.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy Как да оту4а ку4ето ми да ходи по нужда на леглото?

Моля ви,пи6ете,СПЕ6НО Е!!!!!На6ите ве4е не го искат заради това!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    На колко месеца е и от колко време го имате?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Доста интересен казус... когато беше мъничко, моето кутре ходеше НАВСЯКЪДЕ другаде освен по леглата и мебелите... Иначе единствения начин е да му покажеш, че това не е редно. Ние лично го удряхме съвсем леко през муцунката с вестник или списание, не колкото да го заболи, а просто да види, че това е грешно.
    Отделно някакви хора бяха казвали на мама да почиства мястото с белина и кучето повече не пикаело там - и наистина действа. Не знам колко е удачно обаче да се прилага върху легла о.0
    Вече нямам силата да стоя далеч от теб... ♥

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Suzie Виж мнението
    Kогато беше мъничко, моето кутре ходеше НАВСЯКЪДЕ другаде освен по леглата и мебелите...
    Моето също.Нито веднъж не си е позволило да се изпика на леглото или пък докато било у някой..Обаче пикаеше из целия апартамент..Не съм го удряла,даже ме беше жал да му се скарам,ама то само се отучи и започна да си пикае на памперсите.А кучето пак питам колко е голямо?Ако е мъничко и не може да слиза още само от леглата и дивана - нормално е да пика на тях.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

По добре свиквай да спиш на отворен прозорец!

anonymous708973
    Guest
    От колко време го имате?
    Всеки път, като се изпикае, му казвай "лошо куче" с ясен глас и го води в банята.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Като се изпикае го перни с нещо през муцунката,за да види,че не трябва и скоро ще се отучи... Ако е още малко,просто не му давай да се качва по леглата,като го видиш горе го сваляй и така.

Имам го от 1 година и 5м.

Имах същият проблем.
    Разхождай го по няколко пъти на ден. Всеки път щом си свърши работата на правилното място му давай някаква награда, а когато го направи в къщата просто го заведи до мястото и му кажи "лошо куче" или нещо от сорта.
    Но не го удраяй с ръка никога, това само ще го узлоби и може да почне да ти се хвърля като се опитваш да го галиш. Ако пък е толкова наложително, ползвай някакъв весник, и не бъди жесток/а.

И като ти пикае в леглото, просто не го пускай там!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Vampire23 Виж мнението
    Имам го от 1 година и 5м.
    И толкова време ти пикае навсякъде?!?!

Голям фен Аватара на slimbo
    Като полее леглото му натрийте муцунката в локвичката един вид да му стане гадно , честно на мен тоя метод не ми харесва,но повторен 2-3пъти повече няма да припари до леглото

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Изкарвай го често навън . Примерно през 2 часа и всеки път като си свърши работата му казваш " браво , добро куче" и го почесваш зад ушите или го галиш и му даваш нещо което обича. А като се изпикае на леглото му натъркваш муцунката скарваш му се , може и някой шамар, но по дупето . Така би трябвало да свикне да ходи навън. С вестник не е много добра идея , защото после с времето като ги намира ще ги гризе , къса и разхвърля навсякъде.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си