.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    -Нормално ли е държанието и докато е пияна / При всеки човек е различно.
    -Как държите вие момичета когато сте пияни / Започвам много да говоря,забавно ми е,понякога съм агресивна.
    -Бихте ли изневерили,ако обичате даден човек,но сте пияна / Случвало ми се е под въздействието на алкохол да ставам малко по разкрепостена,да ме привлече някое момче и да го целуна или просто да отвърна на целувката му,но за секс и дума да не става.
    -Какво мога да направя аз в случая.Варианта да я накарам да спре да пие е труден / Говори с нея,обясни и,че не ти е приятно,кажи и че когато пие и нямаш никакво доверие.Нека се осъзнае малко.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мен единствените ми "напивания" са 2, когато бях тъпа пуберка. :Д И да, с ясно съзнание си бях. Когато съм пила прекалено много ме избива на депресия и разгоненост едновременно та, общо взето, по купони гледам да не съм изпила повече от чашка, а понякога и толкова - не.
    Като за пръв път съм съгласна с Хилъри_, че въобще не ми е нужно за забавление. Винаги ми е било странно как обясняват: "Аз пия, за да разпусна и да ми е по-яко на купон" и накрая, докато с разни весели хора се спукваме от смях, говорим си или танцуваме, те драйфат или спят махмурлучен сън на съседния креват. Еми... не мога да го схвана и толкоз. И мога да се насладя на чаша алкохол. Всъщност в най-студените зимни дни е зверски приятно да си направиш чай с малко ром. Просто не виждам смисъл да го ползвам като нещо, което да ми носи забавление и уникални, незабравими моменти.

Авторе, говори с твоята като човек и и кажи, че не ти харесва как се отнася с теб, докато е пияна. Ако в крайна сметка не си преразгледа приоритетите, прави си сметка, доколко държи на теб. Не казвам да откаже напълно алкохола, а да спре да се напива.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Принципно уж, когато си пиян - човек не осмисля действията и думите си. До колко обаче е вярно, не знам. Не ми се е налагало да се напия.

Иначе смятам, че е отвратително самата гледка - момиче пияно, псуващо, заяждащо се. Поговори с нея, обясни й как се чувстваш и как стоят нещата. Нищо чудно и да ти изневери.

Ами не е хубаво момиче да пие, но и той го написа това !!!! Явно просто не е от хората, които забраняват или ограничават ! Има си въпроси човека-защо не отговорите на тях, ами се правите на толкова интелигентни... whatever... Аз преди като съм се напивала съм била по същия начин-лигава,раздразнителна,обиж дала съм, но не и човека до себе си (като се замисля само веднъж съм се напивала пред гадже) И съм крещяла по центъра, и съм говорила глупости на познати... това е то,алкохола-размътва ти мозъка ! ДА,нормално е поведението и, щом е след пиене, макар че може като е свикнала така, да го прави нарочно, като ползва за оправдание след това,че е пила... maybe ? Алкохола е оправдание и за много изневери ! Колкото и да е пила, повярвай ми, много добре знае как,с кого и защо спи,и че е ГРЕШКА Доколкото това "бихме ли изневерили,дори да обичаме човек" ... много е относително!Понякога човека до нас ни подтиква да го направим, ако не сме разбрани,ако не сме щастливи... не знам,всеки възприема по различен начин

Голям фен Аватара на notlike
    Системното напиване на купони след години се превръща в битов алкохолизъм и убива хората - затова, авторе, накарай приятелката ти да спира в началото. Не я ограничавай да не пие хич, защото, когато копнее за пиене, ще си изпразни една бутилка сама. Вземи мерки, не я оставяй на произвола, ако ти пука за момичето и искаш да останете заедно. Иначе можеш да я захвърлиш на произвола на съдбата. Така и не разбрах обаче защо хората се напукват като свине на купони. Аз също пия, понякога доста порядъчно, но когато видя, че почва да ми прилошава, спирам. Не виждам защо трябваш да ставаш за смях, като се напукаш. А всякакви оправдания с пиене са меко казано смешни - никой не те кара насила да пиеш и сам си носиш отговорност за действията.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си