- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Има ли тука вегетарианци?
тц
Язе ядем само пилешко, свинско, телешко и рибешко
Смерт за хората дето ядат зайци, ярета, агнета и секви такива некви![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Само от месец.Вашите как го приемат? На майка ми нещо не и се нрави..
![]()
моят рекорд е от 16 години, никой не може да го бие![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тва един месец си е нищо работа, пък и повече има вегетарианци, които не ядели месо заради животните ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Вегетарианството е за пеерасите. Аз не мога да си представя, че може да съществува нормален мъж който да не яде месо...
Аз точно заради това станах вегетарианка. Проблемът е че много обичах месо иначе и по-рано щях да направя тази стъпка.
хубаво е да се ограничаваш, но човек който преди си е ял месо и изведнъж да спре и то заради животните...... за мен е полу вегетарианец
sapphire5![]()
А коя причина да спре човек месото за теб става? И защо полувегетарианец? Отказвам се от всякакво месо, дори риба.
Чистия вегетарианец, не казвам веган, е този който още от дете не яде месо, после вече....
sapphire5![]()
Сигурна съм че има 8-9 годишни вегетарианчета, че и под 8...
оххх ;д
sapphire5![]()
Не съм.
И едва ли някога ще бъда(освен ако няма основателна причина за това).
*сън*
Аз обичам да смесвам няколко вида животни в чинията си и да ги изям всичките.
Аре си одиме! НА СЕЛО!