросите ти. Било е рано сутринта, сънен и раздразнен е бил защото пак си го събудил по никое време с глупостите си (да, глупост е да играеш по цели нощи на компютъра). Не го взимай навътре и не прави от мухата слон.
    +. И според мен не опитвай да се правиш на нацупен,защото съм сигурна,че и ти подсъзнателно преди си му казвал нещо от яд,без да го мислиш наистина.

Ами 4ак с ебане не ма е псувал,ам инъ4е,да.

Послушай го и спри да киснеш пред компютъра. Излизай навън, спортувай, лято е ! Иначе, когато човек е афектиран, понякога псува, нормално е. Но в случая човекът си е прав.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Голям праз. На такива гомна като нас няма как от време на време да не теглиш една псувня. Най-ор'гинално е майка ти да ти каже "ще ти еба майката".
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Голям праз. На такива гомна като нас няма как от време на време да не теглиш една псувня. Най-ор'гинално е майка ти да ти каже "ще ти еба майката".
    То ако го каже бащата ще има да се чудиш дали те псува или си прави плановете за вечерта.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Эми нормално э, бил э ядосан. Майка ми нэ вэднъж ми э "эбала майката".

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    То ако го каже бащата ще има да се чудиш дали те псува или си прави плановете за вечерта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си