- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос само за момчета
Опишете какво точно желаете от едно момиче в леглото...искате да е страстна, перверзна и доминираща или предпочитате нещо по-нежно? Разкажете най-голямата си сексуална фантазия и какво най-много ви възбужда?
трябва да е всякаква ... и нежна и груба ... секса трябва да е разнообразен както нежен , така и див ... не трябва да има задръжки ...мен лично най-много ме възбуждат дупетата...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
при всеки различно, мен ме кефи тя да е от горе![]()
А желаете ли да ви говори мръсотии?
отгоре понякога не се издържа ... когато е по-груб секса не може да стоиш просто отдоло като дърво ... предпочитам аз да съм отгоре и да определям темпо и проникване,ако тя е отгоре то не е за дълго,мъжът трябва да си е мъж ... момичето свършва доста по-бързо,по-често и по-силно,когато си активен ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Аз,честно казано предпочитам да е малко перверзничка...Не знам що,кефи ме просто
![]()
И най-перверзните снимки не могат да скрият неперверзното ти съзнание.
Еми всякаква трябва да е. Както на вас жените ви се прави понякога див секс, а понякога нежен, така и на мъжете им се прави и от двата типа. Относно мърсотии, зависи какви конкретно са и разбира се в граници, една жена не трябва да използва прекалено груб език според мен. Като цяло пъшкането си е достатъчно красноречиво и възбуждащо![]()
Да е перверзна и страстнаааааааааа![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
виж ся хубавице, важно е ония убитак да мисли как да те възбуди и да му е готино с теб, не ти да се фърляш в някви размишления дали ше е добре, няма ли да е ... трябва мисленето ти да е че ти си важната, която трябва да впечатляват.Мисленето ти трябва да е, че той е най-щастливия, защото е имал възможност да е до теб и само защото е с теб това е най-голямото удоволствие, защото ти си качествена и стабилна жена![]()
и знай че нас мъжете само мисълта за красива жена като теб вече ни е възбудила хахахаххаха успех![]()
в началото всички така казват![]()
може пък и да направиш някой бестселър![]()
Пий Бира За Да Станеш Човек
Чул те Господ!
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
заглавие измисли ли ?!
10 неща които мъжете искат от жените
Пий Бира За Да Станеш Човек