- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Колко хора са били леприкони през последната година?
Какво бе, водичке![]()
Бан. Мисля, че беше баннат преди няколко години, когато тук бях събрал на картинки стар уарс кораби. Карах хората да си ги слагат в подписите и им давах рангове. След което се събирахме и щурмувахме другите раздели на форума със спам. И тогава много хора си отида впрочем...Ама имаше и много предатели за това. Някой ни изпорти, сигурен съм.
П.С. Тази емотка е малко криипи. Не мога да намеря нормалната плезеща се.
П.С.![]()
Отговорете ми честно на този въпрос:Някога казвали ли са ви че сте луди/странни?![]()
Половината хора, които ме познават смятат, че нещо не ми е наред. Но това е защото съм още дете и си го знам. Докато те бързат да пораснат. Може да съм на 17 и да се правя с ГСМ, че ги стрелям по улиците, но поне страня от тях когато ходят да се напушват някъде, да се пропиват и да си унищожават бъдещето. Все пак, когато си човек като мен, който знае до колко трябва да му пука мнението на другите, подобно нещо като това да те считат за странен само може да те кефи.
А при теб как е?
Абсолютно всички смятат, че ми хлопа дъската. Дори веднъж по-миналата година г-жата по български ми каза "Мартина спри да се правиш на невменяема!". Свикнала съм да ми го казват.
Депресиращо.. не. Депресират ме други неща, ама не и тва. Всъщност се кефя, някои хора се страхуват от мен, защото си мислят че наистина съм луда, а също така и мазохистка.
По-скоро не, и без това съм стеснителна.. депресирайки се, ставам още по-зле. Всъщност зависи.
А и аз не се смятам за мазохист. Не харесвам болката, не изпитвам удоволствие от нея, просто свикнах с нея.. спомням си един идиот миналата година ме оскуба, аз си стоя и хич не ми дреме, а той ме гледа изумен. А оня двойкар само като се приближа до него и е готов да се напикае..