- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво смятате за даренията в църквите?
Това се нарича секта, приятелю
В Библията никъде не пише "Давай 1/10-та от всичко, което имаш на брадат келеш-наркоман, за да ти промива мозъка." Хората по високите етажи на църквата карат коли за един чувал пари, но свещенослужителите и вярващите в малките градчета са наистина вярващи хора, които искат да помогнат и да направят добро. Не всяка църква има 7 климатика, но големите и уж лачени църкви са много по-просто и некрасиво изографисани от не чак толкова "богатите". За това се предполага да се дават тези пари, не за Линкълна на някого си. Имам предвид, че не навсякъде църковните лица са такива като тея, които си купуват Линкълни и живеят в палатиНякои хора са отдадени на каузата си. Но е много различно навсякъде.
П.С. Просяци ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много мразя. Никога не бих им дала пари, защото сами са си го направили, каквото и да е. И това е моето мнение, което няма да се промени, дори някой да ми обяснява колко държавата ги била ощетила. Става ми изключително тъжно и мило когато видя баби, които продават букетчета цветя за някакви стотинки или плетени терлички. Те не просят, а опитват по някакъв начин да направят нещо. Докато просякът е най-наглото извращение на цивилизацията.
П.П.С. Всички, които се бият в гърдите с "Аз не ходя на църква, аз съм атеист." Празнувате ли Коледа, Великден, именните си дни? Това са християнски празници и вие не бива да вярвате в тях ако сте атеисти. Нямате това право. Можете да празнувате Нова година, рождените си дни и до преди 20 години рождения ден на главния секретар на консомолската партия. Моля да не се връщаме в тея години, а? Че с разсъжденията си натам сте тръгнали.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-18-2012 на 15:48
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more